Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen:

Inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen

Ik wil graag de voordeur laten voorzien van geisoleerd en inbraakwerend blankglas. Momenteel voorzien van twee stukken enkelglas. Zie foto. Tevens glaslatten vervangen. Deur hoeft niet geschilderd te worden. Glas te leveren door glaszetter. Graag een prijsopgave voor de totale klus.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen uit heel Nederland:

Serre als vergroting woonkamer

Wij willen een geïsoleerde (HR++) serre aanbouwen 5,2 x 2 m met vouwwand. Inbraakwerend SKG***. Gefundeerd. Bedoeling is dat de bestaande achterpui er dan uitgaat. Het moet compleet opgeleverd worden en er moet ook elektra in komen. Materiaal: Glas en aluminium. Is hier een richtprijs voor te noemen?

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. De maat zal ongeveer 100 x 150 cm moeten worden met helder glas. Het raam dient niet open te hoeven maar inbraakwerend zou ik wel prettig vinden.

Voordeur en voorzetramen renoveren

Wij willen de ingang van ons huis uit 1907 renoveren door de voordeur te vervangen en de zijlichten en bovenramen te voorzien van voorzetramen. Indien prijstechnisch of uitvoeringstechnisch interessant staan we er ook open voor het geheel inclusief kozijnen laten vervangen. Dit hangt af van het advies dat u uitbrengt. Let wel, we willen wel het glas in lood behouden, vandaar het idee van de voorzetramen. Niets aan ons huis is recht dus daar dient stevig rekening mee gehouden te worden. Het geheel moet sterk inbraakwerend en geluidswerend worden uitgevoerd daar we aan een drukke doorgaande weg zitten. Wij denken op dit moment aan een klassieke uitvoering deur welke bij ons huis past en hebben een sterke voorkeur voor een deelbare voordeur in RAL 5013 waarbij de kozijnen in RAL 9010 uitgevoerd moeten worden. Alleen een prijs is voor ons niet genoeg, uit uw reactie en bijbehorend advies moet blijken dat u ervaring heeft met dit soort klussen. Mocht u vragen hebben of is alles u niet geheel duidelijk dan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we het een en ander eventueel eerst door kunnen spreken.

Voorzetramen voor glas (in lood) ramen en voordeur zetten

We hebben een woning met alleen ramen met enkel glas gekocht. We willen enkele ramen en een deur (met glas in lood) voorzien van voorzetramen, onder andere in het kader van veiligheid. Mocht u ook beschikken over folie (inbraakwerend en UV filter), dan zouden we dat ook graag apart in en offerte terugvinden (prijs per m/cm en voor aanbrengen).

Raam in de voordeur laten maken

Ik heb nu een dichte voordeur met alleen een klein kijkgaatje. Ik wil in plaats hiervan een raampje (mat glas HR++, inbraakwerend) laten maken van circa 15 x 20 cm, zonder de gehele voordeur te hoeven vervangen. Betreft een hard houten voordeur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toiletraam en inbraakwerend glas plaatsen

1) Graag een toilet raam plaatsen. Ontwerpschets is bijgevoegd. Het raampje met houten kozijn zou een HR ++ isolatieglas moeten zijn, bij voorkeur een SGH AR 90 Isolide S U=1.20. De kozijnmaat is ongeveer 90 x 60 cm. Het draairaam opent naar de binnenzijde en is afsluitbaar. De afwerking conform stijl van overige ramen van het pand. 2) Graag een raam in de voordeur plaatsen. De voordeur is 232 cm x 102.50 cm van het Merk: Kergo nrL1. Glas moet aan warmte- en geluidsisolatie en brandvoorschriften van de deur voldoen. Dit is een vereiste van de VvE. Bij voorkeur maximaal mogelijke vensterafmeting opvragen bij Kergo (zij geven geen informatie aan particulieren). Zoals in de bijliggende foto aangegeven zou het glas 30 cm vanaf de rand geplaatst worden.

Inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen

Ik wil in de voordeur inbraakwerend glas laten plaatsen. Momenteel zit er een ruit met motief in en ik vraag me af of deze kan blijven zitten of dat we een geheel nieuwe ruit moeten plaatsen met mat glas. De voordeur is van hardhout. Het raam is 40*135 cm.

Hardhouten harmonicadeuren laten maken

Graag ontvang ik een offerte voor het vervaardigen en plaatsen van harmonica- / vouwdeuren uitgevoerd in hardhout. Breedte 6.05 meter, hoogte 2.5 meter. Hardstenen onderdorpel, 8 delen, inbraakwerend en met een loopdeur. Deurdikte 67 mm. HR+++ glas. Ook verneem ik graag wat voor beslag er gebruikt zal worden. Zelf heb ik Henderson op het oog. De werkzaamheden zullen rond februari uitgevoerd kunnen worden omdat dan de aanbouw naar verwachting klaar zal zijn. Let op, wij wonen vrijwel aan zee. Er zal dus rekening gehouden moeten worden met de weersinvloeden zoals wind, zout en dergelijke.

Dubbel glas in winkeldeur plaatsen

Het inzetten van dubbel glas van 75 x 193 cm in een winkeldeur van hout. Advies welk dubbel glas het beste. Mogelijk is het glas ook inbraakwerend? Graag eerst een offerte of vragen per mail.

Glas leveren

Laat 3 meter breed en 2m05 hoog En dubbelglas en inbraakwerend? Wat is de prijs?