Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor kattenluik in dubbele beglazing plaatsen:

Kattenluik in dubbele beglazing plaatsen

We willen graag in de tuindeur met dubbele beglazing een kattenluik plaatsen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. De deur hoeft niet geschilderd en het glas laten we graag door een glazenzetter plaatsen. Het glas heeft een afmeting van 72x213cm. Graag ook duidelijk aangeven of het kattenluik door onszelf aangeleverd moet worden en wat hiervoor dan de specificaties zijn. Moet het kattenluik aan bepaalde eisen voldoen? Alvast bedankt! Ingrid de With.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenluik in dubbele beglazing plaatsen uit heel Nederland:

Kattenluik laten plaatsen

Ik zoek een glaszetter die in onze achterdeur een kattenluik kan plaatsen. Het dubbele glas dient te worden vervangen door een paneel en het glas moet worden behouden. De oppervlakte van de ruit is ongeveer 61 bij 66 cm .

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

We zoeken een glazenzetter die het dubbele glas van onze glazen deur (zo’n 75x230) kan vervangen door dubbel glas met een gat ten behoeve van een kattenluik. Het werk moet op de begane grond plaatsvinden.

Kattenluik in dubbel glas zetten

Ik wil graag een kattenluik (bijvoorbeeld de Sureflap Kattenluik Microchip Wit 20 x 20 x 7 cm) in het dubbele glas van de voordeur laten zetten. De afmeting van het glas is ongeveer 69 x 159 centimeter.

Kattenluik in het dubbele glas plaatsen

Voor een huis in aankoop: graag zouden wij een kattenluik in onze tuindeur laten plaatsen, deze is echter volledig van dubbelglas. Graag ontvangen wij hierover advies en een offerte. Ik zal het kattenluik zelf aanschaffen.

Kattenluik in dubbelglas monteren

Wij willen een kattenluik laten monteren in ons raam. Het kattenluik is nog niet aanwezig. Wat zijn hiervoor de kosten van het dubbele glas en welk merk kattenluik kunnen jullie erin verwerken. Ik wil er een die werkt op een chip en een luik van 30 cm hoog en 10 cm breed. Of een nieuw raam: het raam moet van dubbel glas zijn en 61 cm breed zijn en 43 cm hoog.

Kattenluik in dubbelglas zetten

Ik heb een redelijk grote kat van 5 kg. Graag wil ik weten wat het kost om een kattenluik te laten maken in mijn reeds bestaande deur met dubbele beglazing (is nieuwbouw). Welke merken kattenluiken passen erin? Kunt u mij wat links toesturen? Leveren jullie ook deze kattenluiken? Zo ja, wat kost het totaalplaatje?

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas plaatsen. Wij hebben een pui met vaste ramen en een dubbele openslaande deur, het luik willen wij graag in een van de vaste ramen laten plaatsen. De kozijnen zijn van kunststof. Afmeting ruit (zichtbaar) 200 centimeter hoog x 53 centimeter breed.

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Graag zou ik een kattenluik willen plaatsen in het dubbele glas van de schuifdeur in de benedenverdieping van onze woning. Het gedeelte waar het luik in moet komen is ongeveer 2.20 meter hoog en 1 meter breed.

Kattenluik in het dubbele glas plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een kattenluik in dubbelglas. We hebben 2 afmetingen ramen: L: 62 x B: 48,5 cm (onder raam deur van dubbelglas) L: 71 x B: 23 cm (onder raam van kozijn met dubbelglas) Bij voorkeur zouden we het luik in het kleine raam hebben. Ik heb wel kattenluiken gezien van 21 centimeter breed, dus ik vroeg me af of dat toch zou kunnen passen. Graag ontvangen we een offerte voor het aanleveren en laten plaatsen van het kattenluik. Het zal een kattenluik met chip en halsband toegang moeten worden.

Kattenluik in het dubbele glas plaatsen

Ik wil, als dat mogelijk is, een kattenluik laten maken in bestaand dubbel glas. Raamafmeting is 50 cm breed. 350 cm hoog. Graag een offerte, evt. prijsindicatie per telefoon.