Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Vught te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Vught heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Vught u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Vught of directe omgeving.

273 klanten uit Vught bevelen een bij Casius in Vught aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Vught bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: huidig glas vervangen door DaVinci glas, ruiten vervangen, dubbel glas HR++ gehele woning, houten schuiframen nieuw veersysteem, plexiglas in de huiskamer deur laten plaatsen, dubbelglas raam bestellen en vervangen, klapramen vervangen door ventilatieroosters, bovenlicht vervangen door dubbelglas hr++ met ventilatierooster, broeikasje van enkel glas voorzien, glas in een oude vitrinekast vervangen, glas in een bovenlicht vervangen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, dubbel glas HR++ plaatsen, vervangen houten stolpraam, ventilatierooster in bestaand raam maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Vught staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Vught:

Leveren en plaatsen nieuw raam met gat voor kattenluik

Ik wil graag in mijn dubbel glasraam (volgens mij is het 2 dubbel) een kattenluikje laten plaatsen. Het betreft een raam onder van ongeveer 45 bij 45 cm.

Suskast maken en plaatsen

Ik heb een verticale raamopening, waarin ik graag een suskast zou willen plaatsen. Maten: hoogte 1275 mm, breedte 190 mm. Kunnen jullie hiervoor een suskast leveren?

Dubbelglas plaatsen

Op de eerste verdieping van mijn twee-onder-een-kap-woning hebben de kozijnen nu enkel glas. Ik wil hier graag dubbelglas in hebben. Het gaat om 2 ramen van ongeveer 3,80 breed en 1,70 hoog en twee ramen van ongeveer 2 meter bij 1,70 meter. Daarnaast zijn er nog 4 ramen die open kunnen, deze zijn ongeveer 60 cm bij 1,50 met daar boven een klapraampje. Het gaat om houten kozijnen. Graag ontvang ik een offerte.

Ruiten polijsten

Wat kost het om twee ramen te polijsten van 62x 160 cm.

Kattenluik in glazen deur monteren

Ik wil graag een kattenluik in een glazen deur laten monteren. De glazen deur is van dubbelglas, ik wil graag weten hoe dit in zijn werk gaat en wat de mogelijke kosten zijn.

Kapot bovenlicht vervangen

De bovenlicht van onze voordeur is stuk. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen. De afmetingen zijn ongeveer 0. 87cm breed en 0. 36 cm lang. Wat kost het om te plaatsen,

Dubbelglas vervangen in de schuifpui

Vervangen van dubbel glas in de schuifpui 117,5 x 205 cm.

Alles op eerste verdieping van huis, ...

Alles op eerste verdieping van huis, voor en achterzijde, rijtjeshuis, hoekhuis. Globale afmeting: (breedte X hoogte): 2000 x 1350 (vast glas), draairaam: 480 x 1350, vast: 1540 x 1350, draai: 480 x 1350, vast: 1700 x 1350, draai: 480 x 1350. Het zijn drie ramen, met ieder raam bestaand uit een vast en een draai gedeelte. Daarnaast nog een doucheraampje, waarvan het de vraag is of die ook dubbelglas nodig heeft. Eerste verdieping is met een rolsteiger of zo goed te bereiken.