Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas laten snijden:

Glas laten snijden

Ik wil een mobiele airco plaatsen en ik heb een gat in mijn enkelzijdig raam/ruit nodig van een diameter van ongeveer 20 cm. Graag zou ik hiervoor een prijsindicatie willen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas laten snijden uit heel Nederland:

Glas laten snijden

Ik heb 4 vitrinekast leggers in de maat 800 x 360 mm,5 milimeter dik floatglas. Die wil ik laten snijden naar 800 x 335 mm. Ik kom de leggers zelf brengen en ophalen.

Glasplaat voor salontafel laten snijden

Op een mahonie salontafel hebben we al 37 jaar ter bescherming een glasplaat liggen. Daar is door de hitte van een laptop een barst ingekomen. Die barst is doorgetrokken tot een breuk. In een van de delen is onlangs ook een barst gekomen die ook weer doorgetrokken zodat de glasplaat nu uit drie delen bestaat. Voor de huidige glasplaat is glas gebruikt van 120 x 90 centimeter. Het gaat om een tafel met gewelfde/geschulpte randen. Ik heb daar indertijd een mal voor gemaakt op basis waarvan het nu niet meer bestaande schildersbedrijf een glasplaat heeft geleverd. Ik kan nu dus weer een mal op papier maken die gebruikt kan worden om de glasplaat uit snijden.

Glas laten snijden

Ik wil een rond, helder glasplaatje hebben met een doorsnede van 20 cm. Met in het midden een rond gat van 2,5 cm. De glasplaat moet 5 mm. Dik zijn. Graag prijsopgave met levertijd. Bij voorbaat dank.

Tafelglas laten leveren

Ik wil glas op maat laten snijden voor mijn salontafel. De afmeting is 110 x 110 centimeter. Ik zou graag de kosten willen weten.

Glazen tafel bij laten snijden

1 tafel laten bij snijden/zagen maar het is dik glas ,en de poot er weer onder lijmen als dat kan

Dubbel glas snijden

Ik heb dubbel glas (hr++) in een langwerpig raam, maar wil dit laten snijden in twee stukken, zodat ik bovenaan een klapraampje kan maken. Raam is nu 600 x 2600 mm, dit moet een stuk van 600 x 600 worden en 600 x 2000 mm. Het glas zit nu in een houten kozijn. Graag een indicatie van kosten voor het bewerken en het bovenraamkozijn leveren en monteren.

Dubbelglas laten snijden

Rond gat laten maken voor afvoerslang van airco in dubbel glas geen ladder of hoogwerker nodig. Klus is op begane grond

Kattenluik plaatsen in een glazen deur

Ik heb een nieuwbouw woning met een zware deur met staal erin en veilig-wonen-sloten. Het glas in de deur bestaat uit één glasplaat (dubbel glas) waartegen de houten latjes van de deur "aangeplakt" zijn. In het onderste deel van de tuindeur wil ik een kattenluik laten snijden, zodat de kat binnen en buiten kan lopen naar verkiezing. De vraag is: moet dan de hele glasplaat vervangen omdat hij anders "lek" wordt, of kan er probleemloos een deel worden uitgesneden zonder dat het glas makkelijk "in te trappen" wordt. En wat zijn ongeveer de kosten. Ik lever het luik uiteraard zelf.

Glas laten snijden

Graag een offerte voor het laten snijden van een bovenblad van gehard glas (180x40x1 cm) in 3 gelijke stukken (60x40x1 cm). Voor een tafel.

Glas op maat laten snijden

Wij hebben een oude eettafel glasplaat. Deze willen wij graag op maat laten snijden zodat we er "oplegplanken" van kunnen maken in een open kast. Doen jullie dit ook?