Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Blaricum of directe omgeving.

329 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: renoveren dak serre, kattenluik in dubbelglas, hR++ glas plaatsen in nieuwe erker, kattenluik in dubbel glas laten plaatsen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, vervangen hr++ glasplaat in tuindeur door identieke plaat met kattenluik, nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik, kattenluik in zijlicht HR+++ glas, kattenluik in dubbelglas, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, kattenluik met chip in dubbelglas leveren en plaatsen, kattenluik in glas plaatsen, ventilatierooster plaatsen in bestaand kunststof draai/kiepraam, dubbelglas met gat voor kattenluik, glaslat en eventueel 3 ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Blaricum:

Kattenluik in dubbel glas van de bergingsdeur

Ik wil graag mijn glas laten aanpassen voor een kattenluik (Sureflap met microchiplezer). Het is dubbelglas en bevindt zich aan de achterkant van de woning in de bergingsdeur. Het glas is circa 70 bij 70 centimeter. in overleg kattenluik meenemen.

Glas van het aquarium laten polijsten

Het gaat om de voorruit van een aquarium bij een klant van ons. De ruit is 250 x 80 cm en heeft 1 flinke kras aan de binnenzijde van 15 cm. Verder in de onderste 10 cm diverse kleine krassen. Het aquarium gaat binnenkort leeg en is alleen van binnenuit te bereiken. Mocht het niet te polijsten zijn (maar ik denk het wel), dan mag het glas eventueel in overleg met de klant worden vervangen.

Ruiten vervangen

Onbekend aantal ruiten van

Dubbelglas vervangen en ventilatieroosters plaatsen

Wij hebben een woning op de begane grond, waar we onvoldoende ventilatie hebben. We willen aan de achterzijde graag twee isolatieruiten laten vervangen door isolatieruiten met een ventilatierooster erboven. Er zijn glaslatten bevestigd. De maten zijn ongeveer 170 x 120 cm, maar dit moet exact worden ingemeten. De ruiten zijn eenvoudig bereikbaar. Wij willen het werk graag op korte termijn laten uitvoeren en ontvangen daarvoor graag vooraf een offerte.

Dubbel glas leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van HR++ glas in bestaande kozijnen. - t.b.v. slaapkamer voor 3 x Isolatieglas HRbrredte 608 hoogte 1070 Wiener sprossen 30 mm. 6 vakken (2x3) t.b.v. kamer voor -1 x iIsolatieglas HRbreedte 328 hoogte 702 Wiener sprossen 30 mm. 6 vakken (2x3) - 1 x iIsolatieglas HRWiener sprossen 30 mm. 6 vakken (2x3) t.b.v. hal boven -2 x Isolatieglas HRWiener sprossen 30 mm. 6 vakken (2x3) t.b.v. badkamer 1 x Isolatieglas HR++ satijnWiener sprossen 30 mm. 6 vakken (2x3) -1 x Isolatieglas HR++ satijnWiener sprossen 30 mm. 6 vakken (2x3) t.b.v. slaapkamer achter -2 x Isolatieglas HRWiener sprossen 30 mm. 6 vakken (2x3) t.b.v. hal en wc 3 x Isolatieglas HRWiener sprossen 30 mm. 2 vakken (1x2) Oud glas eerst verwijderen. Sponningen opzuiveren. Sponningen gronden. Glas aanbrengen. Hardhouten meranti glaslatten aanbrengen. Het geheel aan de binnenzijde en buitenzijde afkitten. Het oude glas afvoeren. De glaslatten zijn van meranti red dark en zijn al 2x gegrond of gelakt.

Ruit van dubbelglas vervangen

Ruit van dubbel glas is lek. Deze wil ik laten vervangen door een gelijkwaardige nieuwe. Ruitafmeting is ongeveer 1.55 x 1.45 meter. De exacte afmetingen dienen ter plaatse te worden opgemeten. Het raam bevindt zich op de begane grond en is zowel van binnen als van buiten goed toegankelijk. De bestaande glaslatten kunnen worden hergebruikt.

Ramen in raamkozijnen vervangen

Gaarne offerte voor vervangen grote ramen voor raam met witte kleine ruitjes, serre (3 ramen), zijkant 1 raam en keuken raam. Gaarne alleen aan buitenkant bekijken en offerte mailen. 2 offertes; 1 met isolatieglas en 1 zonder. Betreft leveren en monteren van glas.

Het aanbrangen van een schuifpui en het ...

Het aanbrangen van een schuifpui en het weghalen van een stuk muur daarvoor.