Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas boograam vervangen:

Dubbel glas boograam vervangen

Dubbelglas gebogen raam in slaapkamer (er is vocht gekomen tussen de ramen) en moet vervangen worden. HR++ Zie foto
Onze klant uit Bergen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas boograam vervangen uit heel Nederland:

Vloerverwarming en/of nieuwe CV-installatie

Benedenwoning (rond 1900?) in de binnenstad van Utrecht (60m2). Heeft nu alleen een geiser en een gaskachel. We gaan het huis renoveren en willen vloerverwarming laten plaatsen. Houten vloer zonder kruipruimte. Overgrote deel woning heeft dubbel glas. Vermoedelijk infra-rood vloerverwarming, maar wij staan ook open voor een nieuwe CV-installatie of een combinatie hiervan. Graag advies van een verwarmingsspecialist.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in een dubbelglas venster van 56.5 cm breed en 66 cm hoog. Mijn kat is gechipt dus het zal een kattenluik met chip-mogelijkheid moeten worden. Ik heb er een in mijn oude woning, eventueel kan deze worden meegenomen, maar bij voorkeur laat ik een nieuw model installeren. Hierbij gaat mijn voorkeur uit naar een installateur die het kattenluik op voorraad heeft en meeneemt.

CV ketel en warm water boiler vervangen door elektrische boiler

Op dit moment zijn we aan het verbouwen. Het huis is houtbouw uit 1984. Er komt dubbel glas op de benedenverdieping en nieuwe vloerverwarming. De vloer en het dak zijn geïsoleerd. Oppervlakte beneden is na de verbouwing (uitbouw) 120 m2, verdeeld over 2 ruimtes. Bovenverdieping heeft al vloerverwarming. Er zijn 2 badkamers in het huis. Er staat nu een cv ketel en een warm water boiler. Maar het is blijkbaar allemaal heel raar aangesloten en willen het liefst alles vervangen. Zouden graag wat advies willen wat er mogelijk & aan te raden is. Alvast bedankt!

Houten binnenwand plaatsen met schuifdeur en bovenlichten

Ik wil het achterste deel van de doorgebroken woonkamer weer als extra slaapkamer gaan gebruiken zoals ooit origineel de situatie was. Er moet dus weer een scheidingswand komen (houten frame met gipsplaten) met een schuifdeur erin die in deze nieuwe wand wegvalt. Bovenin de scheidingswand smalle vaste bovenlichten (circa 30 cm hoog) met helder dubbel glas voor lichtinval. Plafondhoogte is 2,54 meter en de breedte op de plek waar de tussenwand moet komen is 2,60 meter.

Het vervangen van twee ramen

Wij willen 3 raamkozijnen vervangen, voorzien van dubbel glas. Afmetingen circa 90 x 165 cm. Kunt u ons een prijsidee geven? Dit graag in houten kozijnen, op de begane grond.

Vervangen houten achterpui naar achterbalkon 3e verdieping

Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de achterpui naar het balkon op de 3e verdieping. Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht. Achterpui is circa 2,50 meter hoog en 2,40 meter breed. Huidige situatie bestaat uit dubbele openslaande deuren, met ramen (alles in enkel glas) aan weerszijden met vakverdeling en bovenlichten met vakverdeling. Voorkeur gaat uit naar dezelfde indeling, ook weer in hout, maar dan alles in dubbel glas en geen vakverdeling meer in de ramen.

Een woon-klaar opgeleverde uitbouw realiseren

Wij zijn voornemens om een uitbouw te laten plaatsen, het gaat om ongeveer 5,5 m x 2 m. Hiervoor zal eerst het schuurtje verwijderd moeten worden (zie foto's). De uitbouw willen wij volledig af opgeleverd hebben met bijvoorbeeld stroom, licht etc en verder afgewerkt. De bestaande radiator zal plaats moeten maken voor een convectorput of een radiator aan de wand. Het huidige kozijn moet vervangen worden door kunstof kozijnen met dubbel glas en openslaande deuren of schuifdeuren. De uitbouw moet geplaatst worden tussen twee reeds bestaande uitbouwen. Er is geen achterom aanwezig, de tuin ligt aan het water. De uitbouw moet identiek als die van de buren worden.

Ventilator plaatsen in een raam

Ik heb 5 slaapkamers met ramen die niet open kunnen . Daar wil ik graag een ventilator in plaatsen. Echter weet ik niet of dit enkel of dubbel glas niet. Graag een geluidsarme ventilator met voldoende zuigkracht.

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Kattenluik in dubbel glas

Wij willen graag een kattenluik in een raam laten plaatsen. Het betreft dubbel glas.

Partners

Partners van Casius