Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor gebroken glas in balkondeur vervangen:

Gebroken glas in balkondeur vervangen

Dubbel glas in balkon deur: het binnenste glas is gebroken
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebroken glas in balkondeur vervangen uit heel Nederland:

Dakopbouw op een plat dak

Graag ontvangen wij een gedetailleerde vrijblijvende offerte voor een dakopbouw welke wij op de garage (plat dak) willen realiseren. Het betreft 20 m2 inclusief, lichtkoepel, verleggen verwarmingsbuizen, doortrekken waterleidingen, helemaal af - dus niet casco. De architect tekeningen hebben wij al in bezit. Wij willen er een slaap/speel/sport ruimte mee creëren. Wij wonen in een twee onder een kap woning met aangebouwde garage. Hier komt de dakopbouw op. Er dient een slaapkamer open gebroken te worden, door knieschotten heen. Deze dienen ook weer netjes afgewerkt te worden. Schuin dak wordt dan een open gedeelte en andere schuin dak van de andere boven slaapkamer dient een rechte muur te worden. Al met al een heel bouwproject. Tussen de twee slaapkamers bevind zich onze tweede badkamer met bad. Ook deze heeft nu een schuin dak welke recht zal moeten worden. Inclusief, leidingwerk, licht, stucen, kozijnen met HR ++ glas en sloten plaatsen (politie keurmerk dus minimaal 3 pits sloten). Graag ontvangen wij uw offerte. We kijken er naar uit.

Dubbel glas in het voorraam vervangen

Ik wil het dubbel glas van mijn voordeur vervangen hebben, omdat het is gebroken. Het glas wil ik graag goed opgemeten hebben, omdat het schuin is.

Glas in een kast laten zetten

Ik wil graag in twee kastdeuren glas laten plaatsen. Het originele glas is gebroken. Het gaat om twee deuren en het glas bestaat uit één deel (dus twee glasplaten). Het originele glas was 3 mm dik.

Repareren glas in houten binnendeur

Het enkele glas is gebroken door het dicht waaien van de deur. Het formaat van het glas is ongeveer 60 cm x 180 cm. Aan de bovenkant loopt het glas een beetje rond.

Dubbel glas vervangen

Wij hebben dubbel glas waarvan er het glas aan de binnenzijde gebroken is. Er zijn 2 kozijnen van 690 bij 2085 mm, 1 kozijn van 660 bij 2085 mm en 890 bij 2085 mm. Er is ook nog 1 zeshoekig kozijn van 430 x 615 x 615 x 430 x 615 x 615 mm.

Binnen deuren spuiten

Ik wil graag mijn 10 (geheel vlak model) binnendeuren laten spuiten, plus een binnendeur met glas. Ik wil de deurkozijn zijn van metaal ook wit hebben gespoten. De kleur van de deuren is gebroken wit (nu geelachtig). Ik zou graag willen weten wat het spuiten van de binnendeuren kost inclusief de deurkozijnen.

De oude schuurdeur vervangen

Tijdens een zware storm twee maanden geleden, is de schuurdeur open gewaaid waardoor het gewapende glas is gebroken (niet eruit gevallen), maar ook het hout is beschadigd (oude deur). Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om alleen de ruit of de hele deur te vervangen. Ik heb een foto bijgevoegd van een deur die op de mijne lijkt qua uiterlijk en afmetingen. Als met deze informatie geen gedetailleerde offerte te maken is, ontvang ik graag eerst een globale offerte.

Gebroken bovenlicht vervangen

Een klein bovenlicht boven een groot raam is kapot gegaan, het is enkel glas. Kan iemand dit vervangen en weer netjes afwerken? Is op de eerste verdieping.

Glas in de binnendeur vervangen

In de dubbele binnendeur van onze woonkamer is één van de rechthoekige (27 x 48 centimeter) glazen gebroken, deze moet vervangen worden.

Glas in een kastdeur vernieuwen

Wij hebben een nog niet zo oude kast, waar een ruit in de rechterdeur is gebroken. Wij laten hier graag een nieuwe ruit in zetten. Het betreft helder glas van ongeveer 3 mm dik met ongeveer de maat 44 x 120 cm. De ruit kan er vanaf de bovenzijde van de deur worden ingeschoven. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius