Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor kozijnreparatie:

Kozijnreparatie

Ik wil graag de onderkant van mijn bijkeukenkozijn laten vervangen wegens houtrot. De rest is nog goed. Misschien nog wat opvullen verticale stukken aan de onderkant.
Onze klant uit Zevenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnreparatie uit heel Nederland:

Vervangen voordeur met kozijn en kozijnreparatie

Ik wil graag onze voordeur laten vervangen door een beter isolerende voordeur. Het huidige kozijn is van hout en moet waarschijnlijk deels gerepareerd worden. Er zitten wat kleine beschadigingen en ik vermoed dat een nieuwe deur niet goed aansluit waardoor tocht ontstaat. Ik zou graag een redelijk open deur (~>50 % glas) willen om nog wat licht in de gang over te houden. Daarnaast wil ik graag een offerte vragen voor het volledig vervangen van een klein kozijn (90 bij 45 cm) op de 1e verdieping. Ik zou hiervoor een kunststof kozijn willen met HR+ of zo mogelijk HR++ glas.

Kozijnreparatie op verschillende plekken

Ik heb houtrot aan diverse (circa 5 plekken) dorpels en stijlen. Ik durf niet te zeggen of het mogelijk is alleen de plekken te behandelen of dat de gehele kozijnen eruit zouden moeten. De afmetingen durf ik echt niet te zeggen. Als het in zijn geheel eruit zou moeten, ook graag afvoeren en dan zou ik hardhouten kozijnen ervoor terug willen. Graag ontvang ik een offerte.

Bouwschade herstellen

Ik zoek een nette en vakkundige vakman voor diverse klussen om een flinke bouwschade te herstellen in mijn woning. Helaas past een uitgebreide omschrijving niet volledig in deze comment, maar ik heb een zeer uitgebreide omschrijving en foto's bij de hand van de situatie. Het gaat onder andere om een: - buitengevel renovatie, - buitengevelstucwerk en schilderwerk, - uithakken en herstellen van meerdere scheuren. (sauswerk) - kozijnreparatie, - keukendeur en raam klemt, - Schoonmaken van gevel, kast en schutting, zijn vies van roestwater.

Kozijnreparatie en beglazing

Ik zoek een bedrijf dat zowel het enkel glas kan vervangen van 3 ramen (woonkamer, keuken en badkamer) en het kozijn van de badkamer kan repareren. Er is sprake van lekkage door het kozijn van de badkamer. Hieronder afmetingen van de ramen: Woonkamerraam vast: 150 x 140 cm Twee zijramen woonkamer open: 140 x 50 cm Keukenraam: vast 40 x 100 cm Keukenraam open: 90 x 40 Badkamer vast: 100 x 100 Bovenraam badkamer open: 40 x 100 cm

Kozijnreparatie vanwege houtrot

Aan de bovenzijde van een kozijn van onze serre zit houtrot. Er zal een deel van 60 tot 100 cm lang vervangen moeten worden. Dat deel zit net onder de dakgoot, aan de buitenzijde van het kozijn. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte voor het herstel.

Kozijnreparatie

Ik heb een rot kozijn in een bovenhoek waar een draaiend raam in zit. Het gedeelte is ongeveer 20 bij 20 centimeter groot. Ik heb het geprobeerd te herstellen met hout en plamuur maar de plamuur blijft nat. Dus ik denk dat de oorzaak ergens anders zit. Het raam zit achter een rolluik dus ik vind het raar dat het nu steeds nat blijft. Het kozijn moet misschien toch maar worden vervangen. Het gedeelte kozijn draairaam is 55 cm bij 140 cm hoog en het totale kozijn is 140 cm bij 140 cm met 1 vast raam en 1 draaiend raam.

Kozijnreparatie bij de voordeur

Bij een inbraak is door een trap tegen de onderkant van de voordeur het kozijn beschadigd. Dit moet hersteld worden. Wat zou het kosten om dit te herstellen?

Kozijnreparatie plus het installeren van twee schuurdeuren

Kozijnreparatie of vervanging van badkamerraam op de begane grond. Tevens monteren van twee schuurdeuren.

Kozijnreparatie wegens houtrot

Aanbrengen van nieuwe hardhouten onderdorpels en stukje van staande stijl vervangen: - 5 stuks onderdorpels lengte ca 1 m per stuk - stuk van 25 cm van een staande stijl

Kozijnreparatie: delen met houtrot repareren

Ik ben bezig de buitenboel te schilderen. Daarmee kom ik ook enkele delen tegen die verrot zijn. Het gaat met name om delen van kozijnen. Verder zijn er twee ramen (hout) in de zijmuur, waarvan ook delen aangetast zijn en men bij het zetten vergeten is om een loodslab bovenin aan te brengen. Dat zie ik ook graag gerepareerd. Dit zijn beide zaken die mij even teveel zijn. Graag ontvang ik een offerte, maar ik denk wel dat er even iemand moet kijken om het echt in te schatten.