Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor erkerkozijn van ramen met ingesloten glas in lood voorzien:

Erkerkozijn van ramen met ingesloten glas in lood voorzien

Het kozijn bestaat uit 5 ramen van 1,55 meter hoog en 0,8 meter breed en voorzien van glas in lood. De werkzaamheden bestaan uit: - 5 voorzetramen demonteren, - 5 raamkozijnen demonteren waarbij glas in lood wordt hergebruikt, - 5 hardhouten ramen met dorpel maken met binnenmaat boven dorpel 0,52 meter hoog en 0,67 meter breed en binnenmaat onder dorpel 1,02 meter hoog en 0,67 meter breed. Uitbesteden maken van 5 stuks HR++ dubbelglas ramen waarin het bestaande glas in lood wordt ingesloten. Graag 5 ramen compleet met beglazing monteren en afkitten. Schilderwerk geschiedt in eigen beheer. Graag voor de winter uitvoeren.
Onze klant uit Aerdenhout (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erkerkozijn van ramen met ingesloten glas in lood voorzien uit heel Nederland:

Gehele buitenzijde van een tussenwoning schilderen

Wij willen ons jaren '30 huis graag aan de buitenzijde laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning met een dakkapel voor en achter. Op de 1e verdieping zit een houten balkon, 2 balkondeuren en raamkozijnen. Verder zijn er 3 raamkozijnen met ramen. Op de begane grond gaat het om de voordeur met kozijn, een erkerkozijn, een dubbele achterdeur met kozijn en 2 ramen. Verder moeten de daklijsten aan de voor- en achterzijde worden geschilderd. We willen deze klus graag vanaf februari of maart met u inplannen. We ontvangen graag uw offerte.

Binnen- en buitenschilderwerk in een renovatiewoning

Wij hebben een jaren '20 woning geheel gerenoveerd en deze wordt nu gestuukt. Daarna willen wij de gehele binnenzijde en buitenzijde laten schilderen. Het gaat daarbij om de ramen, kozijnen, deuren, boeidelen, een dakkapel etc.etc. Op 1 erkerkozijn na is al het houtwerk vernieuwd. We willen graag in contact komen met schildersbedrijven die dit schilderwerk via de spuitmethode kunnen uitvoeren, omdat we denken dat dit wat sneller klaar zal zijn. We willen het pand in mei in de verkoop zetten. We ontvangen graag reacties van bedrijven die op korte termijn kunnen beginnen. We horen graag wat de condities zijn voor de spuitmethode maar als u met klassiek schilderwerk ook op korte termijn aan de slag kunt, hebben we ook interesse in een gesprek en prijsopgave.

Kozijnen herstellen of vervangen en schilderen

Het herstellen of vervangen van de kozijnen, ramen en deuren in de voorgevel en het op aanvaardbare wijze aanbrengen van een verfsysteem. Het herstellen of vernieuwen van de stalen ramen in het houten kozijn in de voorgevel op de 2e etage en het op een aanvaardbare wijze aanbrengen van een verfsysteem. Het verwijderen van de oude verfresten en het herstellen of vervangen van het houtwerk van de erkerconstructie aan de voorzijde en het op aanvaardbare wijze aanbrengen van een verfsysteem. Het herstellen of vervangen van boeiboord, het dakoverstek en de daktrim aan de voorgevel en het op een aanvaardbare wijze aanbrengen van een vervangend verfsysteem. Het vernieuwen van de houtenwaterdorpel onder het erkerkozijn op de 1e etage in de voorgevel en schilderen. Etc. Etc.

Ramen en kozijnen vervangen

Vervangen houten ramen en kozijnen: Erkerkozijn 2 x 45 x 120 en 1 x 165 x 120 gesloten ramen 1 x raam 165 x 101 gesloten raam 4 ramen aan de onderzijde naar buiten openvallend : 3 stuks van 90 x 100 en 1 x 88 x 90 Het hout mag vurenhout zijn met enkel glas. Betreft dus leveren en plaatsen van de ramen en kozijnen. Gaarne vrijblijvende Indicatie -offertes bij voorkeur per e-mail. Het betreft een houten stacaravan.

Bestaande erker moet vervangen worden, ...

Bestaande erker moet vervangen worden, omdat het erkerkozijn aan het verzakken is. Tekeningen zijn aanwezig. Boven op de erker staat een balkon welke dan gestut moet worden en daarna omhoog gedrukt dient te worden. Vervangend kozijn graag van hardhout, ramen van dubbel glas(geen draai-kiep). foto's volgen

Het betreft het schilderen van het ...

Het betreft het schilderen van het bedrijfspand. De werkzaamheden zien op 6 stuks houten gevelkozijnen, ramen en deuren aan de buitenzijde. Een achtergevel met 2 kozijnen en boeilijst. Een kopgevel met 2 houten gevelelementen en een stalen erkerkozijn. Aan de andere gevelzijde nog 7 stuks houten gevelelementen. De uitvoering ervan zie ik - bij acceptabele offerte - snel plaatsvinden.