Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Assendelft of directe omgeving.

260 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, dubbel glas plaatsen, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, change (3 x) single glass window to double glass window, dubbel glas & nieuwe ramen plaatsen in oud pand, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), kattenluik plaatsen in glas (schuifpui) dubbel glas, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Assendelft:

Een schuifpui naar openslaande deuren met kattenluik veranderen

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn houten schuifpui kan vervangen door openslaande deuren met daarin een kattenluik verwerkt. De nieuwe kozijnen willen we van kunststof hebben. In totaal moeten de deuren 278 cm breed en 238 cm hoog worden. t glas of h

Glas in lood panelen maken

Ik wil 2 glaspanelen met glas in lood ramen met hetzelfde ontwerp als de panelen in mijn deur. De glaspanelen van de zijlichten in het kozijn zijn 206,5 m x 54,5. De middelste 3 stukken blank glas zijn facet geslepen. De overige glasdelen zijn recht. Het plaatsen van de panelen kunnen we eventueel zelf.

Aquarium polijsten

Polijsten binnen zijde aquarium 240cm bij 50 cm wat zou dat ongeveer gaan kosten

Ramen polijsten

Ik wil mijn ramen van de voorgevel laten polijsten. Krasjes zijn vermoedelijk vanwege de leitjes na 13 jaar erger geworden. Het is gevel met leitjes van kalkzandsteen en vaste kozijnen en deels scharnierende ramen. Vraag: prijs per m2. Uitgaande van ongeveer 8 m2. Verdieping 1 en 2 van een rijtjeshuis. Steiger plaatsen is mogelijk.

In de badkamer moet een velux raam (1 ...

In de badkamer moet een velux raam (1 stuks) geplaatst worden ter grootte van 75cm x 90cm (bxh). Hiervoor dienen de dakpannen te worden verwijderd en het velux-raam met ornamentglas geplaatst te worden en binnen netjes te worden afgewerkt met kunststof. De badkamer bevindt zich op de eerste etage onder een schuin dak.