Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilator rooster vervangen plus rooster systeemplafond aanbrengen:

Ventilator rooster vervangen plus rooster systeemplafond aanbrengen

In onze praktijk hebben we verschillende spreekkamers. De ventilatie is niet optimaal. Nu is er boven het systeemplafond in de kamers nog een raam met (versleten) ventilatieroosters. Deze willen we graag laten vervangen door elektrische ventilatieroosters die aan en uit kunnen. En daarnaast de mogelijkheid dat deze lucht zich ook door het systeemplafond de spreekkamer kan bereiken.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilator rooster vervangen plus rooster systeemplafond aanbrengen uit heel Nederland:

Ventilator toilet

De ventilator (gekoppeld aan lichtschakelaar) in het toilet gaat soms uit zichzelf aan. Het is onduidelijk wat er aan de hand is. ivm de veiligheid zijn zowel ventilator als schakelaar losgekoppeld. Ofwel reparatie, of verwijderen ventilator en een rooster voor opening van het ventilatiekanaal plaatsen.

Badkamer renoveren

Ik wil graag in de badkamer de volgende zaken laten uitvoeren: 1. Verwijderen van de tegels van de wanden en vloer en afvoeren. 2. Aanhelen en betegelen. 3. Plafond witten-isoleren. 4. Plaatsen nieuwe radiator. 5. Plaatsen douche wand van glas. 6. Plaatsen nieuw toilet. Dit mag staand of zwevend zijn. 7, Dichtzetten van een raam met trespa of mdf (hierin plaatsen van een ventilator en rooster) Afmetingen: 2440 x 2000 x 2500 mm.

Opbouw ventilatiesysteem plaatsen

Het gaat om een mechanische ventilator in de badkamer. Er zit al een rooster vlak boven de douche. Wij hebben regelmatig last van schimmel, vocht en condens.

Ventilator vervangen en rooster plaatsen in douchedeur

De doucheruimte boven (zonder raam) heeft een ventilator op een afvoerbuis naar buiten. Deze functioneert niet en moet vervangen worden. Ook moet er waarschijnlijk een ventilatorrooster aangebracht worden in de douchedeur.

Raamventilator in de badkamer plaatsen

Ik wil graag een raamventilator in ons badkamerraam laten plaatsen en tevens een rooster in de badkamerdeur. Het glas van het raam is 1,02 meter bij 23 cm en het kozijn 1,15 meter bij 36 cm. Eventueel kan ook het raam eruit en kan de ventilator in een dicht kozijn. Ter bepaling van de capaciteit van de ventilator: de badkamer is ongeveer 20 m2 en heeft een open douche.

Dubbelglas met ventilator plaatsen

Dubbelglas raam (ongeveer h x b = 167,5 x 78,5 cm), inclusief een raamventilator. Al dan niet mechanisch (rooster) of elektrisch. Wat is er mogelijk? Het betreft een raam in kantoorpand met aluminium kozijnen. Gaarne offerte voor bovenstaande, inclusief het glas en de ventilator.

Slaapkamer geluidsarm maken

Ik wil graag een slaapkamer (met balkon) geluidsarm maken, er is reeds dubbelglas. We hebben een loggia. Balkondeur isoleren en mogelijk het ventilator rooster vervangen. Momenteel gemiddeld 's nachts 41 DB. Het is een woning uit 1967.

Ventilator in buitenmuur aanbrengen

Wij zouden graag een ventilator willen laten aanbrengen in de buitenmuur van ons souterrain. Er zit al een rooster in de muur. De vloeroppervlakte van het souterrain is ongeveer 35 m2 en de muren zijn 2.2 meter hoog.

Ventilator of rooster plaatsen in een raam

Wij willen graag een ventilator plaatsen in een (groot) raam. Een ventilator die je aan en uit kan zetten of gewoon een rooster die je kan open zetten en afsluiten. Het is een ruimte waar we de schuiframen niet meer open krijgen. De bovenramen zijn dichtgetimmerd. De ramen lijken glas-in-loodramen maar zijn het niet. Is dat mogelijk zonder de hele ruit te vervangen? En wat zouden de kosten zijn? Graag even komen kijken.

Appartement opknappen

Vrijblijvende offerte voor een nog niet aangekocht appartement: Voor een 3 kamer opknap appartement van 72 m2 uitoude stoppenkast van 2 stoppen zonder aardlek vervangen door een 7 groepenkast met 2 aardlek - bedrading en leidingen trekken in alle ruimten (nu opbouwstopcontacten midden op de muren en met plastic bedrading maar zonder aarde) en in de keuken voor inductiekookplaat etc - stukadoor voor alle muren en plafonds (plafondhoogte 2. 60 m en aantal ruimten inclusief de gang, badkamer en wc 7 ruimten - blokverwarmingsradiatoren vervangen 4x - oude wc, badkamer en keuken eruit slopen (is maar heel klein allemaal, 4 m2 en 3 m2 en 2,5 m2) en bovendien zit er alleen maar een wasbak in de badkamer en wat tegels - 10 nieuwe binnendeurklinken plaatsen - Veiligheidssloten plaatsen in voordeur en ramen (let op: kunststof dus is dit wel mogelijk? ) - Ander schuurdeurslot - ventilator elektrisch voor badkamer en wc plaatsen - ventilatorschuif in keuken (op die plek zit nu een kunststof raam dus gewoon raam eruit en gat erin met rooster) voor de afzuigkap afvoer - behanger Wij zijn letterlijk telefonisch slecht bereikbaar dus graag uw vrijblijvende offerte per mail.