Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in een paneeldeur vervangen:

Glas in een paneeldeur vervangen

Ik heb twee jaren dertig paneeldeuren. In iedere deur zitten drie ruitjes van 55 x 16 cm. Dit glas moet worden vervangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in een paneeldeur vervangen uit heel Nederland:

Deur vervangen door een MDF paneelschuifdeur

Wil graag een schuifdeur (een MDF paneeldeur) zonder zichtbare rails en geen helder glas. De hoogte is 223 cm en de breedte is 90 cm. Er zit nu een gewone deur, die moet eerst verwijdert worden. Een doorbraak is ook niet nodig.

Deuren afhangen

Ik wil graag 2 binnendeuren laten afhangen. De deuren koop ik op internet. Het betreft een paneeldeur voor de kelder en een zelfde deur met glas panelen voor in de gang. De scharnieren moeten worden ingefreesd en de sloten gemonteerd.

Glas in een paneeldeur vervangen

Er stonden oude klapdeuren in de schuur van mijn woning, die ik wil opknappen. Aangezien er een paar barsten zitten in de ruit van een van de klapdeuren, ben ik op zoek naar een nieuwe identieke ruit. Graag hoor ik of u deze ruit heeft en wat het plaatsen gaat kosten. De afmeting van de ruit is 181 cm hoog en 33,5 cm breed.

Glas in een paneeldeur vervangen

Ik wil het glas in het middelste paneel van een paneeldeur laten vervangen. Het betreft een slaapkamer deur. Graag ontvang ik een offerte voor geribbeld, ondoorzichtig en ongekleurd glas.

Glaspaneel in een jaren '50 paneeldeur vervangen

Ruitje bovenin binnendeur is gesneuveld. Fijn byzantijn glas in bovenste paneel, grootte circa 65 x 25 cm- standaard paneeldeur uit jaren vijftig. Graag een richtprijs per email, ik ben telefonisch slecht bereikbaar.

Binnendeuren repareren en schilderen

Ik wil graag 2 opdek binnendeuren van 231,5 x 93 cm schilderen/lakken waarvan bij 1 deur nog het insteekslot gefreesd moet worden + gaten boren voor de scharnieren/paumellen. De 2 (nieuwe) deuren hebben kleine beschadigingen die gerepareerd moeten worden, maar staan wel al in de grondverf. Extra info: Het glas (6 ruitjes) wat in 1 deur komt zet ik er zelf in, de andere deur is een dichte paneeldeur.

Tuinhuis Neckerau monteren

Ik wil een tuinhuisje van Praxis, type Neckerau 1 gr. 3, 3.80 bij 4.10 meter, laten plaatsen. Hoe duur zijn jullie arbeidskosten? Blokhut Neckerau 1 Gr. 3 is een oerdegelijk tuinhuis met 45 mm dikke wanden. Ook is het een licht en ruimtelijk tuinhuis door de 2 draai-kiep vensters met echt glas en het glas in de hoogwaardige dubbele paneeldeur (met echt glas, 3 scharnierpunten voor stabiliteit en cilinderslot met 3 sleutels). Het ruimtelijke komt vooral door de hoge nokhoogte, 262 cm, en de hoge zijwanden, 210 cm, wat resulteert in veel m³ ruimte, waar het natuurlijk uiteindelijk om draait. Deze blokhut is extreem vormvast door 45mm wanden (met dubbele messing en groef voor extra stevigheid) en een sterk dak van 19 mm massief hout en biedt vele mogelijkheden in afmetingen en accessoires. Wordt geleverd inclusief een zeer stabiele 19 mm massief houten vloer en geïmpregneerde fundamentregels.

Glas in een paneeldeur vervangen

Ik wil het glas in het middelste paneel van een paneeldeur laten vervangen. Het betreft een slaapkamer deur. Wat kost dit? Graag offerte voor gekleurd en niet gekleurd glas (niet doorzichtig).

Paneeldeuren schilderen

Het betreft schilderwerk aan een aantal binnendeuren: - 4 paneeldeuren. - 1 paneeldeur met veel glas. - 2 suite deuren met glas. De deuren zijn nieuw en direct te bewerken, mijn voorkeur gaat uit naar de kleur wit.

Stompe Cando deur afhangen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het afhangen van een stompe Cando binnendeur. Het betreft een paneeldeur met glas (tussen woonkamer en hal).