Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatierooster in klapraampje maken:

Ventilatierooster in klapraampje maken

Ik wil graag een ventilatierooster in een klapraampje, want ik heb erg veel last van vocht op de voorruit. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn, maar zou graag wat informatie willen wat betreft de mogelijkheden. Ik heb al dubbel glas in 1 grote voorruit en 1 zijraam met een klapraampje.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster in klapraampje maken uit heel Nederland:

WC-raampje met dubbelglas plaatsen

In het toilet heb in houtrot. Ik wil het raam graag laten vervangen. Het is nu een klapraampje, maar ik wil nu graag een dicht raam met ventilatierooster (dubbel glas). Het raampje is ongeveer 30 x 40 cm. Het raam zit in een houten kozijn.

Ventilatierooster plaatsen en eventueel nieuw dubbelglas

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in het bovenraampje (klapraampje) van mijn slaapkamer. Het is een houten kozijn met dubbel glas. Het dient een zoveel mogelijk geluidswerend rooster te zijn. Daarbij graag in de prijsindicatie opnemen wat het kost om geheel nieuw dubbel glas te laten plaatsen dat ook extra geluidswerend is. Het gaat om een deur met glas en daarboven een klapraampje en een raam van grofweg 1. 80m bij 1. 80m.

Kozijnaanpassing en glasvervanging

Het dubbelglas van de voorruit van onze stereotype doorzonwoning is lek en moet vervangen worden (evenals nieuw ventilatierooster). Nu willen we bij deze gelegenheid meteen een kleine kozijn aanpassing doen waardoor er weer een klapraampje komt in het smalle raamdeel dat naast het grote raamdeel zit. Graag offerte inclusief levering materiaal.