Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in de buitendeur vervangen:

Glas in de buitendeur vervangen

We willen graag het glas in de buitendeur laten vervangen. Het gaat om 1deur naar de tuin, deze heeft nu enkelglas en hierin zouden we graag dubbelglas willen hebben. We zijn benieuwd naar de kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in de buitendeur vervangen uit heel Nederland:

Raam vervangen door buitendeur

We willen een raam vervangen door een deur naar buiten. Het glas in lood boven het raam laten zitten. Deur moet op maat gemaakt en met dubbel glas.

Voordeur inmeten en monteren

Ik wil mijn voordeur laten vervangen en zoek een timmerman die vooraf langs kan komen. Ik laat de deur dan graag even goed opmeten en wil die na levering ook laten monteren. Het betreft een hardhouten buitendeur met glas. Ik krijg ook graag advies over het juiste hang- en sluitwerk. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Buitendeur vervangen

Buitendeur moet vervangen worden, sloten overzetten en glas erin plaatsen. Deur moet geplaatst worden in een houten kozijn. De nieuwe deur is een van het merk CanDo (type 559 plus glas nr. 557). Deze deur is 201 cm hoog en 83 cm breed. De deur zal waarschijnlijk iets smaller gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe buitendeur plaatsen

Het betreft een buitendeur voor de kelder. Een deur met glas erin. De maten weten we niet. Graag zo spoedig mogelijk opmeten en daarna plaatsen. De deur heeft geen standaardmaat.

Buitendeur plaatsen achter

Ik wil graag een buiten achterdeur plaatsen met glas en hang- en sluitwerk.

Buitendeur afhangen

Betreft het afhangen van een buitendeur (Praxis ML660) met blank glas (2x) in een houten kozijn. Hang en sluitwerk overzetten van de oude deur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Buitendeur afhangen

Ik moet twee stompe buitendeuren vervangen, en wil dit klusje uitbesteden. Er moet ook glas in beide deuren in het bovenste deel. De deuren die er nu inhangen zijn rot en mogen worden verwijderen. Beide deuren zijn 201.5 cm hoog en één deur 88 cm, de andere 83 cm.

Glas vervangen in buitendeur en schilderwerk

Er is een nieuwe Bruynzeel voordeur geplaatst, er zit echter een fout in het raam. Het raam moet vervangen worden en vervolgens moet de deur weer geschilderd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw / -aanbouw op de garage bouwen

Kenmerken voor opbouw 13 m2: - 2 dubbelglas HR++ ramen in een hoe, draaikiep - 1 buitendeur naar terras, half HR++ glas - 1 binnendeur - 1 radiator - aanleg electra (4 stopcontacten en 1 plafond electrapunt) - alles verfklaar maken - aftimmeren met antraciet platen zoals rest van het huis Aangrenzend dakterras 17. 5 m2: - hardhouten vlonders of alternatief -in overleg - modern antraciet metalen hekwerk- in overleg Vergunning is verleend. Graag gespecificeerde prijsopgave van arbeid en materialen en verwachte duur als volgt: 1) van casco prefab bouw alleen incl ramen, ondervloer en aanhechting aan buitenmuur 2) volledig afgwerkte opbouw+dakterras zoals beschreven

Buitendeur compleet ophangen

Graag zou ik een offerte ontvangen van een buitendeur plaatsen, inclusief glas en hang- en sluitwerk.

Partners

Partners van Casius