Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor gat in dubbelglas voor kattenluik:

Gat in dubbelglas voor kattenluik

Ik wil een gat laten maken voor een kattenluik. Het gaat om dubbelglas.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in dubbelglas voor kattenluik uit heel Nederland:

Dubbelglas bestellen met gat voor kattenluik

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het vervangen van het dubbelglas in mijn achterdeur voor dubbelglas met gat voor een kattenluik. De afmeting van het raam is 71 x 159 cm.

Dubbelglas met gat voor kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil dubbelglas HR++ vervangen in een draai-kiepraam met daarin een opening voor een kattenluik. Graag ook glaslatten vervangen. Raam hoeft niet geschilderd te worden. Afmeting glas 0,8 x 0,6 meter.

Gat in het glas voor de afvoerslang maken

Gat in dubbelglas voor de afvoerslang van een mobiele airco.

Gat maken in dubbel glas voor een airco

Ik wil een gat in dubbelglas laten boren voor een airco.

Raam in een zijgevel plaatsen

Ik wil graag een raam in de zijgevel op de begane grond om wat meer licht in huis te hebben. Het is een jaren 70 woning met een spouwmuur. Het moet een vast raam worden van ongeveer 120x100cm. Het betreft het maken van een gat in de gevel, kunststof kozijn plus raam (dubbelglas) plaatsen en de benodigde afwerking. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in dubbel glas. Nu zou ik graag het óf het glas geleverd hebben met alleen het gat voor het kattenluik (30 cm diameter) óf het glas laten leveren, het het laten maken en het kattenluik laten plaatsen. Het zou gaan om 71 x 112 cm ZHG Sanco 4790 dubbelglas.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Wij willen een isolatieruit van ongeveer 70 x 81 cm laten vervangen door een isolatieruit met daarin een SureFlap kattenluik. Het gaat om HR ++ glas in een houten kozijn. Wij zoeken een goede glaszetter die hier ervaring mee heeft en garantie geeft dat het raam niet beschadigd raakt, er geen functieverlies is van het dubbelglas en dat er bijvoorbeeld geen condens komt in het raam. Wij gaan waarschijnlijk het 'SureFlap Microchip Kattenluik' kopen inclusief adapter voor glas. Het gat dat hiervoor geplaatst moet worden heeft een diameter van 212 mm. Wij zouden graag eerst de kosten willen weten, op basis daarvan beslissen wij of we überhaupt tot deze optie overgaan.

Harmonicadeur met HR++ glas plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeur laten plaatsen in mijn huis. De afmetingen van de deuren worden circa 4 meter breed en 2 meter hoog. We willen HR++dubbelglas in de deuren. Er zit nu een gat van 2.12 meter hoog met een gewone loopdeur. De achtergevel moet uitgebroken worden. De dagmaat is 3.95 meter. De opening in de gevel zal vergroot moeten worden en de gevel zelf ondersteund.

CV-kast isoleren en deur plaatsen

Het betreft het zo snel als mogelijk plaatsen van een normale houten binnendeur, bij voorkeur geïsoleerd voor geluid in de woonkamer. Boven de deur moet een raampje van dubbelglas worden geplaatst. Daarnaast heb ik een tweede opdracht, namelijk het geluiddicht maken van de Cv-kast en het maken van een ventilatiegat. De deur moet geïsoleerd worden en er moet een iets van een strip tussen de deur en de vloer komen. Het ventilatie gat moet komen in een gipsplaten muur. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.

Kattenluik in dubbelglas

Graag ontvang ik uw offerte voor het plaatsen van een kattenluik die werkt op de chip van de kat. Het kattenluik wil ik laten plaatsen in dubbel glas; breedte raam 33.5 centimeter. Vereiste gat grootte: breedte 17.1 x hoogte 18 centimeter bzw. Ø 21,2 cm, in glas.

Partners

Partners van Casius