Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raamfolie laten aanbrengen:

Raamfolie laten aanbrengen

Ik wil op mijn ramen in de huiskamer en keuken nieuw raamfolie. De ramen zijn breed 80 cm en de hoogte wil ik 60 a 70 cm. (3 ramen) en 1 raam is 58 cm en de hoogte wil ik 60 a 70 cm. Keuken heeft 2 ramen , de breedte is 80 cm en de hoogte wil ik hetzelfde als de huiskamer.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamfolie laten aanbrengen uit heel Nederland:

Raamfolie op ramen aanbrengen

FC IJsselmonde wil raamfolie op 3 grote ramen laten aanbrengen. De ramen zitten binnen op een hoogte van circa 6 meter. 1 raam geheel donker blauw, 1 raam geheel rood en 1 raam voorzien van ons logo op een witte achtergrond.

Raamfolie aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van zonwerende folie in een serre. Deze serre bestaat uit 7 glaspanelen. 6 ramen zijn +/- 0,70 m x 2,47 m en 1 raam is +/- 0,70 m x 1,98. Wij horen graag en

Raamfolie op ramen aanbrengen

Ik wil op 3 ramen een raamfolie aanbrengen die we al in huis hebben. Afmetingen van de ramen zijn 2 x 300 x 270 cm en 1 x 270 x 80 cm.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Wij willen graag voor de toegangsdeur in onze lobby en de vier spreekkamers in onze kantoortuin anti inkijkfolie laten aanbrengen. Wij hadden voor de deur ons bedrijfslogo in gedachten en voor de spreekkamers een creatief thema. Wij willen graag deze week nog een afspraak met een adviseur die bij ons langskomt om een en ander door te nemen qua maten en mogelijkheden en bij akkoord, de werkzaamheden zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en aanbrengen van privacy-folie op de ramen van mijn woonkamer. Indien gewenst kunnen we ook zelf het privacy-folie bestellen. Het gaat om 3 ramen van dubbelglas met de volgende afmetingen: Raam 1: lengte 340 cm, breedte 110 cm Raam 2: lengte 35 cm, breedte 110 cm Raam 3: lengte 65 cm, breedte 110 cm We willen nog een rand van 5 cm breed aan de bovenkant laten uitsnijden zodat het ontwerp iets speelser wordt.

Folie op raam plakken

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen aan de voorzijde van mijn woning om de inkijk te verminderen. Het gaat om vijf ramen. (1 x 1.5 meter).

Raamfolie aanbrengen

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen aan de voorzijde van mijn woning om de inkijk te verminderen. Het gaat om vijf ramen.

Raamfolie aanbrengen op kantoor

Voor circa 10 meter raam willen wij raamfolie laten aanbrengen. Het zijn glazen tussenwanden bestaande uit 4 delen van plafond tot de grond. De twee middelste glasdelen dient er folie aangebracht te worden.

Raamfolie aanbrengen

Wij hebben 2 ramen in de voordeur van 55 x 66,5 en willen hier graag folie op. Graag horen wij hier de kosten van.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Ik wil spiegelfolie laten aanbrengen op 2 raampartijen. Naar buiten kijken moet kunnen, van buiten naar binnen niet. Raammaten zijn 1x (74 bij 121) en 1x (132 bij 121).