Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco:

Gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco

Wij hebben twee balkondeuren met dubbelglas waar wij een afvoerslang van een mobiele airco doorheen willen hebben. Nu hebben wij begrepen dat de meeste mensen geen gaten in dubbelglas willen maken. Wij zijn dus opzoek naar een oplossing waar het raam er eventueel uit gaat en wordt vervangen door een paneel waar de slang doorheen kan.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco uit heel Nederland:

Deur verwijderen, muur doortrekken en elders nieuw deurgat maken/ zagen

1- Het betreft het verwijderen van een binnendeur plus kozijn en het dichtmaken van het deurgat met gips blokken. ( stucklaar maken) graag incl. Materiaal etc.. 2- het maken van een deuropening/ gat voor het plaatsen van een nieuwe deur. Hoogte van 265mm en breedte van 100 mm. Betreft een woning uit 2010 met standaard nieuwbouw deuren.

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.

Deur verwijderen en muur dichtmaken

Ik wil een deur eruit halen en het gat dicht laten maken. Daarnaast wil ik een deur eruit halen en daar een toog van laten maken.

Insteekgrendel dubbele tuindeur vervangen

Insteekgrendel dubbele tuindeur is afgebroken. Alles geprobeerd. Laatste poging : schroevendraaier door de deur geslagen. (klein gat aan de buitenkant) om de pin uit de deur te draaien.

Schuurdeur uitfrezen voor slotkast

Onlangs een deur besteld bij Praxis, de deur bevat nog geen glas (moet ook nog gebeuren maar dit kan evt ook uitbesteed worden) en moet geplaatst worden in mijn schuur. Voor wat betreft het plaatsen moet dit nog wel zelf lukken, maar ik zoek naar iemand die het gat wil uitfrezen waar de slotkast in moet komen en het deurbeslag etc. (Slotkast en deurbeslag etc. is allemaal al aanwezig). Ook afschaven van de plekken waar deurscharnieren moeten komen behoort tot de werkzaamheden. Afhankelijk van de kosten en mogelijkheden kan het glas zetten ook behoren tot de werkzaamheden (ik vergelijk simpelweg de kosten etc.). Ik heb op locatie een werktafel indien nodig.

Kattenluik verwijderen en deur dichtmaken

In de hardhouten deur naar de tuin zit een kattenluik dat ik graag verwijderd wil hebben. Het gat dient te worden dichtgemaakt in lijn met het profiel van de deur.

Stoep voordeur open halen en uitgraven tot waterleiding en weer dichtmaken

Om onze waterleiding te vervangen moet bij ons voor de deur de stoep opengemaakt worden en gat gegraven worden naar de leiding. ik denk dat dit maximaal 1 meter diep is en zo breed is als de deur. PWN zal de leiding vervangen. Daarna moet de stoep weer dicht gemaakt worden. Ik kan bij de gemeente een vergunning hiervoor aanvragen, dit moet omdat het openbare ruimte va de gemeente is.

Schuurdeur verplaatsen en verbreden

Ik zou graag de schuurdeur verplaatsen naar de achtermuur van de schuur. Dit ivm toegankelijkheid vanuit de brandgang. Dus die eruit, gat dicht metselen, gat zagen in achtermuur en deur + kozijn erin plaatsen.

Convectorput leveren en plaatsen

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 200 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator

Schuurdeur verplaatsen

Ik zou graag mijn schuurdeur (houten schuur) willen verplaatsen. (Deur verplaatsen en huidig gat dichten) Het is de bedoeling dat het houten gedeelte van de huidige schuur wordt dichtgetimmerd of een oplossing voor gevonden wordt, en er aan de zijkant waar het groene tafeltje staat een schuifdeur van ongeveer 90cm breed terug komt. De deur schaf ik zelf aan.