Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor lekkage in een glazen serredak herstellen:

Lekkage in een glazen serredak herstellen

Serre (uitbouw) lekt licht bij een van de balken aan de binnenkant. Zelf heb ik het idee dat dit wel eens kan komen door de afdichting aan de buitenkant tussen de glasplaten op het dak. Graag wil ik dat iemand hier naar komt kijken om het probleem vast te stellen, zodat we dan een reparatie kunnen laten uitvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in een glazen serredak herstellen uit heel Nederland:

Douchecabine plaatsen en lekkage opheffen in de douchehoek

Wij hebben momenteel lekkage in onze badkamer. Er is daar een betegelde vloer in de douchehoek, waarop 2 glazen douchewanden staan. We willen die laten verwijderen en er een douchecabine met geïntegreerde douchebak laten plaatsen. We willen de vakman vragen om vooraf te komen kijken welke werkzaamheden er nodig zijn om tot een goede lekvrije doucheruimte te komen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Oplossen van lekkage aluminium serre met glazen dak

Na een fikse regenbui loopt het water binnen langs de buitenkant, via de goot. Als deze volloopt omdat de regenval zo hevig is komt het via naden naar binnen lopen en staat binnen 10 minuten de hele serre blank. Lijkt het net of het binnen regent ipv buiten. De serre is ongeveer 12 jaar oud, en de eerste 10 jaar nooit lekkages gehad. Wij denken zelf aan de rubbers of kit. Het bedrijf dat de serre heeft geplaatst is inmiddels failliet, dus daar kunnen we niet terecht. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet in overleg met de klant worden besproken.

Lekkage aan aluminium veranda verhelpen

Wij hebben een aluminium veranda/serre van 6 maanden oud met glazen dak van 5 bij 3,5 meter aan de voorkant lekt het wanneer het gaat regenen en weten ongeveer waar het water vandaan komt maar willen graag een expert die langs komt om te kijken wat het nou precies is en wat het zal kosten om het te maken. De leverancier zou de lekkage en mogelijke andere gebreken moeten verhelpen maar die stelt telkens de klus uit. Het moet op korte termijn bekeken en mogelijk dan ook verholpen worden. Dan betaal ik de kosten zelf.

Lekkende serre repareren

We hebben een aangebouwde glazen serre van 4.50 x 3.00 meter die al aanwezig was toen wij het huis kochten 12 jaar geleden. Sinds een paar jaar hebben we last van lekkage in de serre op steeds verschillende plekken. Verschillende mensen hebben hier al naar gekeken en het helaas niet op kunnen lossen. We zoeken iemand die het probleem kan opsporen en kan repareren voor ons. De afvoer van het afval moet worden overlegd met de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Douchebak met wanden installeren

Na lekkage hebben wij de douchebak en douchewanden verwijderd. Graag zouden wij nu een nieuwe douchebak en douchewand willen plaatsen. Let op: het gaat uitsluitend om de douchebak en (glazen)wand/deur. Het tegelwerk is nog in orde, evenals de leidingen. Aangezien mijn vrouw hoogzwanger is, is het belangrijk dat de klus op korte termijn kan worden opgepakt.

Renovatie van de badkamer

De badkamer totaal renoveren met verplaatsing van de CV ketel en aanpassing van het plafond. Er is in de badkamer ernstige lekkage. Een leiding is niet goed aangelegd. Waarschijnlijk is de aansluiting van het bad niet goed. De gehele badkamer strippen en opnieuw opbouwen. Wat er in moet komen: bad met glazen douchewand, douchecabine (direct op de vloertegels), wastafel, wandtegels en vloertegels. De maximale maten zijn 3,70 meter en 2,18 meter. Sanitair en tegels schaf ik zelf aan.

Natte cel in de badkamer renoveren

Ik wil de douche van de badkamer vervangen i.v.m. lekkage. Verwijderen en afvoeren van oude douchebak, kraan en douchewanden. Nieuwe douchebak van 90 bij 90 cm, nieuwe afvoer, nieuwe wandbekleding (tegels of acrylwanden), nieuwe glazen douchewand (vouwdeur plus zijwand, zijwand afwijkende maat, circaa 67 cm) Nieuwe douchemengkraan Grohe, nieuwe douche set, afkitten en dergelijke.

Douchecabine vervangen door inloopdouche

Ik wil in de grote badkamer met bad, toilet, wastafel en douchecabine, de douchecabine (1 glazen deur en douchebak) verwijderd hebben en vervangen door een gelijkvloerse inloopdoucheruimte (100 bij 120 centimeter) met afvoergoot. Daarbij in verband met lekkage wat wandtegelwerk ter plaatse vervangen (reserve tegels beschikbaar) en vloertegelwerk plaatsen (tegels beschikbaar). Daarnaast kraan opnieuw monteren in verband met lekkage.

Kitranden rond de vloerdrain laten vervangen

Ik wil graag de kitranden rond mijn vloer drain in de badkamer laten vervangen. Het ziet er niet meer uit en laten deels los en om lekkage te voorkomen. Wellicht goed om alle kitranden in inloopdouche te vervangen, nu 10 jaar oud. Gaat om een inloopdouche 1.50 x 1 meter met glazen wanden op vloer.

Vervangen van de douchebak

Anderhalf jaar geleden hebben wij een nieuwe badkamer laten realiseren. Er was echter een probleem met de douchebak; deze was niet waterpas en het water bleef op de kitranden staan na het douchen. We kregen last van lekkage. We hebben toen lekdetectie gehad en de oorzaak leek gevonden: een scheurtje in het sifon en de kitlaag bleek te dun. Toen dit hersteld was, bleef het een halfjaar goed. Nu opnieuw lekkage. Ik zou graag willen dat de douchebak verwijderd wordt en er wordt nagegaan of er nog een ander probleem is. Daarnaast zou ik graag willen dat deze douchebak vervangen wordt en dat de nieuwe uiteraard GOED geplaatst wordt. Ik heb nu een kunststof bak, maar zou me kunnen voorstellen dat deze sneller speling geeft en dat daarom een stenen een betere keuze is. De glazen douchewand zal uiteraard gedemonteerd moeten worden en weer teruggeplaatst. En de deuren dienen opnieuw afgesteld te worden (sluiten nu niet netjes). U voelt hem aankomen: Kunt u mij een inschatting even wat dat zal gaan kosten en zou dit door jullie bedrijf op korte termijn gerealiseerd kunnen worden?