Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor lekkende geiser vervangen voor een nieuwe geiser:

Lekkende geiser vervangen voor een nieuwe geiser

Huidige en oude geiser lekt en is aan vervanging toe. Warm water nodig in keuken en badkamer. Etagewoning 62 m2, niet gerenoveerd. 2 personen. Luchtafvoer kanaal aanwezig. Gesloten geiser is ook een optie. Welke capaciteit de nieuwe geiser moet hebben weet ik ik niet, het is voor de douche en voor de badkamerkraan boven de wastafel, en voor de keuken. Graag de oude afvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende geiser vervangen voor een nieuwe geiser uit heel Nederland:

Achterstallig onderhoud in de woning

Bij een meneer van 82 jaar is op de korte termijn wat achterstallig onderhoud in de woning noodzakelijk. De oude Fasto geiser heeft onderhoud nodig, dit is vele jaren niet gebeurd. Het afvoer roostertje in de wasbak is los, er is een lekkende kraan en lekkende afvoer van het fonteintje in het toilet, ook moet hier het waterreservoir even nagekeken, deze lijkt wat verkalkt. Indien mogelijk willen wij ook het gasfornuis laten controleren, deze ruikt af en toe naar gas.

Fasto geiser vervangen

Ik heb een lekkende Fasto keukengeiser. Deze zou ik graag willen vervangen.

Lekkende geiser

Mijn geiser drupt best hard via een schroef naar beneden. Ik zie niet dat het uit het middenblok komt. Graag inspectie/reparatie.

kraantjes aanleggen voor wasmachine en ...

kraantjes aanleggen voor wasmachine en afwasmachine, afvoer voor beide, afvoer voor onder wasbak en lekkende kraan van geiser repareren. De waterleiding zit vlak bij de plaats waar de kraantjes moeten komen evenals de afvoer. Ik heb ook al twee kranen, maar deze moeten goed lekvrij worden aangesloten.