Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor suskasten plaatsen:

Suskasten plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van 2 suskasten boven 2 ramen in al bestaande loze ruimten. De afmeting van de ruimte is 90 x 22 cm. Foto toegevoegd.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor suskasten plaatsen uit heel Nederland:

Suskasten leveren en plaatsen

Voor ons appartement (14 hoog) zijn wij op zoek naar een suskast voor beide slaapkamers. Het appartement is voorzien van mechanische ventilatie maar dit is niet voldoende in de slaapkamers. Belangrijk is ook dat het geluidswerend moet zijn.

Suskasten leveren en plaatsen

Mijn slaapkamer ligt aan de drukke Kinkerstraat. Er zijn 10 jaar geleden bij verbouwing de suskasten verwijderd en daarvoor in de plaats dunne plaatjes gezet. Je slaapt met letterlijk de straatgeluiden en dat wil ik verhelpen door weer suskasten te plaatsen. Het gaat om 2 stuks van elk 22 cm hoog x 90 cm breed. De kozijnen zijn van kunststof. Graag ontvang ik een offerte met advies, voorstel voor de suskast en tevens het plaatsen ervan. De situatie en ruimte kan natuurlijk ook even bekeken worden als dat wenselijk is.

Suskasten in café plaatsen

Ik wil graag 4 suskasten laten plaatsen in mijn café. Ik kan foto's bijleveren.

Ventilatie zonder geluidsoverlast monteren

In ons verbouwde huis zijn wij aan de voorzijde gaan slapen, maar nu lopen wij tegen het probleem op dat wij geen ramen open kunnen zetten wegens geluidsoverlast. Het betreft 2 kunststof kozijnen, met scharnier open van 1.67 bij 1.40 meter, dubbel glas, zonder ventilatieroosters. Er zit 1 ventilatierooster(tje) boven in de muur tussen de ramen in. Wat kost het om 2 suskasten te laten plaatsen inclusief nieuwe kozijnen? Of zijn er mogelijk andere ideeën die niet zo ingrijpend zijn? Eventueel kan er nog iets gedaan worden met de muur waar al een gat naar buiten in zit. Zou iemand langs kunnen komen en hierin kunnen meedenken?

Suskast met ventilator leveren en plaatsen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 suskasten met een ventilator erin. Ik werk voor een bedrijf waar het op de bovenste verdieping heel warm kan worden. In de galerij met vier ruimtes waar de zon op staat. Dat moet geventileerd worden. Er mag niet te veel geluid doorheen komen. Er zit nu dubbel glas in. Alvast bedankt voor uw reactie.

Suskasten leveren en plaatsen

Ik woon in Amsterdam en wil graag suskasten plaatsen waar nu mijn normale ventilatieroosters zitten. Ik heb 1 rooster van 330 x 10 cm en één rooster van 154 x 10 cm. De suskasten moeten ook geleverd worden. Graag zou in een indicatie van de kosten hiervoor ontvangen. Verder vroeg ik me af in hoeverre het mogelijk is om een korting te krijgen als de hele VvE, 15 appartementen met ongeveer dezelfde afmetingen suskasten, dit zou willen.

Suskasten plaatsen aan de tuinzijde

In ons nieuwbouwhuis hebben we in de slaapkamers achter (aan de tuinzijde) een normaal ventilatierooster zitten. Hier zouden we graag, afhankelijk van de kosten, suskasten voor in de plaats willen hebben. Afmeting huidig standaard BUVA ventilatierooster: +- 64 x 7.5 centimeter.

Suskasten en glas plaatsen

Ik wil in vier ramen de ventilatieroosters vervangen door suskasten met een hoge geluidisolatiewaarde. Indien nodig het huidige dubbelglas vervangen door HR++ glas (Waarschijnlijk nodig). Elk raam is B= 109 cm en H= 95 cm. Wel inmeten. Het is op de eerste verdieping van een appartementencomplex. Raam is van binnenuit te zetten en goed bereikbaar. De suskasten op het raam plaatsen. Alles leveren en plaatsen. U kunt de suskasten als stelpost plaatsen. De rest voor vaste prijs.

Geluidswerende ventilatieroosters plaatsen

Wij ontvangen graag een prijsopgave voor het vervangen van ventilatieroosters door geluidswerende ventilatieroosters (bijvoorbeeld Suskasten). Het gaat om 2 ramen met hierin isolatieglas, 99 cm breed. Er zijn nog 4 appartementen waar dit een oplossing voor kan zijn, maar de prijsaanvraag is in eerste instantie voor één appartement.

Leveren en plaatsen geluidsdempende ventilatieroosters

Ik heb een appartement op 2e verdieping gekocht. Voor de woonkamer heb ik een geluidswerende suskast nodig van ongeveer 95cm en een van 180cm (boven glazen schuifpui naar balkon). In beide slaapkamers ook elk een van 95cm. Op internet kom ik uit op bijvoorbeeld de Ducomax ZR. Een vergelijkbaar product is ook goed mits deze wel in RAL 9010 of bijliggende kleur geleverd kan worden. In de woonkamer en op beide slaapkamers heeft vorige eigenaar drie bestaande suskasten vervangen door wat knullige roostertjes. Boven de schuifdeuren hangt nog wel een suskast (wit, merkloos L180xH11xD22) maar ook deze wil ik vervangen. Plaatsing aan binnenzijde in hout boven de ramen en schuifpui. Graag alleen reactie van serieuze vakmensen die ook ter plaatse inmeten en advies kunnen geven.