Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen houten stolpraam:

vervangen houten stolpraam

Kleine houten stolpraam (1000mm X 1220mm) moet vervangen worden. Het raam staat op de eerste verdieping er zal hier geen steiger voor nodig zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen houten stolpraam uit heel Nederland:

Vervangen 2x ramen en kozijnen

Vervangen van 2 ramen en kozijnen: 1x dakraam 84 cm (tuimel raam), 1x openslaande ramen vervangen door draaikiepraam (momenteel 2 ramen a 24*105 excl kozijnen) mag ook vervangen worden door 1 raam. Graag houten kozijn en dubbelglas.

Tuinhek plastsen

Vier gazen schuttingen die er nu staan vervangen door dichte houten douglas schuttingen met betonnen palen en betonnen onderkant onder de schutting Er staat al een schutting, maar waar dat “gaas” zit willen we graag dezelfde schutting als de rest

Repareren tuinhuis

Ik wil graag mijn tuinhuis laten repareren. De deur met glas dient vervangen (of gerepareerd te worden). Deze valt nu uit elkaar. Verder dienen de onderste houten planken buitenzijde vervangen te worden omdat deze aan het verrotten zijn (verweerd). Het tuinhuisje is van binnen ingericht als sauna. Het eerste gedeelte voordat je de sauna binnenkomt dient het hout opgeschuurd of vervangen te worden. Afmeting ongeveer 3,5 x 3

Broodjesvloer realiseren

Houten vloer en balken vervangen voor beton, afwerkvloer niet nodig. Slopen oude vloer doe ik zelf Gaat om ongeveer 26m2 7,3m x 3,5m Graag ook het materiaal meenemen in de offerte.

Dakreparatie en schoonmaken dakkapel

Wij zoeken een allround klusjesman voor het volgende werk: In de punt van ons dak (hoekhuis anno 1991, zijgevel) zit boven het zijraam een houten afdekplank van ca 2.50 meter breed met een gat erin. Inmiddels hebben zich daar mussen doorheen gewurmd; we zien ze in en uitvliegen. Die moet eruit. Vervolgens willen we die plank vervangen door een nieuwe Trespa-plank. Om erbij te komen is een hoge ladder of een steiger nodig. Dan zou ook meteen het raamkozijn en raam schoongemaakt moeten worden. Aan de achterkant van het dak, aan de schuine pannendakkant, hebben we een dakkapel. Die moet ook worden schoongemaakt. Dus: mussen verwijderen, plank vervangen, kozijn en raam schoonmaken en dakkapel schoonmaken.

Oude houten gevel vervangen voor nieuwe houten gevel

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren. De oude houten gevel er graag afhalen en nieuwe houten gevel plaatsen. Betreft de voor en achterzijde van mijn huis. De gevel reikt tot 2 etages De opgegeven oppervlakte is een schatting (denk meer dan 100 m2). Liefst verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...). Hout wat weinig onderhoud kost. Tevens graag geïmpregneerd hout. Voorkant is goed bereikbaar, Aan de achterzijde is een serre, dus dat is lastiger met de stijger opbouw.

Keralit Gevelbekleding plaatsen

A. Kunnen jullie voor ons een offerte opstellen voor vervanging van het hout (incl. afvoeren) met Keralit 143 in kleur RAL 7021 Zwartgrijs, B. En ook een aparte offerte maar dan inclusief de montage van een luifel met LED lampjes erin? Zie de fotos als voorbeeld voor een luifel die ook over de hele breedte kan lopen. Of bv de POLYTECH KLASSIEK (als jullie daar mee werken). Links naast de voordeur moeten ook de 4 verticale planken vervangen worden. De huidige houten rabat plank is 219cm breed. Totaal moeten er denk ik +/- 31 planken vervangen worden.

Plaatsen 2 tuin schuttingen en verwijderen heg en oude schutting.

Graag wil ik offertes opvragen voor aanschaf en plaatsing van 2 varianten van schuttingen welke (als deze gekozen wordt) ook geplaatst moet worden. Tevens een offerte voor het verwijderen van de bestaande oude schutting/heg. Het is mijzelf en voor 2 buren. Het gaat om de schuttingen welke vervangen dienen te worden tussen huis-nr 3 en 5 EN de schutting tussen huis-nr 5 en 7.De schutting tussen huisnummer 3 en nummer 5 daarvoor moet eerst de heg van worden verwijderd. Betreft een rechte schutting vanaf de muur vd woning naar de houten berging a/d andere kant van de tuin. Lengte is ongeveer 787 cm De schutting tussen huis-nr 5 en 7.Betreft een rechte schutting vanaf de muur vd woning naar de houten berging a/d andere kant van de tuin. Lengte is ongeveer 780 cm Offerte 1: Merk: Hillhout of gelijksoortige kwaliteit Type: Elan (planken horizontaal) Breedte: 780cm Hoogte 180cm Bijzonderheden: Kleigrond Offerte 2: Merk: Hillhout of gelijksoortige kwaliteit Type: Elan (planken horizontaal) Breedte: 780cm Hoogte 180cm Bijzonderheden1: Kleigrond Bijzonderheden2: Gebruik makend van betonnen staanders en bodemplaten NB: Mhoo de stevigheid en de duurzaamheid van beton zou ik graag deze optie willen meenemen Offerte 3: Naast het plaatsen van de schuttingen dient ook een heg en een schutting (beiden zelfde afmetingen als de nieuw te plaatsen schuttingen) te worden verwijderden de grond ‘schuttingklaar’ te maken.

Houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen

De houten rabat delen moeten eraf, nieuw raamwerk (ivm hout rot) en daarna moet alles gelegd worden met Keralit sponning deel 143. In totaal gaat het om rond de 35m2 wat vervangen dient te worden (50 planken a 6 meter) waarvan een deel voor en achter. De werk hoogte is deels 6m2 en de rest is op de begane grond.

Vervangen van de schutting

Ik zoek iemand die mijn houten schutting van 92 cm hoog en 620 cm lang kan vervangen. De oude schutting mag afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius