Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor draadglas vervangen op een dakterras:

Draadglas vervangen op een dakterras

Op mijn dakterras is een ruit gesneuveld en ik wil die laten vervangen. Het gaat om draadglas van ongeveer 65 x 165 cm. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadglas vervangen op een dakterras uit heel Nederland:

Draadglas in de voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van dubbelglas in mijn voordeur. Nu zit er enkelglas in en dit moet ondoorzichtig HR++ draadglas worden. De deur heeft twee glazen panelen (58*93 centimeter en 58*59 centimeter). Ik wil het glas door de glaszetter laten leveren.

Glas vervangen

Draadglas vervangen. Afmeting: 100 x 50 cm

Deur vervangen

De achterdeur van mijn inpandige berging is aan vervanging toe. Ik wil bij Praxis een stompe buitendeur kopen, CanDo model ML559. Ik wil de oude deur laten verwijderen en ook laten afvoeren. De nieuwe deur moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een draadglas ruit. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gebroken ruit vervangen

Mijn voordeur ruit is helaas gebroken. De ruit is ongeveer 49 cm bij 64,5 cm. Kan ik deze laten vervangen? Het is draadglas.

Draadglas op een serre vervangen door polycarbonaat kanaalplaten

Ik heb een kleine serre met een dak van 3 x 5 meter dat bestaat uit aluminium balkjes met draadglas. Ik wil het draadglas laten verwijderen en daar dubbelwandige polycarbonaat kanaalplaten laten plaatsen. Er moet ook nieuw lood worden geplaatst bij de aansluiting met de gevel. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Nieuwe hardhouten schuurdeur plaatsen

Betreft het leveren en plaatsen van een nieuwe hardhouten schuurdeur, voorzien van draadglas. De deur moet in het bestaande houten kozijn worden geplaatst. Het hangwerk indien nodig vervangen en het sluitwerk over plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Draadglas in een deur plaatsen

Draadglas in de deur van het schuurtje moet vervangen worden. De afmeting is 70 cm bij 134 cm.

Woning opknappen en deels renoveren

- het schuine dak alsmede de platte daken isoleren. Er zijn tekeningen aanwezig om de oppervlaktes te berekenen. - 2 ramen, 2 glasdelen van een schuifpui, 4 kamerhoge ramen en 2 ramen in de keuken HR-glas met ventilatieroosters plaatsen. En het draadglas van de berging vervangen. - afzuiging in de badkamer en het toilet aanbrengen. - vloerisolatie aanbrengen, voor het aantal m2 kunt u de tekeningen raadplegen. - ook dient ons rookkanaal te worden vervangen. Vanaf de eerste verdieping naar het dak moet het binnenwerk vervangen worden, circa 6 meter. Het bestaat nu nog uit verschillende materialen. Graag uw offerte hiervoor.

Dakraam vervangen

Op een schuin dak zit er een dakraam van 2 platen draadglas van ongeveer 150 cm hoog en 80 cm breed met iets van klemprofielen. Het dakraam lekt en het houtwerk is rot. Daarnaast zitten er veel vochtplekken. Ik heb het vermoeden dat het volledig vervangen moet worden maar ik zou dit graag met een vakman bespreken. De toegang naar het dak is lastig maar zou via de dakkapel en de dakgoot mogelijk zijn.

Glas in een bovenlicht vervangen

Boven de deur tussen de woonkamer en de gang zat een ruit, deze is gesneuveld en ik wil er graag een nieuwe ruit in hebben. Er zat draadglas in maar ik ontvang graag uw advies of het wenselijk is hier weer voor te kiezen. De tussendeur zelf bestaat namelijk grotendeels uit geslepen glas. De maat is ongeveer 93 x 34 centimeter. Graag ontvang ik een complete offerte voor verschillende glas opties (draadglas en 'gewoon' glas), het leveren en plaatsen van het nieuwe glas inclusief de hiervoor noodzakelijke latjes etc. De kozijnen zijn van kunststof.

Partners

Partners van Casius