Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Diemen of directe omgeving.

1111 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Diemen:

Drietal spiegels op maat in messing

Ik wil graag drietal spiegels op maat laten maken. Ik ontvang daarbij graag uw offerte en ze levertijd. De volgende drie maten heb ik in gedachten: 10x190, 20x190 en 30x190 En in de uitvoering messing. De rand van de spiegel (afgewerkt in messing) graag zo strak en slank mogelijk. Kunt u mij alstublieft uw offerte mailen en insein mogelijk foto’s toevoegen van de spiegelrand in de kleur messing of kleur goed? Verneem graag uw reactie. Bij voorbaat dank.

Kattenluik in glas laten plaatsen

Ik zou graag op mijn balkon (op begane grond en aan de voorkant van het pand, dus makkelijk bereikbaar) graag een kattenluik in dubbelglas in de deur laten zetten. De afmetingen zijn 221,5 cm bij 76 cm. Over 2 jaar verhuizen wij weer en ik vroeg me af hoe makkelijk het is dit glas vervolgens weer in een andere deur te plaatsen (ik moet nog navragen over de afmetingen daadwerkelijk overeen komen, maar ik heb goede hoop aangezien beide nieuwbouw is, dus wie weet dezelfde maten?). Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn en de levertijd.

Dubbel glas plaatsen in slaapkamer

Wij willen graag dubbel glas in het kozijn laten vervangen en daarnaast in de 2 grootste ramen een ventilatierooster. In 1 raam zit al een lekkage. Het gaat om ramen: 1 x 80 x 87 cm 2 x 50 x 87 cm 1 x 90 x 87 cm Indien mogelijk willen we ook gelijk de kozijnen laten schilderen, de voordeur en het kozijn beneden.

Ventilatierooster in een raam plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een zelf regelbaar ventilatierooster in raam. Afmeting van raam is 140 x 60 cm. Het gaat ook om het verwijderen van kit en een nieuwe kitlaag aanbrengen. Twee ramen met afmeting 130 x 50. De ramen zijn makkelijk bereikbaar vanaf de buitenkant.

Raam met dubbelglas vervangen

Het gaat om een raam van 127.5 x 86.5 centimeter met dubbelglas links draaiend op de begane grond. Het oude glas moet ook worden vervangen.

Bovenlichten vervangen door dubbel glas met ventilatieroosters

Ik wil graag twee bovenlichten vervangen door dubbel glas met ventilatieroosters in verband met vochtproblemen.

Draadglas vervangen op een dakterras

Op mijn dakterras is een ruit gesneuveld en ik wil die laten vervangen. Het gaat om draadglas van ongeveer 65 x 165 cm. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Nieuw glas in vitrinekast maken

Glas vervangen in vitrinekast per deurtje 6 raampjes,dus 24raampjes afmeting 22x15,5 cm

Isolatieruit vervangen met ventilatierooster

Ik heb in mijn slaapkamer een houten kozijn van ongeveer 72 x 80 cm met daarin een isolatieruit. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het plaatsen van een ventilatierooster en nieuwe isolatieruit in dat kozijn.

Dubbelglas plaatsen en kitnaden vernieuwen

In de grote voorramen zijn er 7 lekke ruiten. Ik wil deze graag vervangen hebben door goede dubbele beglazing met garantie. Het gaat om 6 ramen van 74 x 37 centimeter en 1 raam van 74 x 131 centimeter. De ramen zitten op de 1e verdieping. Ook wil ik bij 5 andere ramen de kitranden laten vernieuwen.

Dubbel glas plaatsen alle ramen

Ik wil dubbelglas plaatsen in gehele woning. Nu nog enkelglas maar graag HR++. Uiterlijk 4 januari geplaatst. Volgende afmetingen: begane grond: h x b cm 139 x 66 146 x 55 78 x 68 78 x 59 110 x 43 1e verdieping h x b cm 129 x 70 160 x 55 78 x 68 110 x 44 163 x 129 voorzijde 103 x 60 voorzijde

Ventilatierooster in dubbelglas plaatsen

Ik wil een ventilatierooster plaatsen in een dubbel glas venster. Er zijn twee opties: in een klein bovenraam (dat nu ook in zijn geheel open kan) van ca 20 x 60 cm of in een bovenraam dat niet open kan van ca 18 x 140 cm. Ik heb geen idee van de kosten vandaar graag twee offertes.

Dubbelglas laten zetten

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het glas van 5 raamkozijnen. Hier dient dubbel isolatieglas geplaatst te worden. De afmetingen zijn als volgt: 1 x 146 cm bij 45 cm 2 x 60 cm bij 96 cm 1 x 59,5 bij 17 cm 1 x 71,5 bij 33,5 cm

Kattenluik in dubbel glas maken

Wij willen een kattenluik laten monteren in een aluminium schuifpui met dubbel glas. Materialen hebben wij nog niet aangeschaft. Graag een algehele prijs inclusief materiaal. Wij zijn nog in de oriënterende fase.

Dubbelglas in houten kozijnen plaatsen

6 Houten kozijnen voorzien van dubbelglas en bij 1 raam in zijn geheel vervangen en ook voorzien van dubbelglas. Dat ene raam is nu een kantelraam wat een kozijn moet worden die 'normaal' open kan.

Dubbel glas plaatsen

Alle ramen van het huis van dubbel glas voorzien. Voorkant van het huis heeft al deels dubbel glas. Gaat om diverse ramen. Leveren en plaatsen van dubbel glas. Graag even komen kijken.

In de keuken zit een groot raam wat niet ...

In de keuken zit een groot raam wat niet open kan. Dit raam moet open gemaakt kunnen worden d.m.v. twee openslaande ramen met daarboven een raam. In dit raam moet een ventilatierooster komen. Dit alles moet uitgevoerd worden in dubbelglas. Het raam is 1 meter breed en 1.55 hoog.

Er moeten twee kozijnen worden ...

Er moeten twee kozijnen worden vervangen. Kozijn 1 dienen twee naar binen draaiende klapruiten te bevatten. Kozijn 2 een schuifruit.

Tegenwordig hebben wij houten kozijnen ...

Tegenwordig hebben wij houten kozijnen met enkele beglazing. Wij willen de hele eerste verdieping van een rijtjeshuis voorzien van dubbele ramen. Kantoorkamer: glasplaat1=140x130cm, glasplaat2=140x90cm, glasplaat3=130x40cm. Logeerkamer: glasplaat1=140x130cm, glasplaat2=140x73cm, glasplaat3=130x60cm. Kleine kamer: glasplaat1=140x142cm, glasplaat2=130x40cm. Badkamer: glasplaat=130x35cm. (afmetingen +/-)