Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Den Helder of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Den Helder:

Ventilator in dubbel glas plaatsen

Ik heb een hobbykamer waar ik veel schilder met avryl en olieverf. Ik wil een ventilator laten plaatsen in dubbel glas. De ruimte is 4x4 m.

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Ik wil in 5 ramen ventilatierooster plaatsen. 3x slaap kamer 1x woonkamer 1x in de douche alle ramen zijn zelfde maten, namelijk 80 x 140. Vier van deze ramen zijn van dubbelglas eentje met enkelglas.

Nieuwe beglazing

We are going to renovate our holiday home that was built in the early 1960s in De Zandloper. It has not been renovated since and all windows are Enkelglas. Two and a half of the four outside house walls are mainly covered with big windows. In order to check the necessary work, visits can be arranged.

Plexiglas in de deuren laten plaatsen

In onze deuren zit glas in lood. In verband met het starten van een gastouderopvang moet dit eruit en op een veilige manier opgelost worden. Het gaat om 2 deuren waarvan de helft glas is en een boog heeft aan de bovenkant. Wij willen dat er plexiglas geplaatst wordt in de deuren.

Roosters in ramen laten maken

Ik wil in twee slaapkamerramen een rooster laten plaatsen (dubbelglas)

Dubbelglas met ventilatierooster plaatsen

In het huis van mijn zoon zijn nog enkele ramen van enkel glas. Ik wil die, als het kan, laten vervangen voor dubbel glas, eventueel met ventilatierooster. Ik ben daar nu zelf niet aanwezig, maar het gaat sowieso om 4 ramen van ongeveer 80 cm bij 1,5 meter en een paar klapramen. Het kan zijn dat er nog meer ramen zijn. Ik wil graag de nieuwe ramen in de bestaande houten kozijnen laten plaatsen. Volgende week vrijdag (20 februari) zou in de ochtend iemand langs kunnen komen om de ramen op te meten en dan een offerte te maken. De vervanging van het glas kan dan, nadat de offerte goed is bevonden, in overleg plaatsvinden.

Dubbelglas met ventilatierooster plaatsen

Op de begane grond dient een openslaand raam plaats te maken voor dubbelglas met ventilatierooster. De afmeting van de sponning aan de binnenzijde is 89,5 cm breed bij 151 cm hoog.

Geachte heer/mevrouw, Op de eerste ...

Geachte heer/mevrouw, Op de eerste verdieping zit nu enkel glas. Dit wil ik vervangen hebben door dubbel glas. Totaal 3 kleine raampjes, en 7 grotere ramen. Ik heb berekend dat alle ramen bij elkaar ongeveer 5 m2 is. Het betreft oude, houte kozijnen. Graag ontvang ik een offerte van u. Alvast bedankt. Jacco