Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Alkmaar of directe omgeving.

1931 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, kattenluik plaatsen in dubbel glas, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Alkmaar:

Houten bovenlicht vervangen door variant met glas en ventilatierooster

Ik wil graag ons houten bovenlicht laten vervangen voor een bovenlicht van glas met een ventilatierooster. Afmetingen zijn 90 bij 20 cm.

Raamventilator plaatsen in dubbel glas

Ik heb een melkglas HR++(dubbelglas) raam van 52 x 214 cm daar wil ik een raamventilator in hebben! Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Glazen winkeldeuren plaatsen

Betreft het plaatsen van 2 glazen deuren in een bestaand kozijn. Dit wordt de ingang van de winkel en de deuren moeten naar binnen toe openslaan. Alles wordt voorbereid het oude wordt verwijderd en klaar gemaakt voor de plaatsing van 2 deuren. Montage moet wel gedaan worden. Gevel breedte is 2.80 meter en de hoogte is 3 meter. Betreft de ingang dus inclusief hang- en sluitwerk. Ik zou graag een prijs indicatie ontvangen inclusief montage. Het gaat dus alleen om de glazen deuren. U mag los eventueel een nieuw kozijn toevoegen aan de offerte. Ik verneem graag uw reactie.

Glas plaatsen in buitendeur

Glas in een buitendeur plaatsen.

Staywell Microchip Petporte kattenluik in dubbelglas plaatsen

Dag, wij willen in ons dubbelglas-keukenraam van 61 breed bij 85 cm hoog een isolerend kattenluik met een sensor laten plaatsen. Betreft woning in postcodegebied 1822 LA Alkmaar. Graag offerte, inclusief materiaal en montage. Contact bij voorkeur per mail, telefoon wordt niet op prijs gesteld.

Spiegels op maat laten snijden en monteren

Op één van mijn twee schuifdeuren van mijn linnenkast is de spiegel gebarsten. Hier zou ik graag een nieuwe spiegel voor willen. De afmetingen zijn: 31 x 210 centimeter. Wat zijn hiervan de kosten, inclusief montage?

Glas in de deur laten vervangen

Wegens schade wil ik graag het zijlicht van mijn buitendeur laten vervangen. Inclusief het verwijderen en plaatsen van het nieuwe glas. Ik weet op dit moment niet hoe breed het zijlicht is.

Spiegel op maat laten maken

Ik wil graag een offerte voor de kosten om een spiegel op maat te laten maken. De maten zijn 180 cm breed x 120 cm hoog met een facetgeslepen rand van 3 cm.

Spiegelglas snijden voor een dienblad

Een verzilverd dienblad voorzien van nieuw spiegelglas. Buitenmaten <-->40 cm : ^23 cm

Krassen in glas laten verwijderen

Ik heb 13 ramen hr +++ dubbel glas van ongeveer 50x60 cm groot waarop krassen zitten door het schuren van het hout met een schuurmachine. De krassen zitten dus 1 cm van de rand. Wat kost het om deze krassen te laten verwijderen? Offerte mag globaal zijn, maar wel graag via mail.

Staywell Microchip PetPorte kattenluik in het glas plaatsen

Ik wil graag een chip gestuurd kattenluik in een glazen ruit hebben. Het gaat hier om dubbel glas. Het kattenluik is al aanwezig, een Staywell Microchip petporte smart flap. In eerste instantie alleen via email reageren in verband met nachtdiensten.

Krassen in glas laten verwijderen

Het betreft twee nieuwe ramen. Er zitten in deze ramen door een of andere oorzaak kleine krasjes. Deze wil ik graag laten verwijderen.

Spiegels op maat laten snijden

Ik wil spiegels op maat laten snijden het gaat om ongeveer 16 stuks van ongeveer 30×40 cm.

Plexiglas plaatsen op het balkon

Ik wil graag plexiglas voor achter het hek van het balkon. Het gaat om de volgende maten 90x75, 155x75, 170x75,160x90 en 90x90. Het betreft het leveren en het monteren.

Glasoppervlak tafel polijsten

Ik zoek een vakman die mijn tafelblad willen polijsten. De maten zijn 200 cm bij 90cm breed. Het is in Alkmaar. Er zitten allemaal krassen in het glasoppervlak.

Dubbel glas in plaats van enkel glas plaatsen

Betreft vijf ramen: 133,5-44,5 55-124 55-124 44,5-82,5 34-34. Alle maten zijn in cm's. Op dit moment enkel glas en veel last van condens. Betreft eerste verdieping; goed bereikbaar omdat het een balkon is; twee deuren, twee ramen ernaast en een bovenlicht. Graag glas apart specificeren op de offerte omdat ons huis monument is.

Enkel glas met condensprofiel zetten

Enkel glas zetten, met condensprofiel BUVA PA 3011. Het gaat om een raam, glas van 4 mm dikte, ongeveer 60 x 100 cm.

Vervangen HR glas

Ik moet 3 ruiten vervangen hebben. De thermopane ramen welke er nu in zitten, zijn lek. maatvoering circa 70 x 100 cm, 50 x 100 cm en 60 x 80 cm. Ik zou hier graag een vrijblijvende prijsopgave van willen hebben.

Vervangen raamkozijn + glas

Het vervangen van een raamkozijn op de beganegrond van ongeveer 1.70 hoog en 1.50 breed. Het is nu een dicht raam met bovenraam en moet vervangen worden door twee openslaande ramen + dubbel glas. Ook het leveren van een houten of eventueel kunststof kozijn en glas.

Glaszetten in schuurdeur

Schuurdeur: 1x dik matglas 63 x 114 cm.

veiligheidsglas vervangen van ...

veiligheidsglas vervangen van gallerijscherm, ongeveer 0,8x1.20

Afmetingen ramen ong.: 92 x 115, 33 x ...

Afmetingen ramen ong.: 92 x 115, 33 x 106, 43 x 119, 134 x 162, 87 x 97, 26 x 78. Gaat om kamer, keuken en slaapkamer, liefst HR+ of ++ glas

Ik wil graag dubbele beglazing in twee ...

Ik wil graag dubbele beglazing in twee ramen .Afmeting ongeveer : 94 cm bij 59 cm De ramen zijn niet helemaal recht . Het pand is uit 1930. Ik vind het belangrijk dat het mooi wordt uitgevoerd.

Bestaand dakraam Velux GGL 6 vervangen ...

Bestaand dakraam Velux GGL 6 vervangen door nieuw dakraam Velux GGL U04

De bedoeling is om in onze hoekwoning 2 ...

De bedoeling is om in onze hoekwoning 2 ramen te plaatsen en die komen dan in de buitenmuur. We weten niet wat het beste is dus misschien dat een vakman daar meer van weet. Wij dacht aan 2 ramen van ongeveer 1m bij 1,20 m