Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor spiegels op maat laten maken en monteren:

Spiegels op maat laten maken en monteren

Ik wil graag 2 offertes voor 2 afzonderlijke klussen. 1e klus: het op maat maken en monteren van een spiegel op een deur van een linnenkast. Maten 200cm x 80cm 2e klus: het op maat maken en monteren van drie spiegels tussen het aanrecht en de keukenkastjes. Maten 90 x 37,6 cm 89,5 x 39 cm 88,7 x 37,1 cm
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spiegels op maat laten maken en monteren uit heel Nederland:

Klussen in huis laten doen

Ik wil een horraam (ik heb er al twee) op maat maken en plaatsen voor het zij raam en slaapkamer raam. Ik wil twee gordijn railsen op laten hangen. Ik wil zeven lampen op laten hangen en twee grote spiegels.

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar twee spiegels die ook geplaatst kunnen worden. Breedte 3 meter, hoogte 1,8 meter. Dit is voor onze groepszaal in de sportschool. De sportschool is goed bereikbaar.

Spiegels met veiligheidsfolie erin op maat maken en monteren

In de bedrijfssportruimte op 2 wanden ( 1: 2750 mm x 2300 mm. 2: 4750 mm x 2300 mm) veiligheidsspiegels laten plaatsen. Het liefst niet op de wand gelijmd. De spiegels in zo groot mogelijke delen, niet met te veel naden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de doorgangen naar de ruimte. De smalste deur: 2.25 meter x 0.90 meter. Spiegelwand 1 kan qua afmeting ook minder hoog (+mm), daar komt een Dumbell rek voor te staan.

Spiegels op maat laten snijden

Op de overloop hebben wij een driehoek onder het schuine van het dak. Dit is een vlakke wand in de vorm van een driehoek, alleen een draagbalk onderbreekt de schuine zijde van deze driehoek. Graag zouden wij deze 'drie hoek' willen beplakken met spiegel(s). Het hoeft niet 1 grote spiegel te zijn Drie banen met spiegels naast elkaar zou geen probleem zijn. Zie bijgevoegde foto om een indruk te krijgen. De onderzijde is 180 cm en de rechter staande zijden is 240 cm (de linker zijde loopt dus schuin).

Spiegels op maat laten snijden

Op de zolder overloop (in een rustige hoek) willen we de illusie van een 'doorkijk' creëren door middel van spiegels (die we op de muur willen plakken). De plek is onder het schuine dak, en heeft dus een drie-hoekige vorm. De driehoek is ongeveer 180 cm van links naar rechts over de grond, dan ongeveer 180 cm hoog aan de rechterkant, links loopt het schuin onder het dak. De muur is vlak en alleen de schuine kant van de driehoek wordt onderbroken door maar 1 dragende dakbalk, de liggende zijde en de staande zijde zijn recht zonder onderbrekingen. De spiegels kunnen op de grond rusten. Drie banen met spiegel van elk ongeveer 60 cm is geen bezwaar. De spiegels hoeven niet te voldoen aan extra veiligheidsvoorschriften, normale kwaliteit is goed genoeg. Geen kleuring of ontspiegeling. De spiegels moeten als geheel de driehoek netjes opvullen, geen afwerklatten of kieren. Met vragen kun je mij bellen.

Spiegels met veiligheidsfolie erin op maat maken

Ik wil graag weten hoeveel dit zou kosten: 2x een spiegel 71 x 165 cm. En 2x een spiegel 77.5 x 165 cm. Totaal 4 stuks, alle 6 mm dik. De zijkanten moeten glad zijn,en er moet veiligheidsfolie in de spiegel aangebracht zijn. Uiteraard met bezorgkosten. Ik hoor graag van u per mail wat de kosten zouden zijn.

Spiegels op maat laten maken

Ik wil in totaal 12 spiegels op maat laten snijden. Het gaat om 4 spiegels van 694 x 300 mm, 2 spiegels van 589 x 29,1 mm en 6 spiegels van 582 x 186 mm. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Spiegels op maat laten snijden en monteren

Op één van mijn twee schuifdeuren van mijn linnenkast is de spiegel gebarsten. Hier zou ik graag een nieuwe spiegel voor willen. De afmetingen zijn: 31 x 210 centimeter. Wat zijn hiervan de kosten, inclusief montage?

2 badkamerspiegels op maat leveren plaatsen

Wij willen graag 2 standaard spiegels op maat laten maken voor onze 2 badkamers. Ze moeten van te voren professioneel worden ingemeten aangezien het de gehele achterwand boven onze wastafels betreft en ze precies moeten passen. De afmetingen zijn circa 157,5 cm breed en 129,5 cm hoog voor de ouderbadkamer en de afmetingen voor de kinderbadkamer zijn circa 95 bij 79,5 cm.

Spiegels op maat laten snijden

Wij hebben een badkamerspiegel, geen lijst erom alleen een spiegel, van 110 cm breed x 70 cm hoog. Deze moet echter bijgesneden worden tot 100 cm breed, 10 cm eraf en weer worden afgewerkt.

Partners

Partners van Casius