Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Beverwijk of directe omgeving.

549 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, lekkage in dubbel glas repareren, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilatierooster in badkamer / hal en een dubbelglas raam vervangen, ventilator in dubbel glas plaatsen, plexiglas op balkon laten plaatsen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, lekkage kiep/kantel raam, achterzetraam glas in lood bovenlicht, reparatie ruit, raam in voordeur maken, dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Beverwijk:

Kattenluik in triple glas plaatsen

Ik wil een triple ruit laten vervangen door een triple ruit waar een kattenluik in gemonteerd is of kan worden. De afmeting van het raam is ca 213x73 wat in een kunstof buitendeur is geplaatst. Graag een globale offerte voor raam , luik met microchip opener en plaatsing.

Glas in een oude vitrinekast vervangen

Voor een zijraam die gesneuveld is in een vitrine kast bij ons zijn wij opzoek naar een nieuwe. Dit zijn de afmetingen: 47,5cm breed – 72,5cm hoog – 8 mm dik

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas raam (45 breed, 190 hoog) laten plaatsen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Ventilatierooster in het raam plaatsen

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in mijn keuken raam, er zit reeds dubbel glas in Maten raam zijn 37 bij 111

Glas van Velux raam vervangen

Mijn dakraam van Velux GGL 4 is lek, deze wil ik vervangen voor een HR ++ glas. Het dakraam is ongeveer 999 mm bij 994 mm.

Glas in lood raam herstellen

Ik heb een scheurtje zitten in een glas in lood raam wat ik graag gerepareerd zou hebben indien mogelijk. Het scheurtje is ongeveer 3 cm lang in een raam van 1 meter bij 70 cm.

Ventilatierooster in het ramen plaatsen

Ik wil graag in mijn 3 slaapkamerramen, het badkamerraam, keukenraam en 2 woonkamerramen, ventilatieroosters plaatsen. Ik heb nu dubbelglas er al inzitten. De kozijnen hebben diverse afmetingen.

Deuropening maken in een enkelsteens binnenmuur

Tussen een slaapkamer en een badkamer wil ik een doorgang laten zagen in een enkelsteense muur (9.50 cm dik). Kozijn en deur zijn aanwezig en plaats ik zelf. Afvoeren van puin doe ik ook. Wat kost het om dit gat te zagen en kan dit op korte termijn?

Spiegel van kledingkast vervangen

De spiegel van de kledingkast vervangen. De afmetingen van de spiegel zijn: 60 B en 195 cm H. Ik de kosten weten incl. Arbeidsuren en materiaal. Graag uw reactie tegemoet,

HR++ glas in een raamkozijn plaatsen

Ik wil graag HR ++ glas van 0.60 x 0.79 centimeter in een kunststof kozijn laten plaatsen. Graag uw offerte inclusief de levering en plaatsing van het glas.

Glas op een tafel krasvrij maken

Tafel hardglas krasvrij maken 1 bij 1. 20m. Grote en kleine krasjes

Kras uit glas polijsten

Ik heb een kras van 10 cm lengte in een nieuwe voordeur gemaakt. Wat kost het als jullie deze er uit polijsten?

Glazen blad plaatsen op de salontafel

Wij hebben een salontafel met drie draaibare glazen bladen. Het bovenste blad is eraf gebroken en stuk. Nu willen we graag een nieuw blad laten plaatsen. Er is een foto beschikbaar.

Krassen uit glazen tafel halen

Krassen in tafel verwijderen! Tafel is 100/100 cm. wat gaat het kosten?

Kapot glas vervangen in schuurdeur

Het glas van onze schuurdeur is kapot (gescheurd). Het raam is ongeveer 73x159 cm. Ik wil weten hoeveel een reparatie ongeveer zal kosten, het leveren en plaatsen van nieuw glas.

glazen achterwand keuken

We hebben kortgeleden een nieuwe keuken laten plaatsen. De achterwand zat hier niet bij in omdat wij een glazen achterwand wilden en ons werd verteld dat een glaszetter dit veel beter en mooier kan dan de keukenboer. Wij zoeken dus iemand om een glazen achterwand te zetten in ongetint matglas. Waarvan in ieder geval het deel bij het gasfornuis hittebestendig moet zijn. Maten van de keuken: L vormig het lange stuk is ongeveer 3.30m breed, het korte stuk met het gasfornuis is ongeveer 2m. gewenste hoogte is 45cm en bij het gasfornuis ongeveer 70. Voor de precieze maten en plaatsen van stopcontacten moet er natuurlijk goed ingemeten worden.

buiten op ons dak ligt een ...

buiten op ons dak ligt een zoonecollector voor onze waterboiler. Deze glasplaat is 2.98 m2, is kapot gegaan deze zomer en moet worden vervangen.Het gaat om veiligheidsglas.(werkt puur om de warmte vast te houden tussen de plaat en de collector)