Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie:

Enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie

Ik heb vocht onder mijn raam zitten, het gaat om een enkelglas skylight deze lekt. Deze zal moeten worden vervangen door een dubbelglas optie, misschien met een ventilatieoptie of eentje die open kan. Het gaat om afmetingen van ongeveer 70 x 50 cm. Condensation forming underneath single glass skylight and dripping down on to floor. Need some better ventilation and double glass solution (perhaps mechanical). 70 x 50
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie uit heel Nederland:

2x Kunststof tuimeldakraam

Dag, graag ontvang ik een offerte voor 2 x kunststof tuimel dakraam voor de voorzijde van mijn huis. 1 kleine (enkel voor daglicht) en een wat grotere voor boven mijn bed. 1 klein raam van ongeveer 30 bij 30 en 1 van ongeveer een meter bij 70 cm. Het mag enkelglas zijn.

Dubbel glas in een dakraam monteren

Graag zou ik i.p.v. een enkelglas dakraam een dubbelglas willen. Het gaat om een dakraam van +/- 40cm bij 40 cm.

Glas in een dakraam vervangen

Ik heb bericht gekregen van de studenten die in mijn studentenhuis wonen, dat er tijdens de storm een ruit van een dakraam op de onbewoonde zolder is gesneuveld. Ik weet niet precies wat voor raam dat is en of het enkelglas of isolatieglas is. Ze hebben het nu provisorisch gedicht maar er moet wel even actie worden ondernomen. Graag laat ik hier een nieuwe ruit in zetten. Ik wil even overleggen of dit een isolatieruit moet worden of enkel glas. In het geval van isolatieglas moet er wel even een goede noodmaatregel worden genomen, ter voorkoming van inregenen.

Wij willen op een kleine kamer met een ...

Wij willen op een kleine kamer met een schuin dak een dakraam geplaatst hebben. Op dit moment zit er een raampje in met enkelglas. Hiervoor willen wij een nieuw raam hebben met dubbelglas. Tevens is het nodig dat er in hetzelfde kamertje een radiator wordt geplaatst. Er lopen wel verwarmingsbuizen door het kamertje, maar een radiator ontbreekt nog.