Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raamventilatoren plaatsen in enkel glas:

Raamventilatoren plaatsen in enkel glas

Graag zou ik raamventilatoren willen laten plaatsen in bovenramen in mijn woonkamer/keuken. Het betreft 3 ramen van ongeveer 60 cm X 90 cm. De grootte van de kamer is ongeveer 26 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamventilatoren plaatsen in enkel glas uit heel Nederland:

Raamventilator plaatsen in een slaapkamerraam

Het betreft een kleine slaapkamer (ongeveer 16 m3 - 3 bij 2 bij 2.60 meter hoog) die grenst aan een balkon. Er dient een rond gat in het enkele glas te worden gemaakt en daarna dient de raamventilator te worden geplaatst. Bij voorkeur van een luxe type, afsluitbaar en indien mogelijk met afstandbediening. Afwerking is belangrijk, ik wil geen losse draden zien. Ik heb reeds gekeken naar raamventilatoren (Itho en S&P), maar wellicht zijn er andere geschiktere merken, met in ogenschouw dat de slaapkamer NIET groot is.

Raamventilatoren plaatsen

Ik wil graag in 2 ruimten een raamventilator plaatsen. De ramen zijn enkel glas. Wat zijn de kosten van ventilator en plaatsing?

Raamventilatoren plaatsen

Wij willen graag een prijsindicatie voor het plaatsen van 1 of 2 raam ventilatoren. Indicatie inclusief de aanschaf van deze ventilatoren.