Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam tijdelijk eruit voor een bankstel:

Raam tijdelijk eruit voor een bankstel

Graag wil ik dubble beglazing van woonkamer eruit om een bankstel binnen te krijgen. Daarna mag het weer teruggezet te worden. Breedte is ongeveer 3m hoogte +/-150cm
Onze klant uit Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam tijdelijk eruit voor een bankstel uit heel Nederland:

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Er moet een bank naar binnen, dus mijn raam moet even verwijderd worden, het is een kunstof kozijn op de 1e verdieping in Utrecht. De werkplek is goed bereikbaar

Raam tijdelijk verwijderen voor levering van de bank

Er moet een dubbelglas raam tijdelijk er uit voor een levering van een hoekbank die in 2 delen komt. Het raam zit in kunstof kozijnen. Ik woon op de 4e etage. Afmetingen bank 2. 50 bij 2. 30. Afmetingen raam 140 bij 150

Raam tijdelijk eruit halen voor een bank

In verband met de levering van mijn nieuwe bank, moet het raam (ongeveer 200 cm breed, 160 cm hoog, dubbel glas, kunststof kozijn) er tijdelijk uit gehaald worden + weer terug worden gezet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervan.

Raam tijdelijk eruit halen voor meubellevering

Op de eerste verdieping moet een ruit er tijdelijk uit worden gehaald en weer terug worden geplaatst in verband met levering bed (woendag 28/6).

Raam tijdelijk eruit halen voor levering van een bank

In verband met de levering van mijn nieuwe bank, moet het raam (ongeveer 200 cm breed, 160 cm hoog, dubbel glas, kunststof kozijn) er tijdelijk uit gehaald worden + weer terug worden gezet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervan.

Raam tijdelijk verwijderen in verband met verhuizing

Ik moet waarschijnlijk voor de verhuizing door het raam verhuizen, omdat de deur maar 70 cm breed is. De ramen zijn echter van kunststof kozijnen en kunnen ook niet open. Is het mogelijk om het raam inclusief kozijn er uit te halen en daarna weer terug te plaatsen? En zoja, wat zou dit kosten? Ik weet de maten nog niet, maar schat. Ca. 1,20 meter breed bij 1. 40 hoog zijn.

Ruit tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Ik heb een bank die niet via het trappenhuis naar binnen gebracht kon worden dus via een slaapkamerraam (die iets ruimer is dan normaal) naast de woonkamer naar binnen gehesen. Nu past het ook niet via mijn smalle gang. Ik moet dus tijdelijk mijn woonkamerraam eruit halen. Het raam is 1,5 meter bij 1,5 meter. Het zit vast in een kunststof kozijn.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Wij wonen op de tweede verdieping in een huis in Utrecht en zouden graag in verband met een verhuizing ons raam (inclusief houten kozijn) laten verwijderen en terug plaatsen op dezelfde dag namelijk zaterdag 6 mei 2017. Het raam is ongeveer 120 bij 150 (specifieke maten kunnen later doorgegeven worden). De scharnieren aan de onderzijde zijn makkelijk los te halen. Deze zitten normaal bevestigd aan het steuntje om het raam op een kier te zetten. De scharnieren aan de bovenkant zijn slecht zichtbaar van binnen. Bijgevoegd vind u een foto van de voorkant van het huis met in rood omcirkeld het raam dat verwijderd dient te worden. Ook vind u een foto van de binnenkant van het raam. Graag horen wij wat de kosten en uitvoerbaarheid hiervan zijn. Wij zijn eventueel ook nog op zoek naar een (verhuis)lift voor deze dag. Mocht u combinatie opties zien dan horen wij dit graag.

Raam tijdelijk verwijderen in verband met verhuizing

Wij gaan eind maart verhuizen en zoeken nu een glaszetter die onze woonkamerruit van 110 x 120 cm er even kan uithalen, zodat we de bank naar buiten kunnen brengen. Na 5 minuten kan de ruit weer worden teruggeplaatst. Het gaat om een isolatieruit in een kunststof kozijn op de begane grond, aan de voorkant van onze woning. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Kapot dakraam vervangen door een groter nieuw raam

Ons dakraam is vanavond van het dak gewaaid en kapot gegaan. We willen graag een nieuw dakraam, maar als we toch bezig zijn gelijk een grotere. Het oude dakraam was ongeveer 30 x 30 cm, we willen graag een velux dakraam van ongeveer 80 x 80 of 80 (hoogte) x 100 (breedte), mag ook een standaardmaat zijn. Graag zo snel mogelijk montage ivm nu een gat in het dak, tijdelijk opgelost met vuilniszakken.

Partners

Partners van Casius