Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in een oude vitrinekast vervangen:

Glas in een oude vitrinekast vervangen

Voor een zijraam die gesneuveld is in een vitrine kast bij ons zijn wij opzoek naar een nieuwe. Dit zijn de afmetingen: 47,5cm breed – 72,5cm hoog – 8 mm dik
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in een oude vitrinekast vervangen uit heel Nederland:

Glas voor een vitrinekast maken

Ik heb een vitrinekast gemaakt en daar moet nu glas in plus schuifdeuren met slot. De afmetingen zijn: - kast 1 = 1585 hoog - 960 mm breed - kast 2 = 1883 hoog - 1046 mm breed - kast 3 = 1583 hoog - 976 mm breed Van alle kasten is dit de maximum hoogte en breedte. Elke kast heeft 4 glasplaten nodig als dragers voor me spullen de breedte van de dragers is 200 mm dan blijft er nog 50 mm over voor de rails van de deurtjes, deurtjes graag met slot.

Kast verven

Teak houten buffet of vitrinekast verven. 180 x 50/37 x 210 cm bovengedeelte heeft twee schuifdeuren met glas.

Glas laten snijden

Ik heb 4 vitrinekast leggers in de maat 800 x 360 mm,5 milimeter dik floatglas. Die wil ik laten snijden naar 800 x 335 mm. Ik kom de leggers zelf brengen en ophalen.

Vitrinekast linker glasdeur kapot

Onze vitrinekast heeft 2 glas deuren en de linker glasdeur is kapot gegaan en lag in duizend stukjes en we willen deze linker glasdeur laten vervangen door een nieuwe glas deur erin laten zetten. De maat van de linker glasdeur is 26 cm breed, 164 cm lang en is 4 mm dik en de drie scharnieren en slot hebben we nog en we willen deze erin laten zetten. Bijgaand laat ik u een foto van de vitrinekast zien.

Nieuw glas in vitrinekast maken

Glas vervangen in vitrinekast per deurtje 6 raampjes,dus 24raampjes afmeting 22x15,5 cm

Vitrineglas vervangen

Ik wil graag mijn glazen deur van mijn vitrinekast laten vervangen. Het glas is 60 cm breed en 2 meter lang. Het glas zit in zilverkleurige scharnieren. Hoeveel kost dit?

Ruiten van vitrinekast vervangen

Ik heb een vitrinekast met 2 deuren waarvan het glas kapot is gegaan doordat er een klein kindje tegenaan is gevallen. Deze ruiten wil ik ter plekke laten opmeten. Er moeten gaatjes voor de schroeven en handvatten in de ruiten, deze heb ik bewaard. Na het opmeten ontvang ik graag een offerte welke naar de verzekering gaat. Als het bedrag uitbetaald is kan er een afspraak worden gemaakt voor de werkzaamheden.

Vitrinekast laten monteren

Vitrinekast monteren. Voorkant: schuifdeuren (2) van glas. Achterkant en zijkanten: hout.

Glas in oude vitrinkekast vervangen

We hebben een heel oude vitrinekast met twee ruitjes die kapot zijn. Het zijn rechte stukken glas van circa 6 x 80 cm. Circa 1.5 mm dik, doorzichtig glas. Ze zijn in het hout ingewreven, met aan de achterkant een soort van glaslatten. Ik kan er een foto van sturen. Is het mogelijk om een offerte te maken?

Glas in een oude vitrinekast vervangen

1 stuck glas 38cm bij 38cm voor mijn oude vitrinekast. Ik wil graag weten wat zijn hiervan de kosten?