Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor openslaande deuren in de achterpui:

Openslaande deuren in de achterpui

Het betreft het grote raam in de achterpui vervangen door openslaande deuren. Bestaande tuindeur weghalen en vervangen door raam.
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor openslaande deuren in de achterpui uit heel Nederland:

Lood vervangen onder kozijn openslaande deuren

Ik zoek een timmerman/klusser die het lood kan vervangen onder kozijn/drempel openslaande deuren. Hier komt een nieuw terras maar voordat dat gebeurd moet eerst het lood vervangen worden. Dat gebeurd half juni. we wisten dit niet eerder vandaar nu pas gemeld!!

Constructieberekening (en tekening?)

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een constructieberekening. De twee kozijnen in de buitenmuur willen we omzetten tot openslaande deuren, daarnaast willen we de keukenmuur ook eruit laten halen (deze twee muren staan als T-positie op elkaar).

Uitbouw achterzijde

Graag een offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van 3,00 meter diep x 5 ,00 meter breed. Er hoeft geen lichtkoepel in. Voorkeur gaat uit naar een grote schuifpui i.p.v. openslaande deuren. Er is een achterom via een brandgang.

Uitbouw achterzijde rijtjeshuis

Ik wil graag weten wat ik ongeveer kwijt ben voor een uitbouw aan mijn huis aan de achterkant. de diepte van de uitbouw is 2,5 meter en de breedte is 5 meter. Ik wil deze graag met dubbele openslaande deuren ipv een enkele deur zoals ik nu in de achtergevel heb. Graag ontvang ik ook de meerprijs van een lichtkoepel in het dak. Mijn buren links hebben al een uitbouw (zie foto) met dezelfde maatvoering.

Uitbouw achterzijde

Op 02 november 2020 krijgen wij de sleutel van ons huis uit 2005. Graag een Aannemer die daarna vrij direct kan beginnen aan een uitbouw van 2,50 meter diep en 5,44 meter breed. Het gaat in totaal om 13,6 m2. Wij willen kunststof kozijnen met 2 openslaande deuren. Momenteel is er een buitenkraan die verlegd dient te worden. Wij hoeven geen lichtstraat. Beide buren hebben uitbouw reeds gedaan dus zij-muren al aanwezig. Palen voor een uitbouw zijn ook al tijdens de bouw in 2005 geslagen.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 5,67 meter breed en 2.60 meter lang. Fundering gewenst. Het huis is net gekocht, de sleutel krijgen we over 8 weken. Kozijnen met openslaande deuren en glas aan de zijkanten ervan. Aan een kant is e een garage. Deur van de garage verplaatsen. Aan de andere zijde buren met een gemetselde muur. Volledige afwerking en een lichtstraat in het platte dak.

Convectorput leveren, plaatsen en ook gat in betonvloer zagen

Krijg binnenkort openslaande deuren in de achtergevel en moet de radiator verdwijnen. de breedte van de achtergevel is 3.50 M wat kost alles om daar een convectorput te plaatsen

Erker of serre aan achterzijde plaatsen

Wij overwegen een erker van 1,5 meter diep en 3,4 meter breed aan een slaapkamer te laten bouwen om hem te vergroten. Er zijn nu 2 grote openslaande deuren naar de tuin in die muur die dan uiteraard komen te vervallen. Een serre behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Graag advies van een vakman die hier ervaring mee heeft. De woning is al aangekocht maar de sleuteloverdracht is pas in december 2020.

Constructieberekening t.b.v. muur uitbraak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een constructieberekening. De twee kozijnen in de buitenmuur willen we omzetten tot openslaande deuren, daarnaast willen we de keukenmuur ook eruit laten halen (deze twee muren staan als T-positie op elkaar). Er zijn geen bouwtekeningen bekend bij de gemeenten. Graag hoor ik of het mogelijk is een constructieberekening te maken zonder bouwtekening. Wanneer zou de constructieberekening gemaakt kunnen worden en zit er een meerprijs op het sneller afleveren (2-6 weken)? De verbouwing vind namelijk pas in augustus plaats, maar t.b.v. de offerte voor de uitbraak zou ik de constructie berekening graag eerder ontvangen. Moet de muur op locatie worden bekeken, zo ja zit hier ook een meerprijs aan vast? En is het nodig een constructietekening te laten maken, of behoort dit tot de berekening?

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van het huis van 5.77 meter breed x 2 meter diep. Inclusief kunststof kozijnen met dubbele openslaande deuren.

Partners

Partners van Casius