Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Badhoevedorp of directe omgeving.

352 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Badhoevedorp:

Openslaande deuren in de achterpui

Het betreft het grote raam in de achterpui vervangen door openslaande deuren. Bestaande tuindeur weghalen en vervangen door raam.

4x Dubbelglas in velux ggl 3 dakramen vervangen

Ik wil graag mijn ramen op de 2e verdieping vervangen. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Vervangen dubbelglas velux dakraam

Ik wil 2 ramen van Velux GGL 606 3000 in de uitbouw van de woonkamer laten vervangen door beter isolerend glas. Geeft nu veel kou af. Wat is mogelijk? De ramen dateren uit 1998. Graag advies en offerte. Tevens advies eventueel vervangen glas van dakkapel door beter isolerend glas.

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Bij deze een offerte-aanvraag voor het vervangen van dubbel glas in een keukendeur, met plaatsing van kattenluik. De glasplaten zijn 178cm hoog x 68cm breed en geluiddempend/isolerend (wij wonen dicht bij Schiphol). Graag willen wij het huidige dubbel glas laten vervangen ivm beschadiging, er moeten dus twee glasplaten worden geleverd en geplaatst, met het kattenluik in (deze is al aangeschaft).

Dubbelglas in een bedrijfspand aanbrengen

Voor een bedrijfspand met enkel glas wil ik dubbelglas met ventilatieroosters en met een zo hoog mogelijk geluiddempend effect. Alle ramen zijn op de begane grond. Het zijn ongeveer 6 ramen van 2 meter breed en 2 meter hoog. Het zijn aluminium kozijnen. Ik kan een foto sturen van de huidige situatie.

Kattenluik in dubbelglas laten zetten

Ik wil een kattenluik in bestaand dubbel glas laten zetten. Het luik heb ik al. Ik ontvang graag offerte door een erkende glaszetter. Ook graag info of de isolatiewaarde van de ruit door het luik verlaagd wordt. Ik kijk uit naar uw reactie!

Krassen verwijderen van glas in de TV- en salontafel

Salontafel glasplaat is 120x90cm met lichte beschadigingen en tv glasplaat 47 met een paar krasjes. Gaarne weg polijsten. Kunt u mij bellen of een prijsindicatie geven?

Vervangen van dubbelglas

Het gaat om het vervangen van dubbel glas voor 9 ramen. Deze hebben allemaal een andere afmeting en het raam van de badkamer heeft ook nog een rooster. Graag maak ik een afspraak zodat de ramen goed opgemeten kunnen worden en de kosten geoffreerd.

Dubbele beglazing in voordeur plaatsen

Dubbel glas in de voordeur plaatsen; 1 raam van 0,59 m x 1,06 m 1 raam van 0,59 m x 0,47 m 1 raam van 1,21 m x 0,22 m 1 raam van 0,70 m x 0,22 m

Vervanging houten kozijnen en plaatsen dubbelglas

Voor de tussenverdieping en afhankelijk van de kosten ook de begane grond nieuwe raamkozijnen van hout en dubbel glas. Tussenverdieping: drie enkele ramen en een dubbel raam, alle met bovenlichtje. Benedenverdieping: twee grote ramen, klein raam, twee enkele deuren, en een middelgroot raam.

enkelglas vervangen door dubbelglas

Enkelglas vervangen door dubbelglas. 3 ramen voor 3 ramen achter.

lekke ruit

lekke voorruit huiskamer 172 breedte x 178 hoogte dubbel glas.

Het herstellen van een glas in lood deur ...

Het herstellen van een glas in lood deur en het dubbel beglazen van de beganegrond achtergevel.