Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor stopverf aanbrengen:

Stopverf aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van stopverf Ruysdaelglas. Glas en glaszetter zijn geregeld, het gaat echt om het specifieke stopverf plaatsen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopverf aanbrengen uit heel Nederland:

Stopverf en verf aanbrengen

Stopverf en verf aanbrengen op een 400 m3 huis. Ik weet niet of er nog voorwerk verricht moet worden, graag in overleg met de vakman.

verwijderen bestaande beitslagen van ca. ...

verwijderen bestaande beitslagen van ca. 14 hardhouten kozijnen (met kruislatten) en het opnieuw schilderen met dekkende verf; idem met betrekking tot ca. 20 m2 grenen rabatdelen; idem met betrekking tot de daklijsten en de lijsten van 3 dakkapellen; idem met betrekking tot ca. 20 meter gootlijsten; het waar nodig opnieuw aanbrengen en verven van stopverf; alles buiten!

verwijderen van beits van (ca. 15) ...

verwijderen van beits van (ca. 15) hardhouten kozijnen en opnieuw schilderen met dekkende verf; idem met betrekking tot ca. 20 m2 (grenen) rabatdelen; idem met betrekking daklijsten van het huis en van 3 dakkapellen; het waar nodig opnieuw aanbrengen van stopverf