Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, kattenluik plaatsen in dubbel glas, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Amsterdam Zuidoost:

Plexiglas balkon

Ik wil graag een uitschuifbare plexiglas platen in mijn balkon zetten 2,5 hoog breedte 2,70 plus 1,70 en 75cm. Wil graag meer info over mogelijkheden en prijzen

Glas in voordeur vervangen naar dubbel glas

Graag ontvang ik een offerte van het vervangen van het enkel glas bij de voordeur naar goed isolerende dubbel glas. Het gaat om 3 ruiten met de afmeting van 68 bij 38,5 cm, 68 bij 100,7 cm en 91,8 bij 23,7 cm.

Dubbel glas met ventilatierooster plaatsen

Ik wil in een bovenlicht met de maten 775 mm x 345 mm graag dubbel glas met boven in een luchtrooster.

Nieuwe ruit plaatsen

Begane grond 803 x 1766 mm 33. 2-15-33. 2 gelaagd glas HR++ Kruisroeden 26mm RAL 9010 8 vakken Locatie: Almere-buiten

Glazen scheidingswand plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een glazen scheidingswand in ons huis. Afmeting is 200 x 150 cm. De voorkeur gaat uit naar matglas.

Ventilatierooster in ramen met dubbelglas plaatsen

In mijn badkamer wil ik een ventilatierooster geplaatst hebben in het raam. Het raam is ongeveer 50 cm breed. Op zolder wil ik eveneens een rooster geplaatst hebben. Dat raam is 90 cm breed. Beide met een rooster dat open en dicht gezet kan worden.

Enkele glas vervangen voor HR++

We willen graag vier enkel glas ramen in de slaapkamer (1e verdieping, met balkon waar van gewerkt kan worden) vervangen voor HR++ glas (glaskleur: transparant). Het gaat om 4 ruiten: ruit 1:Breedte: 80 cm x Hoogte: 34 cm ruit 2:Breedte: 61 cm x Hoogte: 128,5 cm (in een deur) ruit 3:Breedte: 78,5 cm x Hoogte: 155 cm ruit 4:Breedte: 78,5 cm x Hoogte: 155 cm Ruit 1 & Ruit 4 hebben beiden een ventilatierooster erin zitten van 10 cm. Kan die ook vervangen worden, of wordt het glas eronder geplaatst? Huidige houten kozijnen, deuren en ramen dienen gelijksoortig te zijn aan de oorspronkelijke houten kozijnen en ramen (voor VvE). De VvE wil eerst de verbouwplannen zien. Indien er nieuwe latjes geplaatst moeten worden, beschikt VvE over de RAL codes. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden en bijkomende kosten zijn.

Wegpolijsten krassen in salontafel

Het wegpolijsten van (oppervlakkige) krasjes in de salontafel. Afm. 88 x 126 x 1.1. Kan naar de zaak gebracht worden.

Ruit van isolatieglas vervangen

Keukenruit kapot. Ruit is dubbelglas oftewel isolatieglas (weet niet precies wat de waardes zijn). 1 ruit van de dubbelglas is kapot en dient vervangen te worden. Afmetingen zijn 130 x 50 cm en is op de begane grond. Graag eerst even een prijs.

Installation of a catdoor in double glass

I would like to put a cat door in the window with double glass

Glas boven een binnendeur leveren en plaatsen

Glas boven een binnendeur leveren en plaatsen Wil graag een offerte van wat het gaat kosten

HR++ glas in kozijnen plaatsen

Raam vervangen van 190 cm breed, 150 cm hoog. HR++ glas in kozijnen plaatsen.

Dubbelglas met een lek vervangen

Ik wil dubbelglas laten plaatsen voor 2 ramen omdat ze beiden lek zijn, afmeting raam 1 is 54.5 cm x 132 cm en raam 2 is 54.5 cm x 121.5 cm.

Dubbelglas met kattenluik laten plaatsen

Ik heb HR++ ramen. In een raam zou ik graag een kattenluik willen. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor? Raammaat is +/- 60 x 60 cm.

Glas zetten in een binnendeur

Ik wil graag glas laten zetten in een bestaande binnen deur. Afmetingen ruit ongeveer 56cm x 147cm. Ik zou graag in de offerte terug willen zien: - prijs glas zetten met helder glas (normaal en veiligheidsglas) - prijs glas zetten met melk/mat glas (normaal en veiligheidsglas)

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik zou graag een kattenluik in mijn dubbelglazenraam laten monteren.

Ruit met barst vervangen

Er zit een barst in de ruit van mijn tuindeur. Afmeting ruit is ongeveer 114 cm bij 71 cm, dubbel glas. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte voor het herstel van de schade.

Glasbalustrade leveren en plaatsen

Zoek voor mijn zaak iemand die snel een balustrade kan leveren van glas met montage en alles erop en eraan. Het gaat om een lengte van 12 meter boven en 2,50 meter naar boven langs mijn trap plus een gedeelte schuin naar boven van 1.5 meter. Bij voorkeur voor 4 augustus plaatsen.

Dubbel glas in keukenraam plaatsen

Het gaat om een keukenraam van HR++. Glas. Inclusief ventilatierooster. 100 cm hoog (incl. Rooster) en 115 cm. Breed. Graag offerte.

Dubbelglas in keukenraam vervangen

Er zit een lek in het keukenraam, 115cm breed x 100 cm hoog. Dat moet snel vervangen worden. In het raam zit een rooster.

Plaatsen luchtroosters in bestaande ramen

Ik heb een aantal ramen, dubbel glas, waarin geen luchtrooster zit. Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van luchtroosters in deze ramen. Ik wil tevens de verschillende alternatieven bespreken, bv. nieuwe glas met kortere hoogte waarin de luchtrooster kan worden bevestigt. Daarnaast wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van luchtroosters in balkondeuren. In eerste instantie betreft het 2 ramen van 1 meter breed en 1 meter hoog en de 2 balkondeuren.

nieuw glas voor balkondeur plaatsen

de bovenste ruit van mijn balkondeur is aan diggelen. er moet een nieuwe worden geplaatst. nieuw glas.

Binnendeur van glas voorzien

Binnen/tussendeur opnieuw van matglas voorzien en eventueel bovenlicht opnieuw van glas voorzien. Afmeting van glas is ongeveer 60x 160 cm

Het plaatsen van 2 velux ramen. Deze ...

Het plaatsen van 2 velux ramen. Deze gewone zolderramen, 137 bij 75 en 137 bj 105, wil ik vervangen door 2 even grote velux zolderramen, wat wil zeggen dat het kleine vergroot wordt. Mvg,Igna

Het glas in de achterdeur moet worden ...

Het glas in de achterdeur moet worden vervangen. Er zit nu dubbel glas is dat is waarschijnlijk lek, want er zit regelmatig condens aan de binnenkant. Het raam is ongeveer 57 bij 1.37.