Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor enkel glas vervangen:

Enkel glas vervangen

Wij willen het enkele glas in ons appartement vervangen door dubbel glas (HR++; of beter indien mogelijk). Afmetingen: 160 x 40 cm (2x) 23 x 42 (2x) 167,5 x 109 183,5 x 22 36 x 108,5 121 x 44,5 13,5 x 42 168 x 49,5 (2x) 122 x 22 120,5 159 114 x 48 15 x 59 202 x 27. Het gaat om de eerste verdieping. Wel willen dit het liefst van binnenuit laten doen om steigerkosten te vermijden. De kozijnen willen we niet vervangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas vervangen uit heel Nederland:

Vervangen enkel glas door HR glas

In Rotterdam hebben wij een appartement aan de eerste, tweede en derde verdieping. Graag zouden wij het met u hebben over het navolgende: Aan de woonkamer, op de 1e verdieping (voorzijde) met maat 0485 *1170 dient het glas te worden vervangen door HR glas. Aan de achterzijde 0555*0650 op de derde verdieping (bereikbaar met korte ladder in de dakgoot) dient ook het enkele glas te worden vervangen door isolatieglas. Op de tweede verdieping aan de voorzijde dient het kozijn van 2560*1100 te worden vervangen of gerepareerd met invoeging van isolatieglas. Daarnaast aan dezelfde kant maar in een andere kamer dient het glas te worden vervangen door isolatieglas met een maat van 0760 * 1100. Alvast dank u wel voor uw bericht terug.

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

We stoken doorgaans enkel in onze woonkamer (60m²).We overwegen hier een lucht lucht warmtepomp te laten installeren (vloerverwarming is zeer moeilijk). De woonkamer is redelijk geïsoleerd (HR++ glas, geïsoleerde muur naar buren en mogelijk spouwmuurisolatie). We denken er dan aan het te combineren met zonnepanelen en zijn zeer benieuwd naar de mogelijkheden.

Raam vervangen in caravan

Ik wil het raam van enkel glas van ongeveer 66 bij 110 cm laten vervangen in een caravan. Ik zou graag weer enkel glas teruggeplaatst hebben welke ik via de vakman wil bestellen. De uitvoerdatum graag in de eerste 2 weken van september.

Gat maken in enkel glas voor een soort airco/afzuigsysteem

Ik wil graag een gat laten maken in enkel glas zodat ik mijn losse afzuigsysteem naar buiten kan laten gaan. Het raam heeft een grootte van 33.5cm bij 43.5cm. het gat zou ongeveer een diameter met 10cm moeten worden.

Touwen schuiframen vervangen

Ik wil graag in ons monumentaal pand in de binnenstad van Arnhem de touwen van ons schuifraam laten vervangen. De touwen zijn afgebroken. Het betreft 2 schuiframen (enkel glas) van ongeveer 1,50 m breed en 2,50 m hoog. Links en rechts van elk raam zitten (weggewerkt in het kozijn naast het raam) katrollen, gewichten met henneptouw. De staat hiervan ken ik dan ook niet. De touwen zijn afgebroken en zou ik graag laten vervangen. Dit kan hetzelfde materiaal zijn, maar als er ander materiaal geschikter is kan dit ook. Hiervoor zal het kozijn moeten worden opgemaakt vrees ik. De ramen kunnen nu niet goed open, omdat ze te zwaar zijn en er dan iets onder moet staan om hem open te houden. Wel wil ik het houtwerk na reparatie in de staat terug zoals het nu is. Eventueel worden het 4 ramen als mijn buurvrouw ook mee gaat doen. Zij heeft 2 dezelfde ramen.

Ruit schuurdeur plaatsen

Het ruitje van ongeveer 60 bij 100 enkel glas moet erin worden gezet

Kattenluikje plaatsen in enkel glas

Ik wil graag in het badkamer raam een kattenluikje laten plaatsen. De ruit is enkel glas

Kozijnen en glas vervangen

We willen twee kozijnen (met enkel glas) in de keuken vervangen voor nieuwe kozijnen met dubbel glas. Twee kozijnen in de garage/stal moeten ook vervangen worden.

Ventilator plaatsen in een raam

Ik wil graag een ventilator plaatsen in een raam. Het gaat om een raam met enkel glas ruiten van 60 cm x 80 cm.

Vervangen houten achterpui naar achterbalkon 3e verdieping

Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de achterpui naar het balkon op de 3e verdieping. Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht. Achterpui is circa 2,50 meter hoog en 2,40 meter breed. Huidige situatie bestaat uit dubbele openslaande deuren, met ramen (alles in enkel glas) aan weerszijden met vakverdeling en bovenlichten met vakverdeling. Voorkeur gaat uit naar dezelfde indeling, ook weer in hout, maar dan alles in dubbel glas en geen vakverdeling meer in de ramen.

Partners

Partners van Casius