Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor klein ruitje plaatsen in de voordeur:

Klein ruitje plaatsen in de voordeur

Het ruitje in mijn voordeur is kapot en heb ik verwijderd. Ik wil er een nieuw ruitje in laten zetten. De glaslatten zijn nog intact. Het gaat om gefigureerd glas van ongeveer 33,6 x 48,4 cm. Ik heb dit provisorisch gedicht maar wil er graag met enige spoed een ruitje in laten zetten.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klein ruitje plaatsen in de voordeur uit heel Nederland:

Raamventilator plaatsen of vervangen

Ik wil een voormalige elektrische (is inmiddels door elektricien ontkoppeld geworden) ronde raamventilator vervangen door een ronde raamventilator met trekkoord. Een ander ventilatiesysteem zoals een ventilatierooster vind ik ook goed. Het ruitje is ongeveer 30 bij 30 cm en enkel glas. De huidige ventilator heeft een doorsnee van 20 cm (binnenkant) en 25 cm inclusief buitenrand.

Ruitje in schuifdeur plaatsen

Glas plaatsen het gaat om 1 ruit in een schuifdeur

Dubbel glas plaatsen

In de achterdeur, keukendeur, en in het ruitje naast de deur zit nu enkel glas. Ik wil daar graag dubbel glas voor in de plaats. Raam in deur 61x1.8. raampje naast deur 70 x50. De reden hiervoor is dat de koude te makkelijk binnenkomt dus dat wil ik op deze manier geïsoleerd hebben.

Glas vervangen door glaspaneel met opening voor de kat

Ik heb een klein raam waar nu een isolatieruitje in zit van 18 x 28 cm. De buitenste ruit is kapot. Ik wil het hele ruitje er uit laten halen en er een paneeltje in laten plaatsen. In dat paneel moet een cirkel van ongeveer 16 cm worden gemaakt als opening, zodat mijn kat erdoor naar binnen kan. Ik breng het raampje naar de werkplaats, er hoeft geen vakman voor op locatie te verschijnen.

Ruit plaatsen en ventilatieroosters vervangen

Ik wil graag eenvoudig glas boven de WC deur laten plaatsen. Gewoon doorzichtig glas. Er zit nu plastic ruitje in. Met de verhuizing is er een barst in gekomen. De afmeting is ongeveer 80 x 35 cm. Tevens wil ik de ventilatieroosters in de slaapkamers laten vervangen. Het gaat om drie stuks.

Ruitje met ventilator plaatsen

In een kelderraam van 40 x 55 cm wil ik graag een enkelglas ruit met een ventilator met vochtsensor gemonteerd hebben. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik met chip in een glasdeur laten plaatsen. Deze glasdeur is voorzien van zogenaamde ruitjes, waardoor de maximale afmeting van het ruitje 28 centimeter is.

Glas in voordeur vervangen

Een klein ruitje van de voordeur is kapot. Die wil ik graag laten vervangen. Gewoon enkel glas, wel ondoorzichtig glas. Maten 6.6 cm breedte en 15.6 cm lengte. Wat is de prijs daarvan inclusief plaatsen?

Te openen raamkozijn plaatsen

In de badkamer is een ruitje dat niet open kan. Hij is 40 bij 40 cm. Ik wil er een raamje in dat open kan.

Deuren afhangen en stelkozijn vernieuwen

Het betreft een offerte aanvraag voor de volgende werkzaamheden: In de badkamer wil ik een stelkozijn van 2.38 meter hoog van aluminium vervangen en een nieuwe deur met daarboven een ruitje laten plaatsen. De deur is 201.5 x 80 centimeter groot, graag inclusief hang en sluitwerk. Daarnaast wil ik in 3 slaapkamers nieuwe deuren laten plaatsen en afhangen, het gaat hierbij om gewone opdekdeuren zonder sloten maar wel met een een deurkruk. In de woonkamer, gangkast en wc moeten ook nieuwe deuren worden geplaatst en afgehangen. Graag zo snel mogelijk uw prijs, garantie en werktermijn. Deze klus moet binnen 3 weken zijn uitgevoerd. Klant schaft de deuren zelf aan bij Gamma maar heeft hulp nodig bij de aanschaf van het stelkozijn voor de badkamer.

Partners

Partners van Casius