Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Bergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Bergen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Bergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Bergen of directe omgeving.

225 klanten uit Bergen bevelen een bij Casius in Bergen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Bergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen, spiegel in een schuifdeur vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Bergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Bergen:

Dubbel glas boograam vervangen

Dubbelglas gebogen raam in slaapkamer (er is vocht gekomen tussen de ramen) en moet vervangen worden. HR++ Zie foto

Dubbelglas in Velux GGL 1 dakraam vervangen

Glas van velux ggl-1 is lek zou dit graag vervangen. Met vriendelijke groet,

Spiegel van badkamermeubel vervangen

De grote spiegel (95 x 78 cm) van de badkamermeubel begint bruine randen te krijgen en we willen die vervangen.

Spiegels op maat laten snijden

Op de overloop hebben wij een driehoek onder het schuine van het dak. Dit is een vlakke wand in de vorm van een driehoek, alleen een draagbalk onderbreekt de schuine zijde van deze driehoek. Graag zouden wij deze 'drie hoek' willen beplakken met spiegel(s). Het hoeft niet 1 grote spiegel te zijn Drie banen met spiegels naast elkaar zou geen probleem zijn. Zie bijgevoegde foto om een indruk te krijgen. De onderzijde is 180 cm en de rechter staande zijden is 240 cm (de linker zijde loopt dus schuin).

Spiegels op maat laten snijden

Op de zolder overloop (in een rustige hoek) willen we de illusie van een 'doorkijk' creëren door middel van spiegels (die we op de muur willen plakken). De plek is onder het schuine dak, en heeft dus een drie-hoekige vorm. De driehoek is ongeveer 180 cm van links naar rechts over de grond, dan ongeveer 180 cm hoog aan de rechterkant, links loopt het schuin onder het dak. De muur is vlak en alleen de schuine kant van de driehoek wordt onderbroken door maar 1 dragende dakbalk, de liggende zijde en de staande zijde zijn recht zonder onderbrekingen. De spiegels kunnen op de grond rusten. Drie banen met spiegel van elk ongeveer 60 cm is geen bezwaar. De spiegels hoeven niet te voldoen aan extra veiligheidsvoorschriften, normale kwaliteit is goed genoeg. Geen kleuring of ontspiegeling. De spiegels moeten als geheel de driehoek netjes opvullen, geen afwerklatten of kieren. Met vragen kun je mij bellen.

Isolatieglas plaatsen

Ik zoek advies voor het plaatsen van isolerende beglazing met behoud van de bestaande kozijnen van een boerderij. Zelf denk ik aan gecoat glas, extra dun dubbel glas of vacuüm glas. Helaas kan ik zelf niet beoordelen wat er in de kozijnen past. Het gaat om in totaal 115 ramen, dit omdat elk kozijn is opgedeeld in een roedeverdeling. Graag word ik geïnformeerd over de mogelijkheden en de daarbij horende kosten.

Beglazing in Velux dakramen vervangen

Het betreft het vervangen van de beglazing in 3 VELUX dakramen: GGL 808, 22 AC 10 V en GGLGGLG.

1 raam dubbelglas vervangen

1 stuks 1080x1200mm

Ramen met enkelglas naar dubbelglas

Het vervangen van oude ramen met enkelglas voor nieuwe ramen met dubbelglas. De kozijnen zijn nog goed. Verder gaat het hier om een een drietal ramen, met verschillende maten. Voorkeur gebruik materiaal: Merbau hout en HR++ glas.