Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor plexiglas in de deuren laten plaatsen:

Plexiglas in de deuren laten plaatsen

In onze deuren zit glas in lood. In verband met het starten van een gastouderopvang moet dit eruit en op een veilige manier opgelost worden. Het gaat om 2 deuren waarvan de helft glas is en een boog heeft aan de bovenkant. Wij willen dat er plexiglas geplaatst wordt in de deuren.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plexiglas in de deuren laten plaatsen uit heel Nederland:

Reparatie tuinhuis

Bij de buren is de grond gesaneerd. Tijdens deze werkzaamheden is er een hijskraan met schepbak tegen mijn tuinhuis opgeknald. Hierdoor is een steen waar het tuinhuisje op staat verschoven waardoor de linker achterhoek is verzakt. Daardoor staat de achterwand nu bol. Tevens is het dak gescheurd. Het betreft een minstens dertig jaar oud dubbelwandig tuinhuisje met glazen ramen en deuren (geen plexiglas). Dakbedekking is een niet meer gangbaar materiaal en systeem. Voor dit incident stond het tuinhuisje stevig en lekte niet, moest wel geverfd en onderhouden worden. Graag een offerte voor een volledige reparatie.

Glas in binnendeuren vervangen

Ik heb 2 binnendeuren (dubbele deuren naar onze woonkamer), elke deur heeft 8 glazenruitjes afmeting: 26 x 40,5 cm. Nu zit er plexiglas in die wij willen vervangen door (veiligheids)glas. Graag ontvang ik een offerte van verschillende soorten glas.

Plexiglas laten plaatsen in een kozijn en deuren

Ik wil graag plexiglas laten plaatsen in een kozijn (1.50 x 1.00 meter), en in twee deuren (1.20 x 0.80 en 1.20 x 0.50 meter) binnen. Het dient ter vervanging van heel dun glas wat een grote kans heeft te breken, te gevaarlijk met kleine kinderen. Graag zou ik in de offerte een aantal verschillende opties van plexiglas diktes terugzien. Verder willen we dat het plexiglas wel doorzichtig is vergelijkbaar met gewoon glas.

Balkon veilig maken voor dementerende bewoners

Ik wil graag een balkon veilig laten maken voor dementerende bewoners. Bestaand balkon heeft een breedte 3 meter bij een lengte van 4.70 en een hoogte van ongeveer 1.20 meter. Is een bestaand balkon op de eerste verdieping in een zorginstelling. De deuren die toegang geven tot het balkon gaan naar buiten open. Ik wil de railing verhogen, zodat er niemand op een stoel kan gaan staan en er overheen valt. Graag met glas of plexiglas. Wel wil ik ook graag een gedeelte open houden voor frisse lucht. Daarom vragen wij een offerte aan dat we dit kunnen voorleggen aan de directie.

Biohort tuinhuis Highline H2 plaatsen

Het betreft het in elkaar zetten van een tuinhuisje, type Biohort tuinhuis Highline H2. Er ligt bestrating waar het huisje geplaatst moet worden. Breedte 275 cm Diepte 195 cm Hoogte 222 cm Binnenruimte 4,4 m² Binnenafmetingen B. 252 x D. 172 x H. 210 cm Aantal deuren 1 Dubbele deur Deurmaat B. 155 x H. 182 cm Raam Rondom in plexiglas Dak Platte dak Materiaal Vuurverzinkte, polyamide gebrandlakte staalplaten Kleur Donkergrijs metallic Geverfd: Nooit meer schilderen Inclusief slot, deurkrukken, dakgoten en ventilatieopeningen

Diverse klussen in huis

Graag willen wij een aantal klussen laten uitvoeren: - schaven van drie klemmende deuren, stompe houten binnendeuren; - plaatsen van plexiglas bij een trap (zodat een kind niet tussen de spijlen van de leuning door kan); - plaatsen van plinten in een slaapkamer, ongeveer 12 meter; - plaatsen van een buitenlamp, is nog niet aangeschaft. Stroom zit er al.

Ik wil van 1, 2 kamersmaken, hiervoor ...

Ik wil van 1, 2 kamersmaken, hiervoor moet er minimaal 1 kozijn met deur geplaatst worden, mogelijk moet er een bestaande deur met kozijn weggehaald worden, dit indien een gelijke maatvoering niet ernaast past. boven de deuren moet er een raam tot het plafond komen. dit mag ook plexiglas zijn. er moet een gat gemaakt worden in een tussenmuur. De kozijnen moeten zo groot worden dat er deuren van 73 of 78 cm breedte inpassen (opdek) Tussen de kozijnen moet er genoeg ruimte zijn voor het plaatsen van een wand loodrecht.

Huidige douche 90x90 (douchebak, 37 ...

Huidige douche 90x90 (douchebak, 37 cm.hoog, + 2 plexiglas-deuren) verwijderen. Nieuwe douchebak (zo laag mogelijk model) monteren. Nieuwe vaste wand + draaideur (zekerheidsglas) monteren en afkitten. Tegels in douche aanvullen (verschil in hoogte oude en nieuwe douchebak) en tegels aanbrengen op buitenwand douchebak.