Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor een schuifpui naar openslaande deuren met kattenluik veranderen:

Een schuifpui naar openslaande deuren met kattenluik veranderen

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn houten schuifpui kan vervangen door openslaande deuren met daarin een kattenluik verwerkt. De nieuwe kozijnen willen we van kunststof hebben. In totaal moeten de deuren 278 cm breed en 238 cm hoog worden. t glas of h
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een schuifpui naar openslaande deuren met kattenluik veranderen uit heel Nederland:

Schuifpui plaatsen

Er zitten 2 openslaande tuindeuren in de muur welke ik wil laten vervangen door een schuifpui. De openslaande tuindeuren hebben ongeveer een breedte van 2400mm. Deze deuren wil ik eruit gehaald hebben en een schuifpui geplaatst hebben van 3400mm. Hiervoor zal ook een nieuwe latei aangebracht moeten worden. Wat zullen de kosten hiervan zijn? De schuifpui bestel ik zelf.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde woning 5.00-3.00 met Schuifpui of openslaande deuren. Nu betreft bijna de gehele achterzijde van de woning een schuifpui volledige hoogte is nu raam en twee korte stroken gevel aan de zijkant hierdoor hoeft de woning niet meer te worden doorbroken wel afgewerkt en voorzien van stuc, licht en stroom.

Uitbouw

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze hoekwoning laten plaatsen van 4,00 meter breed x 4,00 meter diep. Met een gesloten plat dak en aan de lange zijde en aan 1 korte zijde een glazen pui met voorkeur voor aluminium kozijnen in zwart of antraciet. Andere korte zijde (buurzijde) gemetseld. Dus aan 2 van de 3 zijdes een soort serre maar dan met een gesloten dak. We willen ook een schuifpui in deze uitbouw en de huidige openslaande deuren in de achtergevel eruit en de bestaande achtergevel moet blijven staan en aan weerszijden in wit pleisterwerk glad gestuct worden. Omdat het een jaren-30 woning betreft willen de industriele look uit de jaren-30 terugzien in deze uitbouw. Ook graag advies betreffende materiaalkeuze kozijnen, glas, etc. door de Aannemer.

Schuifpui plaatsen

Er zitten 2 openslaande tuindeuren in de muur welke ik wil laten vervangen door een schuifpui. De openslaande tuindeuren hebben ongeveer een breedte van 2400mm. Deze deuren wil ik eruit gehaald hebben en een schuifpui geplaatst hebben van 3400mm. Hiervoor zal ook een nieuwe latei aangebracht moeten worden. Wat zullen de kosten hiervan zijn? De schuifpui bestel ik zelf.

Rand van beschadigde gevel rondom schuifpui herstellen

Bij het plaatsen van een schuifpui met openslaande deuren is de gevel beschadigd geraakt. De afmetingen van het kozijn rondom de schuifpui zijn 4 meter bij 5 meter bij 2,30 meter hoog. De randen van de bakstenen gevel dus graag herstellen. Gaat om minder dan 10 m2 in totaal. Is aan de achterkant van het huis.

Uitbouw achterzijde tussenwoning van 5,00 meter breed x 3,50 meter diep (mogelijk ook bij buren)

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van onze tussenwoning (circa 1980) van 5,00 meter breed x 3,50 meter diep. Geen van de buren hebben momenteel een uitbouw en 1 buurman heeft ook interesse. In de uitbouw wil ik graag een lichtkoepel. Wij twijfelen nog over openslaande deuren of een schuifpui. Graag advies van de Aannemer.

Uitbouw achterzijde in Houtskeletbouw

We willen een uitbouw aan de achterzijde (circa 6,00 meter breed x 3,00 meter diep) vermoedelijk in Houtskeletbouw (graag advies van de Aannemer) met veel glas en een schuifpui (of openslaande deuren) en verwarming/elektra. De huidige serre moet verwijderd en afgevoerd worden. Tevens is er een stukje bestaande bebouwing vanuit de achtergevel waarin wij geadviseerd willen worden om dit op te nemen in de nieuwbouw of eerst te laten verwijderen en dan nieuw terug te plaatsen. Eventueel willen wij op het dak van de nieuwe uitbouw een sedum-dak aan laten leggen dus graag ter voorbereiding hier rekening mee houden. Het betreft een hoekwoning waarbij de buren al een uitbouw hebben staan.

Uitbouw achterzijde

Graag een offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van 3,00 meter diep x 5 ,00 meter breed. Er hoeft geen lichtkoepel in. Voorkeur gaat uit naar een grote schuifpui i.p.v. openslaande deuren. Er is een achterom via een brandgang.

Schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren

Wij hebben in de achtergevel (6 meter breed) op de BG een schuifpui die ik vervangen wil hebben voor kozijnen met daarin 2 openslaande deuren. De pui is 290 breed en 215 hoog. De schuifpui dient afgevoerd te worden. Ik wil graag een indicatie van wat zoiets kost en advies van de vakman.

Serre uitbouw achterzijde tussen woning realiseren

We willen een serre met schuifpui als uitbouw aan de tussen woning van 5 x 2.5. Betreft een woning van 2013. De bestaande openslaande tuindeuren dienen verwijderd te worden, de serre moet een onderdeel van de woning worden. Vergunning is niet nodig. Ik heb wat onderzoek proberen te doen naar de verschillende materialen, maar ik vind het lastig te bepalen wat er geschikt is voor onze situatie, daarom zou ik daar graag advies over willen krijgen en inzicht willen hebben in de kosten. Ik heb een tussenwoning dus de zijkanten moeten dicht, de voorkant en dak wil ik zoveel mogelijk van glas. Goede isolatie, we willen er ook in de winter kunnen zitten. Fundering zal waarschijnlijk nodig zijn. We willen een complete oplevering met elektra erbij. Rond eind oktober zouden we willen beginnen.