Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam eruit en erin:

Raam eruit en erin

Ik wil een raam. Even eruit en dan weer erin zetten. Voor een verhuizing de bank past anders niet in de woonkamer. Het gaat om een raam van 180cm bij 130cm. zo snel mogelijk. Graag mailen
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam eruit en erin uit heel Nederland:

Grote voorkozijn (BG) vernieuwen door kunststof

Voorkozijn grote raam voorzijde begane grond is aangetast door houtrot en moet worden vervangen. Liefst kunststof. Maten 3,14 meter breed x 2,03 meter hoog. Nu hebben we alleen 1 te openen bovenlicht erin (zie foto) maar in het nieuwe kozijn willen we onder het bovenlicht ook nog graag een draai-kiep-raam erin.

Dakraam realiseren

Wij willen een tweede dakraam realiseren op onze zolder. Dit omdat wij de zolder gaan verbouwen, wat betreft het type glas en kozijn zijn wij redelijk flexibel. Wat betreft de raam die we erin willen hebben, die zou ongeveer 140cm bij 120cm zijn

Complete zolder verbouwen

Nieuwbouw woning van 4 jaar oud. Hoekwoning. Nu 1 grote zolder en deze aanpassen in overloop met afgetimmerde kast voor CV ketel, mv box en wasmachine / droger en 2 kamers. Voorbereiding extra raam voor de 2e kamer zit al in de muur verwerkt. Stenen eruit en kozijn + raam erin. Beide kamers de knieschotten lades in maken. Afmeting zolder is 10 x 6.

Kattenluik in raam met dubbel glas plaatsen

Ik zou graag een nieuwe ruit van dubbel glas willen met een kattenluik erin. De oude ruit moet nog verwijderd worden. Het glas is 112 cm hoog en 38 cm breed.

Dakreparatie en schoonmaken dakkapel

Wij zoeken een allround klusjesman voor het volgende werk: In de punt van ons dak (hoekhuis anno 1991, zijgevel) zit boven het zijraam een houten afdekplank van ca 2.50 meter breed met een gat erin. Inmiddels hebben zich daar mussen doorheen gewurmd; we zien ze in en uitvliegen. Die moet eruit. Vervolgens willen we die plank vervangen door een nieuwe Trespa-plank. Om erbij te komen is een hoge ladder of een steiger nodig. Dan zou ook meteen het raamkozijn en raam schoongemaakt moeten worden. Aan de achterkant van het dak, aan de schuine pannendakkant, hebben we een dakkapel. Die moet ook worden schoongemaakt. Dus: mussen verwijderen, plank vervangen, kozijn en raam schoonmaken en dakkapel schoonmaken.

Tussenwand in woonkamer maken met een groot raam er in

Wij zouden graag onze tussenwand woonkamer/slaapkamer willen vervangen door een geluidsisolerende tussenwand met geluidsisolerende glas.. het verwijderen van de wand doen we zelf.. de wand moet een scheiding worden tussen de woonkamer en slaapkamer, wij hebben een laminaatvloer en een gipsplaat plafond. In de wand willen we geluidsisolerende bglas hebben vanwege het beperkte licht wat we nu hebben. De muur is ongeveer 4 meter bij 3 meter. Het glas wat erin moet word 1 meter bij 2 meter. Wij ontvangen graag een offerte!

Dubbelglas met gat voor afvoerslang mobiele airco

Voor de afvoerslang van de mobiele airco wil ik een dubbelglas raam vervangen door een nieuwe dubbelglas raam met een gat erin voor de afvoer, welke in de winter kan worden afgedicht. Bij de airco zitten al een aantal ringen met afdichtingsdop. Afmetingen van het glas ca 140 x 25 cm.

Badkamer verbouwen

Het gaat om een badkamer met uiteindelijke afmeting van ongeveer 2x5m. Er moet een inbouw kast bij de badkamer worden betrokken. Dus tussen muurtje slopen en bestaande deur van kast moet dicht. Ook moet er een raam in de achtergevel komen. De bestaande badkamer deur moet worden vervangen door een schuifdeur. Sanitair blijft op de oude plaats. De huidige badkamer moet eruit. En nieuw sanitair erin met vloerverwarming, dimbare spotjes en hangend toilet, inloopdouche bad en dubbele wastafel

Garage aanbouwen

Wij hebben een woning gekocht, waar we graag een stenen garage aan willen laten bouwen. De oprit is 295 cm breed, dus we willen die breedte gebruiken. Als rechtermuur zal de buitenwand van de woning zelf gebruikt worden. We willen dan een garage van 295 bij 700 cm. Aan de voorkant willen we een garagedeur met een loopdeur erin, aan de achterkant (bij de tuin) een gewone deur en daarnaast een raam. We willen graag een gladde betonvloer, de garage hoeft niet geïsoleerd te worden. We willen graag een plat dak. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan incl. laten plaatsen.

Voortuin opnieuw bestraten

Graag laat ik mijn voortuin grotendeels bestraten met klinkertjes, dit zal 25 à 30 m2 zijn. Er ligt nu een pad van 7 m van de voordeur naar de straatkant. Er is een verhogingkje, en een rijtje tegels voor het raam. De bedoeling is om de oude tegels weg te halen (dit zou ik zelf kunnen doen) en dan opnieuw bestraten zonder verhoging. Midden voor raam wil ik een border van 1.25 bij 1.50 m met tuinaarde erin. Het is in de loop van jaren gezakt, dus waarschijnlijk zal er opgehoogd moeten worden.

Partners

Partners van Casius