Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Haarlem of directe omgeving.

3453 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, dubbel glas plaatsen, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, change (3 x) single glass window to double glass window, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Haarlem:

Ventilatie roosters plaatsen in bestaande ramen

Ik wil graag in twee bestaande ramen ventilatieroosters plaatsen. Ik heb houten kozijnen. Keuken raam: 80 cm breed x 130 cm hoog. Gang raam: 77 cm breed x 28 cm hoog.

Kattenluikje in dubbelglas plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in dubbelglas. De diameter die in het dubbele glas gesneden moet worden is 212 mm. Het raam is 30 cm breed en 80 cm hoog. Het glas dient dus vervangen te worden. Het kattenluikje is reeds in mijn bezit. Opdracht: leveren van vervangend dubbel glas met een gat van de gewenste diameter onderaan het glas . Het aanbrengen van het kattenluikje en het plaatsen van de ruit.

Glas in de deur laten zetten

Ik wil dubbelglas laten plaatsen in mijn achterdeur: 4 keer ca. 24cm x 1m24cm, zie in de bijlage de 4 witte vlakken

Kattenluik in dubbel glas

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een glazen achterruit. De ruit is ongeveer 50 bij 200 cm. Het gaat om dubbelglas.

Demonteren en monteren raam voor verhuizing

Ik wil een raam laten demonteren. Het gaat om een groot raam aan de voorkant van mijn woning op de 1e verdieping. We willen dit doen ivm een verhuizing. We verhuizen op een zaterdag; wat zijn de mogelijkheden? Kan het raam op zaterdag er uit en een paar uur later er weer in? Of moet het op een vrijdag eruit gehaald worden en op maandag gezet worden en als dat het geval is; plaatsen jullie dan ook een soort schot oid?

Replace single broken glass in the door

I've got single glass (around 30x50cm) in the old garden door broken. So it needs to be replaced as fast as possible. It's a rented house, so I don't have any glass insurance.

Raamfolie laten aanbrengen

Ik wil op mijn ramen in de huiskamer en keuken nieuw raamfolie. De ramen zijn breed 80 cm en de hoogte wil ik 60 a 70 cm. (3 ramen) en 1 raam is 58 cm en de hoogte wil ik 60 a 70 cm. Keuken heeft 2 ramen , de breedte is 80 cm en de hoogte wil ik hetzelfde als de huiskamer.

Stopverf aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van stopverf Ruysdaelglas. Glas en glaszetter zijn geregeld, het gaat echt om het specifieke stopverf plaatsen.

Kattenluik in dubbele beglazing plaatsen

We willen graag in de tuindeur met dubbele beglazing een kattenluik plaatsen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. De deur hoeft niet geschilderd en het glas laten we graag door een glazenzetter plaatsen. Het glas heeft een afmeting van 72x213cm. Graag ook duidelijk aangeven of het kattenluik door onszelf aangeleverd moet worden en wat hiervoor dan de specificaties zijn. Moet het kattenluik aan bepaalde eisen voldoen? Alvast bedankt! Ingrid de With.

Rond glazen tafelblad laten polijsten

Graag wil ik mijn ronde tafelblad van doorsnede 1.30 cm laten polijsten.

Ramen repareren

Vervangen van één ruit, aan binnenzijde van glas loopt een ster van de zijkant naar midden. Oorzaak is niet bekend. Zie foto's voor details.

Krassen uit een aquarium polijsten

Ik wil graag krassen uit mijn aquarium laten polijsten. Het gaat om een Juwel Vision 450 met een gebogen voorruit. Is het mogelijk om de voorruit aan de binnenzijde krasvrij te polijsten? Het aquarium is nu nog niet leeg, maar daar kan ik voor zorgen.

Verhuisraam verwijderen en terug plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en we zoeken een glaszetter die voor ons een ''verhuisraam''' kan realiseren. Het raam bevind zich op de vierde etage aan de straatkant. Het is gewenst om het raam te verwijderen zodat de verhuizers met een traplift onze spullen door het raam naar buiten kunnen loodsen. Wij hebben een niet al te groot budget.

Dubbelglas plaatsen

Wij willen onze woning graag van dubbelglas voorzien. Alles is nu enkel glas, kozijnen van hout. Het gaat in totaal om 10 m² raam, er zitten echter wel een aantal hele kleine ruitjes in: - 140 x 100; - 32 x 100 (2x); - 18 x 102 (2x); - 102 x 105; - 19 x 13 (2x); - 13 x 126 (2x); - 63 x 135 (2x); - 63 x 26 (2x); - 80 x 18 (2x); - 59 x 150; - 18 x 19; - 18 x 68; - 19 x 99; - 41 x 125 (4x); - 47 x 18 (4x). Graag de kosten inclusief benodigdheden voor kozijnen (verdikken?) en het zetten.

Ventilatieroosters in raampjes plaatsen

Ik wil een aantal raampjes van mijn pui laten voorzien van ventilatieroosters. Binnenmaat van het kozijn is 51 cm bij 51 cm, dit is nu voorzien van dubbelglas. Graag een offerte per raampje, de uiteindelijke wordt opdracht waarschijnlijk voor 3 of 4 raampjes.

Glas polijsten

Polijsten van 1 plek op raam (dubbel glas) waar schuurmachine op het glas is gekomen / uitgeschoten. Grootte kras: ongeveer 20 x 5 cm. Schade zit ongeveer 5 cm van kozijn af. Graag een vrijblijvende offerte en indicatie op welk termijn dit zou kunnen worden gedaan.

Dakplaten serre vervangen

Ik wil graag de 6 glazen dakplaten van serre laten vervangen door goed isolerend glasHR++ (? ) Ongeveer 3. 00 x 90 cm p. stuk

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

In een vast raam aan de achterzijde van de woning wil ik graag een kattenluik laten plaatsen in het dubbel glas. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. Alvast bedankt. Mvg, Niels

Enkel glas in een jaren '30 woning vervangen

Ik heb een jaren dertig woning gekocht waarvan ik op 1 juni de sleutel krijg. Ik wil daar het enkel glas op de begane grond en 1e verdieping laten vervangen. De huidige kozijnen zijn geschikt voor plaatsing van HR++ isolatieglas. Hierbij bij benadering de maatvoering: Begane grond: 2 ruiten 1,50 x 0,40 meter 1 ruit 1,50 x 1,50 meter 1 ruit 0,20 x 1,50 meter 2 ruiten 0,50 x 1,40 meter 2 ruiten 0,75 x 2,00 meter 1 ruit 1,20 x 0,75 meter 2 ruiten 1,00 x 0,30 meter 1 ruit 0,40 x 0,30 meter 1e verdieping: 6 ruiten 1,20 x 0,40 meter 2 ruiten 0,40 x 1,50 meter 2 ruiten 0,75 x 2,00 meter 2 ruiten 1,40 x 0,50 meter Veel van de bovenruiten (niet genoemd hierboven) zijn uitgevoerd in glas en lood. Deze blijven zitten en moeten geïsoleerd worden, indien mogelijk. Het werk dient te starten op 2 juni. Ik wil graag een prijsvaste offerte. Meerwerk wordt vooraf besproken.

Dubbel glas raam vervangen

Het raam aan de achterzijde van de woning heeft een lekkende isolerende beglazing. Het raam heeft een afmeting van ongeveer 70 x 70 cm. De werkzaamheden dienen in de eerste week van april uitgevoerd te worden.

Glas in een Velux GGL2 dakraam vervangen

In 3 dakramen dient nieuw glas in HR++ uitvoering geplaatst te worden. Plaatsing conform fabrieksvoorwaarden. De ruiten zijn ongeveer 1.10 meter hoog en 65 cm breed. Het betreft het goed inmeten, leveren en plaatsen.

Ramen herstellen

4 ramen op de 1e verdieping hebben krassen en overwegen vervanging maar willen weten of herstel dmv polijsten mogelijk is. We willen weten of u langs kunt komen om te adviseren mbt herstel. Bij vervanging gaat het om Glas: HRmm x 2260mm 4 stuks Omdat het op 1e verdieping is zal een steiger nodig zijn. Kunt u mij bellen op

Glas in binnendeur plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de aankoop van een binnendeur, een opdekdeur van het model Sanne van de Gamma. Daarin moeten vier matglazen ruiten worden geplaatst. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het plaatsen van deze ruiten. Zo krijgen wij een goed beeld van onze totale kosten. De deur hoeft niet te worden afgehangen.

Inbraakwerend glas plaatsen in een winkelpand

Ik wil graag een ruit vervangen, het is een winkelpand, dus gehard veiligheidsglas. Er wordt nu iedere keer geprobeerd om door het glas heen te komen door inbrekers. Het is een fotozaak. De hoogte van het raam is 1880 mm en breedte 2880 mm. Er zit in een alu kozijn met hout aan binnenkant in, zo ik heb begrepen. Glasmaat is een indicatie, dus extra opmeten gewenst. Ook dient het glas geplaatst te worden.

Offerte voor nieuw raam

Ik vroeg me af hoe duur een nieuw raam bij u gaat kosten. Een raam van 51 x 96 cm met enkel glas.