Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Bussum of directe omgeving.

644 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen van 13 ramen in historisch pand, double glass in windows, vervangen dubbelglas door HR++ glas, change single glass to double glass windows, dubbelglas vervangen, raam leveren en in buitenmuur plaatsen, kattenluik in schuifpui, dakraam plaatsen, glas vervangen en daarbij een nieuw ventilatierooster aanbrengen, ruit vervangen in Limmen, ventilatierooster en instelbare raam uitzetters in klepramen plaatsen, kattenluik in dubbelglas laten monteren, spiegel op maat leveren en monteren, kattenluik laten plaatsen, ventilatierooster in het raam plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Bussum:

Glazen tafelblad inkorten

Ik wil mijn glazen tafelblad laten inkorten. De huidige maat is nu 225 cm x 85 cm. De nieuwe maat moet worden 180 cm x 85 cm.

Raam tijdelijk verwijderen in verband met verhuizing

Ik moet waarschijnlijk voor de verhuizing door het raam verhuizen, omdat de deur maar 70 cm breed is. De ramen zijn echter van kunststof kozijnen en kunnen ook niet open. Is het mogelijk om het raam inclusief kozijn er uit te halen en daarna weer terug te plaatsen? En zoja, wat zou dit kosten? Ik weet de maten nog niet, maar schat. Ca. 1,20 meter breed bij 1. 40 hoog zijn.

Ventilatieroosters in ramen vervangen

Ik zou graag een offerte willen om 3 ventilatieroosters in de betreffende kozijnen te laten vervangen. Het gaat om kozijnen met dubbel glas. De roosters zelf zijn 71 centimeter breed en 11 centimeter hoog.

Kattenluik in de schuifpui plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in mijn schuifpui. Ik denk er aan om de kattenbak op het balkon te plaatsen, de toegang naar het balkon gaat via een dubbelglas schuifpui. De diameter zal ongeveer 50 cm zijn, wat zijn de kosten als ik dit zou doen?

Maatwerk spiegel laten leveren en monteren

Wij willen graag een spiegel laten monteren in onze hal. Hij zal 96 cm. bij 267 cm. moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en het plaatsen van de spiegel.

Dubbelglas plaatsen in een stalen kozijnen

Wij zijn op zoek naar een indicatie van de kosten voor het plaatsen van dubbelglas in een stalen kozijn. Het gaat om twee grote raampartijen van zo'n 3. 5 m breed en 2 m hoog, één op de begane grond en één op de eerste verdieping (bij balkon). Omdat het gaat om een huis waar we op dit moment over aan het onderhandelen zijn, is een indicatie van de kosten voor nu voldoende. Informatie over de kosten van het plaatsen van een nieuw (kunsttof of aluminium) kozijn is ook welkom! Het hoeft dus niet op de cent nauwkeurig, maar wij zouden graag een indicatie willen van hoeveel zoiets kost - voor de onderhandelingen en het aanvragen van een hypotheek. Een snelle reactie wordt op prijs gesteld! ps. Reactie graag per mail ivm werk (dus niet tele

Raamfolie aanbrengen en melkglas plaatsen

Ik wil graag 8 ruitjes in badkamer laten bedekken met raamfolie. Ruitjes zijn 45x 30. Ook wil ik graag de 3 ruitjes in mijn voordeur laten vervangen door melkglas. Die ruiten zijn 22x 28 cm. Graag een offerte

Dubbel glas plaatsen bij aangekochte woning

Wij hebben een huis gekocht per 1 juni en willen ongeveer 8-10 m2 enkel glas vervangen door dubbel glas. Het is niet een raam maar meerdere, sommige met roedeverdeling. Betreft het leveren en plaatsen van dubbel glas.

Dubbel glas voor serre leveren

Het gaat puur om de aanschaf van dubbel glas t.b.v. de serre. In totaal 24 ramen van 80 bij 80 cm en 6 ramen van 80 bij 40. Uitvoering van het werk in eigen handen. Betreft dus alleen het leveren van het dubbele glas. Ik heb een vakman die het kan plaatsen.

DUBBELGLAS

DUBBELGLAS BEGANE GROND HOUTEN KOZIJNEN 3 X 850X1350MM EN 1 MAAL 1850 X 850MM GEPLAATST EN/OF GELEVERD

Dubbelglas plaatsen

3 RAMEN 850 x 1350 mm EN 1 RAAM 1850 x 850 mm. GEPLAATST BEGANE GROND ZOWEL ALS ALLEEN GELEVRD

Vervangen van 4 ramen (nu enkel glas) in ...

Vervangen van 4 ramen (nu enkel glas) in dubbel glas. Afmetingen zijn ongeveer (4 maal) 80 cm x 150 cm.

Het vervangen van decoratieglas in drie ...

Het vervangen van decoratieglas in drie binnendeuren op de begane grond. maten van de glasplaten (binnen de kozijnen). Evt. ook aanleveren glas. -58 x 157 cm -58 x 148 cm -62 x 148 cm

Vervangen onderglaspaneel, leveren en ...

Vervangen onderglaspaneel, leveren en plaatsen brute draadglas in voordeur.

Ik zoek iemand die 5 houten raamkozijnen ...

Ik zoek iemand die 5 houten raamkozijnen met het glas er in kan leveren, inclusief hang en sluitwerk. we gaan het zelf schilderen en plaatsen. Formaten zijn ongeveer 130 bij 80 cm en het zou er zo rond 17 september moeten zijn.

We overwegen op een aantal plaatsen ...

We overwegen op een aantal plaatsen enkel glas te laten vervangen door dubbel glas

1 glazen ruit gebroken, vervanging ...

1 glazen ruit gebroken, vervanging nodig. Verzekeringswerk.

Bestaand huis bestaat uit 2 woonlagen. ...

Bestaand huis bestaat uit 2 woonlagen. Aantal ramen: 13. Maten: 3x 150 x 200 2x 75 x 200 3x 50 x 100 2x 150 x 250 2x 75 x 150 1x 100 x 150 Nieuw glas kan in bestaande houten kozijnen geplaatst worden.

We zijn bezig met de renovatie van een ...

We zijn bezig met de renovatie van een pand (1905) in Bussum. Bijna het gehele pand dient voorzien te worden van dubbel glas. Een (groot) aantal kozijnen is ook aan vervanging toe. Het gaat (uiteraard) om houten kozijnen met klassieke uitstraling. (dus geen kantelramen van kunstof!). Op de bagane grond is het pand voorzien van een serre met derhalve groot raamoppervlak. Voor meer informatie en/of bezoek op lokatie (inmeten) kunt u bellen . De uitvoering van de werkzaamheden dient voor het najaar van 2005 te gebeuren.

Het gaat om een oud huis waar nu enkel ...

Het gaat om een oud huis waar nu enkel glas in zit en waar we dubbelglas in willen laten zetten voor zowel isolatie als inbraakpreventie doeleinden. De ramen zijn ongeveer 1,5 m2 per stuk (sommige iets kleiner, sommige iets groter).