Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbelglas in een kiepraam plaatsen:

Dubbelglas in een kiepraam plaatsen

We hebben een slaapkamer waarin er geen raam is die open kan. Er zijn bestaande klein ramen en ik wil een kiepraam laten plaatsen die open kan. Het raam is 110 x 23 cm.
Onze klant uit Veghel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelglas in een kiepraam plaatsen uit heel Nederland:

Dubbelglas met gat voor kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil dubbelglas HR++ vervangen in een draai-kiepraam met daarin een opening voor een kattenluik. Graag ook glaslatten vervangen. Raam hoeft niet geschilderd te worden. Afmeting glas 0,8 x 0,6 meter.

Dubbelglas en ventilatieroosters plaatsen

Ik wil een keukenraam (1.50 meter x 1 meter) en eventueel het raam in de buitendeur die nog van enkel glas zijn vervangen met dubbelglas en eventueel nieuwe kozijnen. Het is nu een houten kozijn met roeden en we willen dit graag terug. Nu zijn het het twee open slaande ramen en dit mag één kiepraam worden. Graag ontvang ik een offerte.

Raamkozijn vervangen en rolluik aanbrengen

Ik wil graag een raamkozijn vervangen door een nieuw kozijn met dubbelglas. Ook wil ik een nieuw rolluik voor dit kozijn plaatsen. Het kozijn bevat nu 2x een openslaand raam. Daarboven bevindt zich 1 kiepraam over de volle breedte. De afmetingen van het kozijn zijn circa 150 cm hoog en 120 cm breed. Het kozijn bevindt zich op de eerste verdieping.

Raam laten afstellen

Ik wil graag mijn slaapkamerraam laten afstellen. Ik heb een kantel-/kiepraam. Het gaat om dubbelglas, heeft houten kozijnen en is ongeveer 20 jaar oud. Het raam is ongeveer 1.50 meter bij 1.20 meter hoog. Er komt nu veel tocht naar binnen. Ook zou ik graag een hor laten maken voor dit slaapkamerraam.

Kozijn door draai-/kiepraam vervangen

Ik wil een houten kozijn in de dakkapel laten vervangen door een hardhouten kozijn met 2 vakken waarvan 1 deel een vast raam is en een deel een draaikiepraam. Afmeting van het kozijn is 1250 x 1500 mm. Inclusief HR++ dubbelglas en plaatsing. De dakkapel bevindt zich op de eerste verdieping.

Enkel glas, een raam en deuren vervangen

Ik heb een jaren '20 huis waar nog enkel glas in zit. Dit wil ik graag laten vervangen door dubbelglas. Daarnaast wil ik graag een kiepraam vervangen door een gewoon raam. En 3 deuren vervangen.

Kelder onder de nieuwbouwwoning

Middels zogenoemde catalogusbouw wil ik een woning bouwen in Nuth (Zuid-Limburg). Deze woning wil ik graag realiseren incl. kelder, echter behoort dit niet tot de mogelijkheden van de catalogusbouwer. Hieromtrent ben ik op zoek naar een partij die voor mij een kelder naar wens kan realiseren die voldoet aan de eisen van de aannemer van het hoofdgebouw. Het betreft een kelder onder de woning voor zowel het hoofdgebouw (15.30 meter * 8. 71 meter) alsook de garage (8.41 * 7.29 meter). Onder de serre is niet direct vereist. Voor een plattegrond zie bijlage. De eisen aan de kelder: - Volledige geïsoleerd (buitenzijde) met een RC van minimaal 3.5; typisch middels XPS platen van 12 CM; daarnaast ook voorzien van koudebrug isolatie. - Kelder afgedekt middels kanaalplaatvloeren (zonder isolatie) met een dikte van 275 mm vanwege deels gebruik als garagevloer; incl. afstorten rondom en naden. - Kelder dient volledig waterdicht opgeleverd te worden, incl. overgang tussen kelderwand en kanaalplaatvloer afgeplakt middels foamglas. - Uitsparing voor een keldertrap in de kanaalplaatvloer. - Kelderwand dikte 38 cm, gelijk aan de dikte van volledige spouwmuren bovenbouw. - Fundering middels gestorte gewapende keldervloer over volledige oppervlak. - Binnenwand tussen twee kelderdelen en langs de keldertrap. Onderbouw klaar voor start metselwerk binnen/buiten van begane grond. Verder hebben we nog de volgende wensen: - Gewenste plafondhoogte rond de 260-265 cm. - Een 4-tal licht schachten (dubbelglas kiepraam, +/- 60*100 cm). - Een pompput. - Omtrent de serre (2.36 * 4.53 meter), deze dient gefundeerd en van geïsoleerde (Rc >3.5) kanaalplaatvloer voorzien te worden. Of ook middels onderkeldering, mocht dit niet te veel schelen in prijs. De realisatie van de kelder dient plaats te vinden rond Q1 2017. Er is een plattegrond beschikbaar.

Draairaam maken in een bestaand kozijn

In een bestaand raamkozijn wil ik een draairaam/kiepraam hebben. De voorkeur gaat uit naar binnen open, maar ik weet niet of dit mogelijk is. De maten aan de binnenkant zijn als volgt: 89,7 centimeter breed en 90,8 centimeter hoog, de sponning waar nu het glas in zit zal ca. 1.5 centimeter zijn. Een aantal keren in de grondlak, inclusief hang en sluitwerk met glas. Uiteraard dubbelglas en harthout, het bestaande kozijn is van meranti. Het rolluik wordt door derden vervangen voor opdek op de muur in plaats van tussen de muren.

Ramen dakkapel vervangen voor dubbelglas

Wij hebben een gedeelde dakkapel met de buren. Van deze dakkapel willen wij graag het lood onder de dakkapel laten vervangen. Tevens zit er in 2 ramen nog enkel glas, dit moet vervangen worden voor dubbelglas. Het gaat dan om een vast raam en een kiepraam, het kiepraam zal in zijn geheel vervangen moeten worden. Van binnenuit gemeten is een enkel raam ongeveer 0.88 x 1.22 meter groot.

Vervangen hardhouten raamkozijn

Ik wil graag het bestaande naar binnendraaiende hardhouten raam (ca 64 x 128 centimeter, aan de galerijzijde), aanpassen / vervangen door een hardhouten draai/kiepraam met dubbelglas. Mogelijk kan het bestaande dubbelglas worden overgezet? Het kozijn is nog prima in orde.