Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor leveren en plaatsen nieuw raam met gat voor kattenluik:

Leveren en plaatsen nieuw raam met gat voor kattenluik

Ik wil graag in mijn dubbel glasraam (volgens mij is het 2 dubbel) een kattenluikje laten plaatsen. Het betreft een raam onder van ongeveer 45 bij 45 cm.
Onze klant uit Vught (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en plaatsen nieuw raam met gat voor kattenluik uit heel Nederland:

Het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting

Ik zoek een hovenier voor het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting. De schutting is aan 1 zijde 7 meter met poort andere zijde 12 meter. Daarnaast ook het verwijderden van coniferen en bomen. De nieuwe schutting moet bestaan uit 180 cm delen. Er is een ontwerp nodig voor toestemming van de gemeente.

2 dakramen ,1 buitendeurkozijn + deur laten plaatsen

Gaarne verzoek ik je offerte te maken voor het uitvoeren van de navolgende werkzaamheden: 1. Het leveren en compleet wind- en waterdicht plaatsen van 1 stuks Velux Uitzettuimelvenster dakraam GPL MK04 ( afm.: 780 x 978mm) grenen hout wit gelakt in het achtergevel pannen dakvlak van het zadeldak op de 2e verdieping trappenhuis. uitvoering : handbediend, buitenafwerking aluminium,Beglazing: Topcomfort tripleglas incl.easyclean en antidauw. Extra een Velux insectenho Het betreft : De dakbetimmering tussen gording en plafond en tussen muur en kastpartij een vlak van ca 1500 mm x 1100mm hoog uitnemen om plaatsing van het vensters mogelijk te maken. Na plaatsing van het venster deze rondom haaks aftimmeren met waterbestendige gipsplaat van voldoende dikte. Het dakvlak rondom het geplaatste dakvenster als mogelijk Rc 3 isoleren met toepassing van de nodige lucht en vochtdoorlatende folie. Na isolatie de dakvlakjes aftimmeren met waterbestendige gipsplaat, onderlinge aansluitingen glad geseald en sausklaar Aansluitingen rondom afkitten met witte overschilderbare kit. Buitenzijde pannen op perfecte wijze aansluiten opzet dakraam Afkomende en restmaterialen mee te nemen / af te voeren De afkomende hele pannen kunnen in de tuin worden gelegd Na gereed komen werkzaamheden de werkruimten netjes, opgeruimd achterlaten Dakraam bijkeuken Het leveren en plaatsen van een vlak daklicht in het dak van de bijkeuken. Merk : Velux Type : Vlakglas koepel vast CFP Afm.: br. 1000mm x Lng : 1500 mm Uitvoering Binnenzijde : 9010 (wit) Beglazing : 4mm thermisch gehard glas, + HR++ gelaagd veiligheidsglas inclusief geïsoleerde EPS opstand en inclusief de Velux afwerkstrips voor een goede aansluiting op de bestaande bedekking. (Zie de Veluxsite) Daklicht dient te voldoen aan hoge eisen op gebied van isolatie, luchtdichtheid en voorkomende belastingen en een hoge geluidsreductie voor zowel regen als omgevingsgelui Inbraakwerendheid RC2

twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen

Graag zou ik een prijs opgave hebben voor het plaatsen van twee nieuwe ramen. Het zou om een raam van 1434x1823 en 2142x1832 gaan die geplaatst moeten. Dit moet aan de voorzijde van de woning op de 2e verdieping gebeuren. Graag houten kozijnen.

Fundering (250 m²) aanleggen nieuwbouw

Graag wil ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een Hectar fundering (zonder kruipruimte) voor onze nieuwe woning in Koudekerke. Dit inclusief het benodigde grondwerk, riolering, mantelbuizen e.d. Er hoeft niet geheid te worden. Totale vloeroppervlakte is ca. 250 m2. Graag uw reactie.

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik wil graag een (stofwerende) radiator ombouw laten plaatsen in de: woonkamer gangetje slaapkamer keuken de radiotorombouw heb ik nog niet dus graag prijsopgave inclusief leveren en monteren.

Vervangen schutting, aanleggen sierbestrating en bomen snoeien

Wij zouden graag onze tuin laten renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Verwijderen en afvoeren oude schutting. Dit gaat om 2 schuttingen, die tegen elkaar aangezet zijn van elk ongeveer 5 meter. - Leveren en plaatsen nieuwe schutting van ongeveer 5 meter. - Verwijderen en afvoeren van 2 halve cirkels perkjes. Deze zijn gevuld met grond, worteldoek, stenen, kiezels en struiken. De halve cirkels hebben beiden een doorsnee van 3m x 1.5m - Leveren en leggen van sierbestrating op de plaats van de 2 halve cirkels aansluitend en op gelijke hoogte van de bestaande bestrating. Dit deel moet eerst worden opgehoogd met zand. - Snoeien van 2 bomen achterin de tuin. De gehele tuin is 32 m2, er is geen achterom.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Wij hebben op dit moment een terras die wij willen laten weghalen, vervolgens willen wij hier nieuwe betontegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 40m2. Het gaat om een achtertuin met poort, wij zijn opzoek naar een partij die ook de betontegels kan leveren.

Dakopbouw (mogelijk met 5 overige buren)

Wij willen een dakopbouw (circa 40 m2) met plat dak op het betonnen dak van de 1e verdieping. Er is tijdens de bouw al rekening mee gehouden en ook qua uitzagen van een trapgat (op die plek geen betonijzer aanwezig). Tevens een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Ook wil ik er een badkamer in met toilet en een wasmachine-aansluiting. En 1 of 2 lichtkoepels die open kunnen. De cv-ketel die nu op 1e verdieping hangt ook verleggen naar de 2e verdieping. Er zijn in onze straat meerdere buren geïnteresseerd en in de nabij gelegen straat ook. Het zou dan gaan om in totaal 6 opbouwen. Wij hebben zowel de vergunning als de tekening al binnen. Ik ben de tevens contactpersoon voor de andere buren.

Hordeur voor schuifdeur leveren en plaatsen

Hordeur inmeten, leveren en plaatsen voor een schuifpui. Graag advies van de vakman.

Zolder isoleren, stucen en afscheidingswand met deur realiseren

Aanvullende informatie: De breedte is 5.40 x 4.20 hoogte 2.20 We hebben onlangs een nieuwe dakkapel laten plaatsen en moeten deze nog isoleren/aftimmeren & stucen. Verder willen we ook een scheidingswand van gips realiseren met hierin een opdekdeur. Wij zijn opzoek naar een partij die dit op korte termijn kan realiseren en alles kan leveren.

Partners

Partners van Casius