Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Haarlem of directe omgeving.

3327 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas vervangen, dubbelglas HR+ plaatsen in schuifpui vervangen, kattenluik in dubbel glas plaatsen, kattenluik in dubbel glas plaatsen, h++ glas leveren en plaatsen, ventilatierooster in het raam vervangen, kattenluik in glas plaatsen, isolatieglas laten plaatsen, plaatsen kattenluik in dubbelglas in de achterdeur, kattenluik in dubbel glas plaatsen, kattenluik in dubbel glas maken, dubbelglas raampje in bovenlicht vervangen, kattenluik in dubbelglas plaatsen, kattenluik in enkel glas plaatsen, reparatie glazen tafel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Haarlem:

Kattenluik in dubbele beglazing plaatsen

We willen graag in de tuindeur met dubbele beglazing een kattenluik plaatsen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. De deur hoeft niet geschilderd en het glas laten we graag door een glazenzetter plaatsen. Het glas heeft een afmeting van 72x213cm. Graag ook duidelijk aangeven of het kattenluik door onszelf aangeleverd moet worden en wat hiervoor dan de specificaties zijn. Moet het kattenluik aan bepaalde eisen voldoen? Alvast bedankt! Ingrid de With.

Rond glazen tafelblad laten polijsten

Graag wil ik mijn ronde tafelblad van doorsnede 1.30 cm laten polijsten.

Ramen repareren

Vervangen van één ruit, aan binnenzijde van glas loopt een ster van de zijkant naar midden. Oorzaak is niet bekend. Zie foto's voor details.

Krassen uit een aquarium polijsten

Ik wil graag krassen uit mijn aquarium laten polijsten. Het gaat om een Juwel Vision 450 met een gebogen voorruit. Is het mogelijk om de voorruit aan de binnenzijde krasvrij te polijsten? Het aquarium is nu nog niet leeg, maar daar kan ik voor zorgen.

Verhuisraam verwijderen en terug plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en we zoeken een glaszetter die voor ons een ''verhuisraam''' kan realiseren. Het raam bevind zich op de vierde etage aan de straatkant. Het is gewenst om het raam te verwijderen zodat de verhuizers met een traplift onze spullen door het raam naar buiten kunnen loodsen. Wij hebben een niet al te groot budget.

Dubbelglas plaatsen

Wij willen onze woning graag van dubbelglas voorzien. Alles is nu enkel glas, kozijnen van hout. Het gaat in totaal om 10 m² raam, er zitten echter wel een aantal hele kleine ruitjes in: - 140 x 100; - 32 x 100 (2x); - 18 x 102 (2x); - 102 x 105; - 19 x 13 (2x); - 13 x 126 (2x); - 63 x 135 (2x); - 63 x 26 (2x); - 80 x 18 (2x); - 59 x 150; - 18 x 19; - 18 x 68; - 19 x 99; - 41 x 125 (4x); - 47 x 18 (4x). Graag de kosten inclusief benodigdheden voor kozijnen (verdikken?) en het zetten.

Ventilatieroosters in raampjes plaatsen

Ik wil een aantal raampjes van mijn pui laten voorzien van ventilatieroosters. Binnenmaat van het kozijn is 51 cm bij 51 cm, dit is nu voorzien van dubbelglas. Graag een offerte per raampje, de uiteindelijke wordt opdracht waarschijnlijk voor 3 of 4 raampjes.

Glas polijsten

Polijsten van 1 plek op raam (dubbel glas) waar schuurmachine op het glas is gekomen / uitgeschoten. Grootte kras: ongeveer 20 x 5 cm. Schade zit ongeveer 5 cm van kozijn af. Graag een vrijblijvende offerte en indicatie op welk termijn dit zou kunnen worden gedaan.

Dakplaten serre vervangen

Ik wil graag de 6 glazen dakplaten van serre laten vervangen door goed isolerend glasHR++ (? ) Ongeveer 3. 00 x 90 cm p. stuk

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

In een vast raam aan de achterzijde van de woning wil ik graag een kattenluik laten plaatsen in het dubbel glas. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. Alvast bedankt. Mvg, Niels

Enkel glas in een jaren '30 woning vervangen

Ik heb een jaren dertig woning gekocht waarvan ik op 1 juni de sleutel krijg. Ik wil daar het enkel glas op de begane grond en 1e verdieping laten vervangen. De huidige kozijnen zijn geschikt voor plaatsing van HR++ isolatieglas. Hierbij bij benadering de maatvoering: Begane grond: 2 ruiten 1,50 x 0,40 meter 1 ruit 1,50 x 1,50 meter 1 ruit 0,20 x 1,50 meter 2 ruiten 0,50 x 1,40 meter 2 ruiten 0,75 x 2,00 meter 1 ruit 1,20 x 0,75 meter 2 ruiten 1,00 x 0,30 meter 1 ruit 0,40 x 0,30 meter 1e verdieping: 6 ruiten 1,20 x 0,40 meter 2 ruiten 0,40 x 1,50 meter 2 ruiten 0,75 x 2,00 meter 2 ruiten 1,40 x 0,50 meter Veel van de bovenruiten (niet genoemd hierboven) zijn uitgevoerd in glas en lood. Deze blijven zitten en moeten geïsoleerd worden, indien mogelijk. Het werk dient te starten op 2 juni. Ik wil graag een prijsvaste offerte. Meerwerk wordt vooraf besproken.

Dubbel glas raam vervangen

Het raam aan de achterzijde van de woning heeft een lekkende isolerende beglazing. Het raam heeft een afmeting van ongeveer 70 x 70 cm. De werkzaamheden dienen in de eerste week van april uitgevoerd te worden.

Glas in een Velux GGL2 dakraam vervangen

In 3 dakramen dient nieuw glas in HR++ uitvoering geplaatst te worden. Plaatsing conform fabrieksvoorwaarden. De ruiten zijn ongeveer 1.10 meter hoog en 65 cm breed. Het betreft het goed inmeten, leveren en plaatsen.

Ramen herstellen

4 ramen op de 1e verdieping hebben krassen en overwegen vervanging maar willen weten of herstel dmv polijsten mogelijk is. We willen weten of u langs kunt komen om te adviseren mbt herstel. Bij vervanging gaat het om Glas: HRmm x 2260mm 4 stuks Omdat het op 1e verdieping is zal een steiger nodig zijn. Kunt u mij bellen op

Glas in binnendeur plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de aankoop van een binnendeur, een opdekdeur van het model Sanne van de Gamma. Daarin moeten vier matglazen ruiten worden geplaatst. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het plaatsen van deze ruiten. Zo krijgen wij een goed beeld van onze totale kosten. De deur hoeft niet te worden afgehangen.

Inbraakwerend glas plaatsen in een winkelpand

Ik wil graag een ruit vervangen, het is een winkelpand, dus gehard veiligheidsglas. Er wordt nu iedere keer geprobeerd om door het glas heen te komen door inbrekers. Het is een fotozaak. De hoogte van het raam is 1880 mm en breedte 2880 mm. Er zit in een alu kozijn met hout aan binnenkant in, zo ik heb begrepen. Glasmaat is een indicatie, dus extra opmeten gewenst. Ook dient het glas geplaatst te worden.

Offerte voor nieuw raam

Ik vroeg me af hoe duur een nieuw raam bij u gaat kosten. Een raam van 51 x 96 cm met enkel glas.

Kattenluik plaatsen in een pui van dubbel glas

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een glazen pui. Het is dubbelglas. Graag een offerte hiervoor.

Plaatsen industriële wand met glas

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een glazen wand met deur in een industriële look. Het gaat om een metalen frame op onze zolder welke geplaatst moet worden in de nok van de woning. Het hoogste punt is 3.1 meter en de volledige diepte van het huis beslaat 8.3 meter. Het zal dan een grote, niet symmetrische, driehoek worden. In deze driehoek willen we graag raamwerk zodat het geheel een industriële look krijgt. In de wand moet tevens een deur geplaatst worden met glas. In een deel van de wand moet mat glas komen. Ook willen we een goede geluidsdichtheid. De zolder is bereikbaar via een rechte trap met één knik. Er is een tekening van de woning en een voorbeeldfoto van de industriële glazen wand beschikbaar.

Glas in voordeur vervangen

Het glas in de voordeur dient te worden vervangen. Het glas in lood dient te worden verwijderd en hiervoor laat ik graag melkglas plaatsen. Het raam is ongeveer 1.41 lang en 48.5 cm breed. en heeft aan de bovenzijde een toog. Er is een foto beschikbaar.

Spiegel voor wandje

Wat is zo ongeveer de prijs van een spiegel maat 85x94 cm??

Raamfolie aanbrengen

Ik wil horizontaal raamfolie aan laten brengen op een raam dat ongeveer 2. 10m breed is.

Glas in een deur vervangen

Ik heb een deur hard dicht gegooid en nu is het glas eruit geknald. Ik zou graag willen weten wat jullie aan kosten vragen en wanneer het eventueel kan. Het gaat ongeveer om 50 centimeter breed en 1.5 meter lang glas. Het glas wat erin zat is niet doorkijkend en niet egaal.

Dubbelglas met lek vervangen

Dubbelglas waar een lek in zit, wil ik laten vervangen. Afmeting ongeveer 80 bij 135 cm

Maatwerk spiegel leveren en monteren

Een spiegel van 660 mm x 1120 mm, wat zijn de kosten daar voor?