Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor luchtroosters in bestaande ramen plaatsen:

Luchtroosters in bestaande ramen plaatsen

Ik wil graag luchtroosters in bestaande ramen laten plaatsen. Het zijn twee ruimtes. De eerste ruimte heeft vier ramen. De tweede acht. Is het dan nodig om in alle ramen roosters te laten plaatsen, of een deel ervan? De ramen zijn hoog (circa 3/ 3,5 meter) en circa 1 meter breed. Ik ben benieuwd naar een indicatie van de werkzaamheden en kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor luchtroosters in bestaande ramen plaatsen uit heel Nederland:

Ventilatieroosters in ramen vervangen

Er moet 6 luchtroosters vervangen worden. Sommigen kunnen niet meer open of juist dicht. Tevens wil de klant graag dat de vakman bekijkt of het hang-/sluitwerk van de ramen vervangen moeten worden. De afmetingen kunnen worden opgevraagd bij de klant.

Luchtroosters in bestaande ramen vervangen

Betreft het vervangen van 2 ventilatierooster in een bestaande ramen (dubbel glas) voor een plattere variant, liefst geluiddempend. De ramen zijn ongeveer 1 meter breed.

Plaatsen van luchtroosters in bestaande ramen

Ik wil een ventilatie rooster plaatsen in een raam van 60 x 140 cm. Hoeveel gaat dit ongeveer kosten?

Woningrenovatie in en om het huis

In de zomer van 2016 willen wij klussen laten uitvoeren. Wij willen graag een prijsindicatie/serieuze offerte om er financieel rekening mee te kunnen houden. Klussen: - Van een dakkapel 2 kiepramen draaiend laten maken; - 2 andere ramen van de dakkapel vervangen met luchtroosters; - Op zolder een klein Velux dakraampje laten plaatsen in het washok; - Al het houtwerk van de schuur vervangen: Deurposten, schuurdeur en boeidelen.

Etage laten verbouwen

Hoofdactiviteiten: - verwijdering oude keuken > wordt 2e slaapkamer - plaatsen nieuwe keuken - 1 niet dragende muur verwijderd - dubbelglas in alle ramen (8 of alleen slaapkamer, afhankelijk van budget) - evt. nieuwe vloerbedekking over de gehele etage (afhankelijk van budget) Aandachtspunten van interieurontwerper: . Vloer . Leidingen . Wanden . Plafond . Kozijnen . 2. Raam- en deurkozijnen gelijktrekken en aan-helen waar nodig . Vochtplekken . Check kozijn boven bij plafond bij ronde muur voorgevel, buitengevel? . Vensterbank verbreden . Elektra infrezen . Basis lichtpunten in plafond aanbrengen, volgens plan . Verwarming . Ketel checken, nieuwe radiator: ledenradiator? Nieuwe radiator-knoppen/ thermostaat-knoppen? . Voordeur verstevigen/ vervangen? . Nieuw hang en sluitwerk op alle deuren, dat zijn 5 deuren. . Ligt er een (originele) houten vloer onder de huidige marmoleum vloer? . Gasmeter integreren in nieuw kastontwerp/ bibliotheek (in multiplex maken en schilderen) . Koof langs badkamer-wand en luchtroosters langs plafond checken

Luchtroosters in ramen plaatsen

Ik wil 2 ventilatieroosters in bestaande raamkozijnen laten plaatsen. Het zijn hardhouten kozijnen met dubbelglas. De breedte van het glas is ongeveer 56 cm.

Dakkapel bouwen op de woning

Dakkapel bouwen op de woning, 2,50 meter breed en 1,50 meter hoog. In een schuin pannendak, aan de voorzijde van de woning. Voorkeur voor kunststof, onderhoudsarm en prijsvriendelijk. Met plat dak en een of twee scharnierende ramen en luchtroosters erboven. De dakkapel mag redelijk standaard zijn, aansluitend op wat er bij de buren geplaatst is. Tekening moet ingediend worden bij de gemeente. Graag advies en een offerte.

Kunststof kozijn laten inmeten en leveren

Ik wil graag kunststof kozijnen van ongeveer (hxb) 1520x1310 mm laten leveren. Het gaat om 2 ramen waarvan de linker een draai-kiep en de rechter een vast raam inclusief twee luchtroosters en HR++ glas heeft. Het betreft alleen het inmeten en levering. Ik zal zelf het kozijn plaatsen! Gaarne een prijsopgave.

Verbouwing studentenhuis

Verbouwing pand tot studentenhuis. Uitbreiding van 2 tot 7 kamers met in iedere kamer aparte tv-aansluiting. Sloop badkuip, maken 2 douchecabines, betegelen badkamer+keuken, plaatsen 5 wastafels, vervangen en evt schilderen deuren met sloten, afzuigers verplaatsen in de keuken, maken luchtroosters en ramen, verven/sausen raam-en deurkozijnen, dichten gaten in muren, aansluiten wasmachine, waterleidingen wegwerken, plaatsen doorgeschakelde brand/hittemmelders+brandslang+brandblusser+deken. Tekeningen bijgevoegd, het gaat om twee verdiepingen.

Zolder indeling + dakkapel

Eind 2014 worden wij de gelukkige eigenaren van een nieuwbouwwoning in Gouda. Wij willen de zolder als volgt indelen (nu nog 1 ruimte) - vliering - 2 slaapkamers (1 van 10,3 m2 en 1 kamer van 16,3 m2), daarnaast zit er ook nog een washok. Het is de bedoeling om een muurtje tussen de kamers te plaatsen met betonblokken en 2 deurkozijnen met deuren. Daarnaast willen wij vloerverwarming op de grond en willen we graag meerdere stopcontact aansluitingen. We willen ook nog een dakkapel met 4 ramen aan de zijkant van het huis plaatsen. De dakkapel is van van hout en heeft luchtroosters die te sluiten zijn. Aan de achterzijde willen wij een dakkapel met 2 ramen. Ook uitgevoerd in hout. Ik hoor graag van u wat u voor ons kunt betekenen. Tekening van architect bijgevoegd.