Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in de buitendeur vervangen:

Glas in de buitendeur vervangen

We willen graag het glas in de buitendeur laten vervangen. Het gaat om 1deur naar de tuin, deze heeft nu enkelglas en hierin zouden we graag dubbelglas willen hebben. We zijn benieuwd naar de kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in de buitendeur vervangen uit heel Nederland:

Buitendeur plaatsen achter

Ik wil graag een buiten achterdeur plaatsen met glas en hang- en sluitwerk.

Buitendeur afhangen

Betreft het afhangen van een buitendeur (Praxis ML660) met blank glas (2x) in een houten kozijn. Hang en sluitwerk overzetten van de oude deur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Buitendeur afhangen

Ik moet twee stompe buitendeuren vervangen, en wil dit klusje uitbesteden. Er moet ook glas in beide deuren in het bovenste deel. De deuren die er nu inhangen zijn rot en mogen worden verwijderen. Beide deuren zijn 201.5 cm hoog en één deur 88 cm, de andere 83 cm.

Glas vervangen in buitendeur en schilderwerk

Er is een nieuwe Bruynzeel voordeur geplaatst, er zit echter een fout in het raam. Het raam moet vervangen worden en vervolgens moet de deur weer geschilderd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw / -aanbouw op de garage bouwen

Kenmerken voor opbouw 13 m2: - 2 dubbelglas HR++ ramen in een hoe, draaikiep - 1 buitendeur naar terras, half HR++ glas - 1 binnendeur - 1 radiator - aanleg electra (4 stopcontacten en 1 plafond electrapunt) - alles verfklaar maken - aftimmeren met antraciet platen zoals rest van het huis Aangrenzend dakterras 17. 5 m2: - hardhouten vlonders of alternatief -in overleg - modern antraciet metalen hekwerk- in overleg Vergunning is verleend. Graag gespecificeerde prijsopgave van arbeid en materialen en verwachte duur als volgt: 1) van casco prefab bouw alleen incl ramen, ondervloer en aanhechting aan buitenmuur 2) volledig afgwerkte opbouw+dakterras zoals beschreven

Buitendeur compleet ophangen

Graag zou ik een offerte ontvangen van een buitendeur plaatsen, inclusief glas en hang- en sluitwerk.

Achterdeur buiten inhangen

We hebben een buitendeur (ML 627) bij praxis gekocht en een ruit (iso glas blank). Deze zijn inmiddels geleverd. Graag zouden wij klushulp willen om de deur in te hangen en het glas in de deur te zetten. Schilderen doen we zelf. Het hang- en sluit werk kan overgenomen worden van de huidige deur (zie bijlage).

Stalen taatsdeur met glazen panelen monteren

Het plaatsen van een stalen buitendeur van 2.50 meter hoog en 1.80 meter breed. Staal met glas. Er staat nu nog een muur, die moet weggehakt worden. De vloer is van beton met daarop een houten vloer. Aangezien het een buitendeur van een winkelpand is, moet er wel een degelijk slot op komen. Bij voorkeur zwart staal met drie glazen panelen.

Dubbelglas en ventilatieroosters plaatsen

Ik wil een keukenraam (1.50 meter x 1 meter) en eventueel het raam in de buitendeur die nog van enkel glas zijn vervangen met dubbelglas en eventueel nieuwe kozijnen. Het is nu een houten kozijn met roeden en we willen dit graag terug. Nu zijn het het twee open slaande ramen en dit mag één kiepraam worden. Graag ontvang ik een offerte.

Achterdeur compleet vervangen

Ik woon in Spanje en heb mijn woning in Nederland verhuurd. Deze is aan onderhoud toe. Ik heb boven (balkon) een nieuwe buitendeur nodig. Hang- en sluitwerk en glas overzetten en de deur afhangen. Betreft een deur 87.5 cm bij 211.5 cm. Het glas is 63.5 cm bij 126.5 cm. Graag oude deur verwijderen en afvoeren. Gaarne een prijs.

Partners

Partners van Casius