Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam vervangen:

Raam vervangen

Vervangen van raamkozijn + glas. Openslaande raampje op 1e verdieping is ernstig verrot, deze moet in zijn geheel vervangen worden. Het dubbele glas in dit raam moet ook vervangen worden.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam vervangen uit heel Nederland:

Repareren of vervangen van ramen met lekkage

We willen 2 grote ramen laten repareren/vervangen die water lekkage hebben. Het raam is 4 meter breed en 1,8 hoog. Foto's bijgevoegd.

Vervangen loodsslab

Bij hevige regenbuien komt het water aan de bovenkant van het bloemenraam naar binnen. Lengte bloeemenraam 4mtr. Ik heb de rand boven het raam afgekit, maar dit heeft niet mogen helpen. Het lijkt me beter om de spouwslabbe te vervangen. Gaane zou ik een prijsopgave willen ontvangen voor het vervangen van de spouwslabbe. Tevens moet de schoorsteen aan de bovenaan opnieuw gevoegd worden.

Deuren en kozijnen naar het balkon plaatsen

Er is een kozijn van mijn kamer naar het balkon waar nu een raam inzit. deze wil ik graag vervangen met openslaande deuren naar het balkon (dat zat er vroeger in dus onder het raam is een simpel mdf-achtige plaat geplaatst. graag dubbele glazing en naar binnen-slaande deuren. 199 hoog en 135 breed.

Kozijnen + draaikiepramen vervangen

In mijn woning (uit 1999) wil ik graag drie houten kozijnen met draai kiepraam laten vervangen (vanwege houtrot) en één vast raam allen door kunststof (= totaal 4). Nieuwe ramen met HR++ glas en draaikiepramen met ventilatierooster met winddrukregeling. Formaten van kozijnen met draaikiep zijn: 1100 x 1159 mm; 1111 x 1167 mm; 1100 x 1168 mm. Kozijn van vaste raam is 670 x 1165 mm.

Voorgevel uit laten bouwen

Rond April/Mei 2021 is de sleuteloverdracht van onze woning. Wij graag meteen daarna aan de voorgevel uitbouwen met een extra kamer. (zie tekening). Hiervoor dient een raampartij gewijzigd te worden in een doorgang met dubbele openslaande deuren en in dezelfde voorgevel dient een compleet nieuwe (enkele) deurdoorgang naar dezelfde uitbouw gerealiseerd te worden. Binnen dient ook een klein niet dragend muurtje en twee vaste kasten verwijderd te worden teneinde hiervan een gang te maken. We willen het huidige raam in de huidige voorgevel graag vervangen voor dubbele openslaande deuren naar de nieuwe uitbouw. De nieuwe uitbouw zelf willen we over een breedte van 5 meter langs de voorgevel en dan 4 meter richting voortuin. (De voortuin zelf is circa 30 meter diep). De nieuwe uitbouw moet gebouwd worden in dezelfde stijl als van een reeds bestaande uitbouw/serre elders aan de woning; een laag (50 cm hoog) muurtje (borstwering) met daarop rondom kunststof kozijnen met bovenlichten bestaande uit glas-in-lood ramen. De oppervlakte van de uitbouw zal dus circa 20 m2 bedragen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen

Aan de uitbouw kant zit een raam waarvan het kozijn ernstig rot is. Deze wil ik laten vervangen door triple glas met kunststof kozijn en tevens verkleinen. De hoogte van het raam (inc kozijn) is nu 1,55m hoog. Deze wil ik verkleinen naar 1,15m. Het betreft ruimte aan de onderzijde wat opgemetseld moet worden in verband met een nieuwe keuken. Het betreft een gemetselde gevel.

Mechanisme van draai-/kiepraam vervangen

Het mechanisme van draai-/kiepraam is kapot. De kiepstand gaat nog wel redelijk. Maar bij het opendraaien komt het raam bij de bovenhoek los en valt het er bijna uit.

Glas in lood binnendeur vervangen

Er zit een ster in het glas-in-lood raam van mijn Cando-binnendeur. Dit wil ik graag herstellen. Het gaat om CanDo glas in lood kristal Dimension Dublin 231,5 x 93cm artikelnummer 8711251336009. Graag ontvang ik een indicatie (incl. schilderwerk indien dit nodig is) Het gaat eigenlijk om 1 paneel. Ik zie dat je ze alleen per 2 kan bestellen ?

Dakraam vervangen

Het velux dakraam (114*118) wat nu op mijn zolder zit wil ik graag vervangen door een kunststof exemplaar. Dit raam is niet goed geplaatst waardoor er waarschijnlijk nog dakpannen geslepen moeten worden. Ook wil ik het oude raam afgevoerd hebben.

Raamkozijn achter vervangen

In onze woonkamer kan er geen raam opengezet worden. Wij willen daarom ons kozijn aan de achterkant vervangen door een houten kozijn waarin er een raam opengezet kan worden. Het kozijn is 173 cm breed en 206 cm hoog. Ik zoek een kozijnenspecialist die dit kan vervangen.

Partners

Partners van Casius