Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glazen tafelblad inkorten:

Glazen tafelblad inkorten

Ik wil mijn glazen tafelblad laten inkorten. De huidige maat is nu 225 cm x 85 cm. De nieuwe maat moet worden 180 cm x 85 cm.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen tafelblad inkorten uit heel Nederland:

(Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Het verwijderen van krassen (enkele tot 0,5mm diep) dmv polijsten dan wel schuren/polijsten uit een glazen salontafel van +/- 80x140cm.

Glazen tafelblad leveren

Offerte voor: -8 kantig tafelblad met facet geslepen rand 1. 30 meter. Doorsnee 8 mm. Dik. -8 kantig gewoon glas 0. 41 m. Doorsnee.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb glasschade aan het tafelblad van mijn eettafel. Dit is gebeurt doorat er met een hard voorwerp tegen het glas is geslagen. Er zit een barst in en ook is er een stukje van afgebroken (zie foto). Het tafelblad bestaat uit drie losse glasdelen en er zit een mechanisme in zit om de tafel in- en uit te klappen. Zie bijlage voor foto's. Kunt u aangeven welke mogelijkheden u kunt bieden om de schade te herstellen en wat het gaat kosten? De producent van de tafel bestaat niet meer. Ik zou graag een offerte willen voor de verzekering voor een nieuwe glasplaat met onderstaande specificaties: - Glasplaat zijkanten 47,50 cm x 140 cm. - Glasplaat midden 45 cm x 140 cm. - Dikte van glasplaat is +/- 0,6 cm. - Hoeken zijn afgerond. - Melk glas / satijn glas.

Rond glazen tafelblad laten polijsten

Graag wil ik mijn ronde tafelblad van doorsnede 1.30 cm laten polijsten.

Glasplaat van de salontafel vervangen

Wij laten voor onze salontafel graag een nieuw glazen tafelblad leveren en plaatsen. Het huidige blad was 150 x 90 cm, 6 mm dik, met een kleine radius, geen scherpe hoeken. Het blad is volledig ondersteund. We willen een helder of enigszins getint blad en ontvangen hiervoor graag een offerte.

Houten tafelblad schaven en voorzien van stalen frame

Ik heb een zeer robuust tafelblad gemaakt van oude spoorbielzen, van ongeveer 1 meter breed en 2 meter lang. De bovenzijde is nogal ongelijk en ik wil die daarom laten schaven en schuren, zodat de glazen niet steeds omvallen. Nu heeft het blad houten poten. Als het mogelijk is wil ik er ook een stalen frame onder laten zetten, voor een industriële uitstraling. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Ik heb krassen in mijn glazen tafelblad en wil deze graag verwijderd hebben, als dat mogelijk is.

Glazen tafelblad repareren

Her betreft hier een tafelblad van 225cm bij 85cm waar een stuk glas van ca 2cm is uitgebroken, zie foto. Ik vroeg mij af is dit ongeval te repareren ? Zo ja tegen welke kosten.

Glazen tafelblad polijsten

Ik zou willen weten of het mogelijk is een glazentafel opnieuw te polijsten in verband met gebruikers krassen en wat de kosten eventueel zijn?

Craquelé tafelblad vernieuwen

Er zit een grote barst in mijn glazen craquelé eettafelblad van 90 x 215 cm. Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging.

Partners

Partners van Casius