Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor woonkamerraam vervangen:

Woonkamerraam vervangen

Dubbelglas (ongeveer 278x190cm) doorzonwoning vervangen door HR++ of HR+++ glas wegens scheurtje/lek. Begane grond.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamerraam vervangen uit heel Nederland:

Lek raam vervangen

Mijn woonkamerraam dient vervangen te worden. Deze is lek en willen wij zo snel als dat mogelijk is laten vervangen ivm verkoop van het huis. De afmetingen zijn 178 cm breed en 156.5 cm hoog.

Vervangen van 2x latei

Graag een offerte t.b.v. het vervangen van 2x latei welke geplaatst zijn boven de voordeur en woonkamer raam. Er is een rolluik (handbediend) geplaatst boven het woonkamerraam, deze dient tijdelijk verwijderd te worden en weer teruggeplaatst. Bijgevoegd is een afbeelding van de situatie. De lateien lopen niet door in de muur.

Klussen in huis

Ik wil graag mijn trapmaantjes op de trap laten vervangen. Het kitwerk in de keuken vernieuwen. Slaapkamer, keuken en woonkamerraam opnieuw laten kitten. Tochtstrips bij voordeur- en achterdeur vervangen. Advies wat het beste is en probleemoplossend. Kieren in 3 slaapkamerramen, en keukenraam dichten.

Kozijnreparatie en beglazing

Ik zoek een bedrijf dat zowel het enkel glas kan vervangen van 3 ramen (woonkamer, keuken en badkamer) en het kozijn van de badkamer kan repareren. Er is sprake van lekkage door het kozijn van de badkamer. Hieronder afmetingen van de ramen: Woonkamerraam vast: 150 x 140 cm Twee zijramen woonkamer open: 140 x 50 cm Keukenraam: vast 40 x 100 cm Keukenraam open: 90 x 40 Badkamer vast: 100 x 100 Bovenraam badkamer open: 40 x 100 cm

Kozijnen en voordeur na inbraak herstellen

De volgende reparaties zijn nodig (aan het houtwerk). Zie de toegevoegde foto's. -keukenraam & bovenlicht; de lijsten zelf en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 5x3 cm) -voordeur; deur zelf op 3 plekken (grootste circa 3x2 cm), voordeurstijl op 2 plekken & tochtstrip vervangen -slaapkamerraam boven; de lijst en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 3 x 2 cm) -woonkamerraam; hier zijn ze binnengekomen en is de schade het grootst; aan de lijst zelf aan de zij-, voor- en onderkant op 6 plekken en de dorpels op 6 plekken (grootsten circa 10 x 3 cm), barst circa 20 cm in de stijl aan de kozijn aan de binnenzijde, de vensterbank zit los, er zitten gaten in het houtwerk door de noodsluiting. Aan dit (kantel/kiep) raam moeten ook 2 raamsluitingen met slot worden vervangen. Kan dit ook door jullie worden gedaan? Dan graag toevoegen aan de offerte. Hetzelfde geldt voor het pleisterwerk binnen, dichtbij dit kozijn. Dat is ook beschadigd. -Voor alle reparaties de vraag: is dit inclusief schilderwerk of moet ik hiervoor (bij een andere aanbieder) een aparte offerte voor opvragen?

Ventilatieroosters vervangen

Ik heb een ventilatierooster in mijn woonkamerraam, ongeveer 2 meter breed, en die wil ik laten vervangen. Graag wil ik weten wat dit kost.

Achterdeur vervangen door een kozijn met raam

Ik wil mijn achterdeur laten vervangen door een kozijn met een raam dat open kan. (van hout). Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn voor zo'n raam. Het kozijn van de deur zit tegen een groot woonkamerraam aan. Het gaat mij vooral om een idee van de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Isolatieruitje vervangen en glas polijsten

Wij hebben een klein isolatieruitje in onze achterdeur dat lek is en vervangen moet worden. Verder zit er aan de buitenzijde van ons woonkamerraam een grote kras op een ruit, die we graag willen laten polijsten.

Radiator vervangen en aansluiten

Ons woonkamerraam wordt binnenkort vervangen door een schuifpui. De radiator die nu onder het raam zit, moet verwijderd worden. We willen deze laten vervangen door een staande radiator van 40 cm breed en ongeveer 216 cm hoog. De voeding voor de huidige radiator komt van boven. Aan de onderzijde moet de nieuwe radiator worden doorverbonden naar de radiator in de bijkeuken. Wij ontvangen graag een offerte.

Kabel van de zonwering vervangen

Graag zou ik de kabel van mijn uitvalzonwering willen laten vervangen. Deze is gebroken. Het is bevestigd aan de woonkamerraam op de eerste verdieping van een flat. Graag zo spoedig mogelijk! Hij hangt nu uit en door de wind ben ik bang dat het doek scheurt of in het ergste geval dat het er helemaal af valt.