Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas met een scheur repareren:

Glas met een scheur repareren

Ik zoek een firma die een HR++ ruit met een thermisch scheurtje aan de binnenzijde, ongeveer 20 cm, kan repareren/maskeren met hars. De ruit kan/mag niet vervangen worden dus aub alleen offreren als u ervaring heeft met het vullen van een dergelijke barst in een raam.
Onze klant uit Vinkel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas met een scheur repareren uit heel Nederland:

Glasplaat inductiekookplaat Bosch vervangen

Van de glasplaat van onze inductiekookplaat is een stuk glas beschadigd en een scheur ontstaan doordat een pan tijdens het koken defect gegaan is. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de glasplaat van inductiekookplaat Bosch PIE 775 T 01.

Glas met een scheur repareren

Er zit een scheur in de deurglas (niet de deur zelf). Het is dubbelglas, de binnenste glas geeft een scheur. Afmetingen zijn 90 bij 110 cm. Graag de kosten bij het vervangen hiervan.

Gescheurde lichtkoepel vervangen

Lichtkoepel (100 x 100) dient vervangen te worden in verband met een scheur in het glas/plastic. De koepel bevind zich op de uitbouw van de woning. Graag ontvang ik van u een gepaste offerte.

Raam met scheur vervangen

In het dubbel glas van een klein raam zit een scheur. Deze dient te worden vervangen. Het raam is 1 meter lang en 59.5 cm breed.

Reparatie van de electrische kookplaat

Op de glasplaat van mijn keramische kookplaat is iets gevallen (kopje). Hierdoor is er een scheur in het glas ontstaan. Het betreft een kookplaat van het merk Siemens, type ET78550. Is reparatie hiervan mogelijk en kunt u aangeven wat reparatie kost.

Kapotte achterdeur repareren

De houten achterdeur met glas is opengewaaid waardoor de deur niet meer in het slot valt door een scheur. De scheur zit aan de linker- en aan de rechterkant van de deur. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de deur te repareren. Indien dit echt niet mogelijk is zal de deur vervangen moeten worden.

Dubbel glas in de schuifpui vervangen

Ik wil het dubbel glas in een aluminium schuifpui laten vervangen omdat aan de binnenkant de ruit een scheur heeft. De maat in de binnenkant van de sponning is 110 cm x 181 cm. Ik zoek een zo goedkoop mogelijke oplossing voor dit huurhuis.

Kozijn en balkonmuur isoleren

Het kozijn van mijn balkon voorzien van dubbel glas en wat er voor nodig is qua draagkracht. Openslaande dubbele deur met spanjolet sluit niet goed (tocht). Afmetingen 3 x 2.60 meter. En 0.80 x 2.60 meter. Keuken buitendeur. Balkonmuur scheur herstellen en verstevigen. VvE Keldermuur stucwerk. Oud stucwerk laat los. VvE

Kapotte schuifpui repareren

Mijn achterdeur is kapot. Het gaat om een pui waar de sleutel in de hendel gaat. De hendel kan 360 graden draaien maar de deur weigert open te gaan. Ook zit er een barst in het (buiten)glas. Het gaat om dubbelglas en de scheur zit in het buitenglas.

Beperkt stucwerk uitvoeren en gangdeur vervangen

Door een scheur in de muur laat het stucwerk los. Dit komt door trillingen in muur door de zware gangdeur. Ik wil het stucwerk herstellen/vervangen, ongeveer 1,25 m2. Verder wil ik de zware brandwerende gangdeur vervangen door een gewone, lichtere, deur. De vorm en wel/geen glas erin geschiedt in overleg. Deur moet vervolgens worden afgehangen. Graag ontvang ik een offerte waarbij beide werkzaamheden separaat vermeld staan.